Fakir Lexus Sakal Şekillendirme Makinesi Tıraş Makinesi Syhant

588 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
950 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Fakir Lexus Sakal Şekillendirme Makinesi Tıraş Makinesi Syhant

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: butikAli Satıcı Ünvanı: ALİ ERDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3617820924200001 Vergi Kimlik Numarası: 3460183800
    Bu ürün butikAli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çalışma süresi 60 dakika olan sakal tıraş makinesi tam şarj olma süresi 120 dakikadır.
  • USB ile şarj olan Fakir Lexus tıraş makinesi üzerinde şarj göstergesi bulunur.
  • Sakalları kısaltmak için de kullanılan sakal şekillendirme makinesi temizleme fırçası vardır.
  • Ana başlığı bulunan kablosuz tıraş makinesi tarağı ayarlanabilir sakal tarağıdır.
  • Gücü kademeli olarak ayarlanabilir olan kuru tıraş makinesi açma kapama için kullanılan düğmesi orta kısmında yer alır.
  • Boyutu çantaya ve valize koymak için uygun olan Fakir Lexus sakal şekillendirme cihazı konforlu kullanım sağlar.
  • Şarj göstergeli tıraş makinesi 0.5 mm ve 10 mm kesme özelliği vardır. Bakım yağı da bulunan makinenin şarj güç gösterge ışığı da bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Fakir Lexus Syhant Siyah Sakal Şekillendirme Cihazı

Fakir Lexus Syhant siyah sakal şekillendirme cihazı bir saat çalışma süresine sahiptir. 5W, DC 5V 1A. / 100-240 V şarjlı ürünün güç gösterge ışığı ile enerji durumunu takip edebilirsiniz. Sakalının şekline ve görünüşüne önem verenler için ideal bir hediye alternatifi olan Fakir sakal tıraş makinesi siyah rengi ve şık tasarımıyla kullanışlı özellikler sunar. Model, berbere gitmeden sakal şeklinizde kendi tarzınızı kolaylıkla oluşturabileceğiniz bir cihazdır. Kuru kullanım imkanı sunan ürün 0,5 mm aralıklarla 0,5 - 10 mm arasında kesme uzunluğu sağlar. Plastik tarağı çıkararak 0,5 mm ölçüsünden de kısa bir kesimle ince düzeltmeler yapabilirsiniz. Hızlı şarj olan ergonomik tasarımlı ürünü vücut ve saç tıraşında da kolaylıkla kullanabilirsiniz.

  • 2 saatte hızlı şarj
  • Kuru kullanım kolaylığı
  • 0.5 mm’den kısa kesim

Fakir Sakal Tıraş Makinesi Özellikleri

Fakir Sakal Tıraş Makinesi Özellikleri

Fakir Lexus sakal şekillendirme makinesi 0,5 mm aralıklarla 0,5–10 mm arasında kesme uzunluğu imkanı sağlarken ağız kısmındaki plastik tarağı çıkardığınızda sıfır numara tıraş yapabilirsiniz. Farklı modlarıyla dilediğiniz gibi kesim yapabilir ve kendinize uygun tarzlar oluşturabilirsiniz. Yeterli motor gücüne sahip olan sakal şekillendirme cihazını vücut ve saç tıraşınız için de kullanabilirsiniz. İki saatte hızlı şarj olabilen ve bir saat çalışma kapasitesine sahip ürünün üzerinde bulunan güç gösterge ışığı sayesinde batarya seviyesini takip edebilirsiniz. Cihazın kendi şarj ünitesi ile bataryası iki saatte tam şarj edilebilir. Oldukça uzun bir çalışma kapasitesi sunan cihazı tam şarj durumunda iken bir saat boyunca prize bağlı kalmaksızın kullanabilirsiniz. USB şarj kablosu sayesinde cihazın kendi adaptörü üzerindeki çıkış değerlerine sahip farklı adaptörlerden de şarj edebilirsiniz.

Fakir Tıraş Makinesi Kullanımı ve Avantajları

Fakir Tıraş Makinesi Kullanımı ve Avantajları

Fakir Lexus tıraş makinesi evde, seyahatte, tatilde ve iş gezilerinde yanınızda kolay taşınabilir bir üründür. Çıkarılabilir başlığı ve paslanmaz özellikteki çelik bıçakları sayesinde sahip olduğu çalışma performansı ile erkeklerin önemli bir ihtiyacını karşılar. Fakir Lexus üç farklı çalışma moduna sahip olması nedeniyle sakallarınızı şekillendirme ve kesmede kullanım kolaylığı sağlar. Kesme işlemi esnasında içeride biriken kılları ürünün paketinde gelen temizleme fırçası yardımıyla kolayca temizleyebilirsiniz. Şarj gösterge ışığı sayesinde batarya seviyesini kolayca takip edebilir gerekli zamanda cihazı şarj edebilirsiniz. Ergonomik tasarımlı model elinizi tam kavrayarak tutuş kolaylığı sağlar. Ürün kullanım kolaylığı sunan temizleme fırçası, bakım yağı ve şarj kablosu gibi aksesuarlara da sahiptir. Ürünün yanında gönderilen bakım yağı ile fırçası kullanılarak rutin temizlik ve bakımının düzenli olarak yapılması halinde kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

Lexus Syhant Siyah Sakal Şekillendirme Cihazı Fiyatı ve Yorumları

Lexus Syhant Siyah Sakal Şekillendirme Cihazı Fiyatı ve Yorumları

Cildinizin tahriş olmaması için ayarlanabilir kesme uzunluğu sunan ürün ile tarzınızı yansıtan sakal modeline dakikalar içerisinde kavuşabilirsiniz. Şarjlı olması ve şarjının bir saate kadar dayanabilmesi sayesinde istediğiniz yerde sakallarınızın şekillendirmesini rahatça yapabilirsiniz. Dilediğiniz popüler modelleri denemenize imkan sağlayan ürün şık ve ergonomik tasarımıyla müşterilere kolaylık sunar. Özellikle çalışan erkeklerin hayatını kolaylaştıran model, evinizde tıraş olmanızı sağlarken kolaylıka taşınabilir olması nedeniyle seyahatlerinizde de sizi sürekli kuaföre ya da berbere gitme zahmetinden kurtarır. Cihaz siyah rengiyle şık bir görünüm sunarken fonksiyonel kullanımıyla hayatınızı kolaylaştırır. Kuaföre gitmeden sakallarınızı şekillendirebileğiniz Fakir Lexus Syhant siyah sakal şekillendirme cihazı fiyat olarak da beklentiyi karşılar. Beğenerek alacağınız bu ürünü kısa sürede yıpranmayan çelik bıçak kalitesiyle uzun süre kullanabilirsiniz. Bu cihazı Trendyol’dan avantajlı kampanyalarla uygun fiyata satın alabilirsiniz. Dilerseniz Fakir Lexus Syhant siyah sakal şekillendirme cihazı yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.