FAMEX MASK Famex Siyah Kn95 Ffp2 Nr Medikal Maske 10'lu

107,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FAMEX MASK Famex Siyah Kn95 Ffp2 Nr Medikal Maske 10'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kazımoğlu Hırdavat Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞERİF ADIYAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2931149582400019 Vergi Kimlik Numarası: 0080826400
    Bu ürün Kazımoğlu Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Türkiye, Avrupa Birliği CE ve İso Belgeli n95 NR özellikli 5 KATLI ffp2 Ventilsiz SİYAH maske. 10'lu kutu şeklinde gönderilecektir. Tüm maskeler tekli steril paketlerdedir. 5 mikrondan küçük partikülleri tutuyor. Özellikle tüberküloz,kızamık, suçiçeği, viral enfeksiyonlarında yine viral virüslü enfeksiyonlarda, sars enfeksiyonlarında bulaşımı engellemek için N95 maskelerin takılması engellmeye yardımcı olur. N95 maske 5 mikrondan küçük partikülleri tuttuğu için bulaşmayı engellemeye yardımcı oluyor. Maskelerimiz yüz şekline uygun, ayarlanabilir metalik burun mandalı ve burunla temas eden iç kısmında yastığı vardır. İnce partikül filtrasyon materyali ile üretilmiştir. İki adet, maske kayışı her kafa yapısına uyum sağlar. Maskenin bantları kullanıcıya zarar vermemek için
  • maske üzerine tutturulmuştur. Maskeler nefes almayı kolaylaştırıcı ve çökmeden kaynaklanan form bozukluklarına sebep vermeyecek tasarıma sahiptir. Kafa ergonomisine uyumlu, ağız ve burnu içine alacak şekilde dizayn edilmiştir. Maskelerimiz ortam havasında bulunan katı zerrecik ya da su bazlı karşı koruma sağlamada yardımcıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Paket İçi Maske Adedi 10
Geri Bildirim Ver