Genel Markalar 4 Parça 4 Parça Seramik Lüx Banyo Seti Seramik Bej

641,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
689,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 4 Parça 4 Parça Seramik Lüx Banyo Seti Seramik Bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ün Mutfak Satıcı Ünvanı: ÜN MUTFAK VE EV EŞYALARI TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0906042863631985 Vergi Kimlik Numarası: 9060428636
    Bu ürün Ün Mutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 Parça Seramik Lüx Banyo Seti

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Un 095 Seramik Banyo Seti ile Banyondaki Şıklık

Seramik materyali kullanışlı ve aynı zamanda şık bir görünüm sergiler. Bu sebeple dekorasyon amaçlı birçok eşyanın tasarımında kullanılabilmektedir. Fame Kitchen markası da banyolara özel seramik set tasarımı ile karşınıza çıkmaktadır. Setin içerisinde 1 adet sıvı sabunluk, 1 adet katı sabunluk, 1 adet diş fırçalık ve 1 adet pamukluk bulunmaktadır. Banyoda sıklıkla kullanılan ürünleri muhafaza etmenize şık bir şekilde yardımcı olmaktadır. Beyaz ve bej renklerden oluşan banyo seti her dekorasyona uyum sağlayabilecek niteliktedir. Seramik materyali aynı zamanda banyoda hijyenik ve temiz bir ortamı da yansıtmaktadır. Bu sebeple de sıklıkla tercih edilen materyallerden biri olmaktadır. Seramik banyo seti fiyatları ile de avantajlı seçenekler sunar. Siz de dilerseniz Un 095 seramik banyo set sipariş vererek banyo dekorasyonunuzu daha da şık hale getirebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Ergonomik kullanım
  • Sınırsız renk seçeneği

Un 095 Seramik Banyo Set Özellikleri

Banyoda birçok kişisel bakım ve temizlik ürünü bulunur. Bunlar arasında sabun, diş fırçası ve diş macunu, pamuk gibi ürünler vardır. Bu ürünleri fazla yer kaplamaması ve dağınık bir şekilde durmaması için banyo setleri tasarlanmaktadır. Banyo setleri şık ve estetik görünümlere sahip ürünlerden oluşmaktadır. 1 adet katı ve 1 adet sıvı sabunluk, 1 adet diş, 1 adet pamukluktan yer alan set seramik materyalden üretilmektedir. Un 095 seramik banyo seti birçok kullanıcı için özellikle tercih edilen ürünler arasında olmaktadır. Gerek renk seçeneği gerekse tasarım çeşitliliği birden fazla kullanıcıya hitap edecek şekilde oluşturulmaktadır. Alışveriş sürecindeki kullanıcı satın almak istediği ürün ile ilgili net beklenti sınırlarını belirledikten sonra daha avantajlı alışveriş içeriğine ulaşabilmektedir. Fame Kitchen Un 095 ürün talebi doğrultusunda tedariği sağlayan ürünler arasında yer almaktadır.

Un 095 Seramik Banyo Set Yorumları

Bir ürünü satın almadan önce yorum ve değerlendirmeleri incelemek diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak adına önemlidir. Böylelikle ürünü alıp almayacağınıza karar verirken farklı fikirler de elde etmiş olursunuz. Un 095 seramik banyo seti yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Banyo setini ev, ofis, iş yeri gibi farklı mekanların banyolarında tercih edebilirsiniz. Şık ve estetik görünümü ile her banyonun dekorasyonuna kolayca uyum sağlayabilir. Un 095 seramik banyo seti fiyatı ile de dikkat çeker. Gerek ürün alışveriş süreci öncesi gerekse alışveriş süreci içerisinde yapılan ürün yorumları konu ile ilgili olumlu değerlendirmeleri sağlamaktadır. Birçok kullanıcı gerek satın alım ile ilgili deneyimini gerekse satın alım tamamlandıktan sonraki deneyimini en iyi şekilde belirtmektedir. Bu deneyimleri göz önüne alarak hemen seçiminizi yapabilirsiniz.

Un 095 Seramik Banyo Set Kullanımı

Un 095 seramik banyo seti özellikleri itibari ile kullanan kişilerin ihtiyacını karşılayabilmektedir. Katı sabunluk, sıvı sabunluk, diş fırçalığı ve pamukluk olmak üzere 4 farklı ürünü bir arada bulunduran set oldukça kullanışlıdır. Verimlilik sağlamasının yanı sıra banyoda temiz ve hijyenik bir görüntü oluşturmaktadır. Banyo setinin seramik materyalinden üretilmiş olması ve ürünlerin sahip olduğu bej ve beyaz renkleri şık ve estetik bir görünüm sunmaktadır. Böylelikle dekor olarak da ilgi çekici durmaktadır. Kişisel bakım ürünlerinizi muhafaza edebileceğiniz banyo seti işlevsel özellikleri ile sizlere uzun süreli kullanım sağlayabilir. Hem hijyene hem de düzene önem veren herkesin kullanmak isteyeceği banyo setlerinden biri olmaktadır. Dilerseniz Un 095 seramik banyo seti satın al işlemini gerçekleştirerek ürünü Trendyol’dan hemen sipariş edebilirsiniz.