3
Oto Antenleri kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Fabrikasyon Oto Balık Sırtı Anten Elektrikli Köpekbalığı Balina Tavan Anteni

Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fabrikasyon Oto Balık Sırtı Anten Elektrikli Köpekbalığı Balina Tavan Anteni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Car19 Auto Satıcı Ünvanı: MURAT DOĞANBAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2444559915800017 Vergi Kimlik Numarası: 3070221070
    Bu ürün Car19 Auto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • OTO DEKORATİF KÖPEKBALIĞI ANTEN Ürün Özellikleri Ürün anten görevi görmez, tamamıyla dekorasyon amaçlıdır. ABS plastikten üretilmiştir. İçerisinden çıkan kuvvetli çift taraflı bantlar yardımıyla yapıştırma yapılabilir. Sert plastikten üretilmiştir. Darbelere ve çizilmelere dayanıklıdır. 16x7x6.5cm Paket İçeriği 1 adet oto dekoratif köpekbalığı anten

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Peugeot 301
Geri Bildirim Ver

Fabrikasyon Oto Balık Sırtı Anten Elektrikli Köpekbalığı Balina Tavan Anteni

Anten, hava boşluğunda dağılan elektromanyetik dalgayı toplayan ve yayan bir araçtır. Evlerinizde televizyon seyir kalitesini arttırmak için kullanılan bu araç, otomobillerde de kullanılır. Bu ekipmanların kullanım alanları yalnızca otomobil ve ev ile sınırlı kalmaz. Radyoların çekim gücünü arttırmak için de antene ihtiyaç vardır. Fabrikasyon oto balık sırtı anten elektrikli köpekbalığı balina tavan anteni otomobiller için kullanılan bir üründür. Bu araç ile otomobil içerisindeki radyo çekim gücü ve diğer bağlantılar güçlendirilir ve kesintisiz bir şekilde fayda sağlanır. Bu ürün arabanız içerisindeki radyo çekim gücünü üst düzeye çıkarır ve kesintisiz müzik dinlemenizi sağlar. Bu malzeme, araba içerisinde FM radyoları, GPS’i ve uydu radyo sinyallerini bir donanımda temin eder. Bu ürünle uzun mesafelerde kesintisiz işlerinizi yapabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

  • Balık sırtı
  • Yüksek çekim
  • Kaliteli malzeme

Fabrikasyon Oto Balık Sırtı Elektrikli Tavan Anteni Özellikleri

Fabrikasyon Oto Balık Sırtı Elektrikli Tavan Anteni Özellikleri

Fabrikasyon balina tavan anteni tüm araçlara uyumlu bir malzemedir. Yüksek kalitede köpek balığı görünümü sağlayan bir ekipman olmasının yanında yüksek çekim gücüne de sahiptir. Şık bir görüntü sağlayan bu ürün, bağlantı işlemi sağlandıktan sonra çift taraflı bant ile montajı yapılabilir. Kolay ve zahmetsiz bir montaja sahiptir. Montaj yapılan yüzey temiz ve kuru olduğu sürece sorunsuz bir şekilde monte edilir. Bu şekilde ekipman kolayca ve sıkıca yapışır. Ürünün yapıştırma işlemi yapılmadan hemen önce saç kurutma makinesi ile yapışkanı ısıtmak hem sağlıklı yapışmasına hem de uzun ömürlü olmasına yardımcı olur. 17 x 7,5 x 7 cm şeklinde üretilir ve parlak siyah renktedir. Ekipmanın ana soketi tüm otomobillerle uyumlu olacak şekilde tasarlanır. Dikkatli monte etme ve temiz bir kullanım ile uzun yıllar kullanabileceğiniz bir üründür.

Kullanışlı Fabrikasyon Oto Balık Sırtı Elektrikli Anten

Kullanışlı Fabrikasyon Oto Balık Sırtı Elektrikli Anten

Anten otomobillerde sıklıkla ihtiyaç olan bir ekipmandır. Uzun yollarda ve şehir içerisinde sıkça kullanılan bir malzemedir. Gerek GPS gerekse FM radyoları için tercih edilir. Uzun yollarda radyo sayesinde keyifli dakikalar geçirilebilir. Bu ürün ile arabanız şık ve zarif bir görünüm kazanır. Her nereye giderseniz radyo kanalları rahatlıkla dinlenebilir ve herhangi bir olumsuzluk ile karşılanmaz. Bu araç ile araba ekranının çekim gücü çoğalır. Fabrikasyon oto balık sırtı anten elektrikli köpekbalığı balina tavan anteni kullananlar arabadaki çekim gücünü artırır. Temiz ve düzenli kullanım sayesinde üründen rahatlıkla faydalanılır. Siyah rengi sayesinde bütün otomobillerle uyum sağlar ve asil bir görünüm kazandırır. Fabrikasyon oto balık sırtı anten elektrikli köpekbalığı balina tavan anteni yorumları inceleyebilir, okuyabilir ve fikir sahibi olarak üründen yararlanabilirsiniz.

Fabrikasyon Oto Balık Sırtı Elektrikli Tavan Anteni Fiyatı

Fabrikasyon Oto Balık Sırtı Elektrikli Tavan Anteni Fiyatı

Fabrikasyon oto balık sırtı anten elektrikli köpekbalığı balina tavan anteni fiyatı ürünün kalitesine, malzemesine ve dayanıklılığına göre özel olarak belirlenir. Ürünün içerisinde köpek balığı ekipmanının yanı sıra ana uç kablo vidalama somunu ve 3 metre yapıştırma bandı bulunur. Balık sırtı görünümü ile aracınıza model veren ürün dayanıklılığı ve gücü ile ön plana çıkar. Ürünün kalitesinin yüksek olmasından dolayı arıza gibi olumsuz durumlar ile karşılaşılmaz. İşlevsel olan bu malzeme araçta bulunan tüm bağlantıları bir arada tutar. Estetik ve kullanışlı bir ürün olmasından dolayı radyodaki bütün frekansları kolaylıkla bulmayı sağlar. Oldukça küçük bir ekipmandır ve araç üzerinde herhangi bir yer kaplamaz. Trendyol’dan malzemenin fiyatı ve aynı zamanda yorumlarını görebilir, okuyabilir ve inceleyebilirsiniz. Bunun yanında ürüne avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.