FAMİLY Islak Havlu 100 'lü

85 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FAMİLY Islak Havlu 100 'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOĞAN ÖRNEKÇİ BEBEKEVİERZURUM Satıcı Ünvanı: DOĞAN ÖRNEKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6600113843
    Bu ürün DOĞAN ÖRNEKÇİ BEBEKEVİERZURUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ph dengeli alkolsüz paraben içermez • ıslak mendil su ve sabunun olmadığı ortamda günlük bakımınızı yaparken büyük yardımcınızdır. • cildin ph dengesi ile uyumludur. Kullanım • nem kaybetmemesi için her kullanımdan sonra etiketi yeniden yapıştırınız.Evde, işte, okulda ihtiyacınız olan her yerde, antibakteriyel formülü ile ideal hijyen ve temizlik sağlar.
Geri Bildirim Ver

Family Islak Havlu 100'lü

Temiz olmak her insanın sağlığı için oldukça önemlidir. Günlük rutinin önemli parçalarından olan temizlik, küçük malzemelerle kolaylıkla yapılabilir. Islak mendillerle hijyen sağlamak oldukça kolaydır. Family ıslak havlu evde, iş yerinde ya da dışarda pratik temizlik için sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Özellikle eller çok kirlenen ve sürekli temizlenmesi gereken organlardır. Herhangi bir yere veya kişiye temas edildiğinde ellerin temizlenmesi hijyen açısından önem taşır. Ellerinizi kolayca temizlemenizi sağlayan Family ıslak mendil 100'lü uzun süreli kullanıma uygundur. Günün her anında yanınızda bulundurabileceğiniz bu ürün, pratik bir şekilde kullanılarak hijyenik bir temizlik sağlar. Ürünü dilediğiniz zaman kullanmak için yanınızda taşıyabilirsiniz.

  • Alkol ve paraben içermeyen yapı
  • pH dengesi sağlayıcı
  • Taşınabilir paket

Family Islak Havlu 100'lü Özellikleri

Family Islak Havlu 100'lü Özellikleri

Ürün alkolsüz ve paraben içermeyen yapısıyla birçok kişi tarafından tercih edilir. Bu çerçevede özellikle el temizliği ve cilt temizliği için su ve sabunun bulunamadığı noktalarda etkili temizlik sağlar. Yine günlük yaşamda yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz anda derhal kullanabileceğiniz paketiyle kolaylık sağlar. Bu bağlamda ıslak mendil Family, temizliğe ve hijyene önem veren birçok kişi tarafından tercih edilir. Kullanım açısından da pH dengesini destekleyecek bileşenleri sayesinde cilt üzerinde yumuşak bir etki sağlar. Bu bakımdan da önemli bir fayda sunar. Ayrıca Family ıslak havlu 100'lü ürününü daha uzun ömürlü ve etkili kullanmak için kullanım sonrasında paket etiketi sağlam bir şekilde kapatılmalıdır. Antibakteriyel formülü ile ev, iş, okul ve günlük hayatın her noktasında rahatlıkla ürünü tercih edebilirsiniz.

Family Islak Havlu 100'lü Çeşitleri

Family Islak Havlu 100'lü Çeşitleri

Hijyen ve temizlik ürünü olan Family ıslak havlu 100'lü ürün bebeklerin hassas ciltleri için de tercih edilebilir. Özellikle bez değişimi sırasında ve sonrasında hassas noktaların bu ürünle temizlenmesi mümkündür. Bu bakımdan ürünün paraben ve alkol içermemesi önemli bir avantajdır. Diğer taraftan Family ıslak havlu 100'lü kullananlar hijyen açısından bir adım önde olurlar. Ayrıca özellikle küçük çocukların yaşadığı evlerde herhangi bir eşyanın lekelenmesi veya bir şey dökülmesi hemen ürünle giderilebilir. Böylece kalıcı bir lekelenmenin de önüne geçilir. Antibakteriyel olması ve diğer taraftan Family ıslak havlu 100'lü yorum yapanların ürün hakkındaki olumlu yorumları ürünü tercih etmek isteyenler için önemli bir referanstır. Bu sebeple bütün bunlar dahilinde günlük hijyeniniz için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Dilerseniz birkaç adet satın alarak yedekleyebilir, uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz.

Family Islak Havlu 100'lü Fiyatı

Family Islak Havlu 100'lü Fiyatı

Family ıslak mendil ürünü fiyat açısından da bütçenize hitap eder. Ürünün günlük hijyen için son derece etkili olması acil durumlarda kolaylık sağlar. Diğer taraftan Family ıslak havlu 100'lü fiyat aralığı birçok kriter göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün kalitesi, paket içerisindeki mendilin sayısı, markası, temizleme kuvveti ve yeteri oranda ıslaklık içermesi gibi faktörler ürünün fiyatını etkiler. Ayrıca piyasa şartları da ürünün fiyatının belirlenmesinde etkili olur. Ürünü kendiniz, aile büyükleri ya da çocuğunuz için alabilirsiniz. Çok amaçlı bu ıslak havlu her yaştan bireyin kullanımına uygundur. Bununla birlikte birçok kimse ürünü satın almanın yollarını arar. Bu doğrultuda. Family ıslak havlu 100'lü satın almak isteyenler için oldukça kolay bir yol bulunur. Ürünü Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz. Ayrıca indirim zamanlarını takip ederek avantajlı fiyatlarla alışverişinizi gerçekleştirmeniz mümkündür.