6
Pilates Çemberi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

felix express Kol Bacak Basen Sıkılaştırıcı Kelebek Egzersiz Aleti Ve Plates Egzersiz Lastiği Yoga Egzersiz Bandı

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

felix express Kol Bacak Basen Sıkılaştırıcı Kelebek Egzersiz Aleti Ve Plates Egzersiz Lastiği Yoga Egzersiz Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SLİPT STORE Satıcı Ünvanı: ERGÜN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2459800965800001 Vergi Kimlik Numarası: 5310895668
    Bu ürün SLİPT STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kol, bacak ve basen sıkılaştırıcı kelebek egzersiz aleti vücudunuzu daha hızlı, daha sağlıklı ve daha kolay şekillendirmek istemez misiniz ? Çok amaçlı köpükten yapılan egzersiz yaparken direncinizi artırarak sıkılaşmanızı sağlayan bu aletle, kaslarınızı yeniden hissedeceksiniz. Incelmek, sıkılaşmak, kuvvetlenmek : Aynı anda birden fazla çözüm! Çok amaçlı spor byfit thigh master kalça çalıştırıcı, bedeninizi sağlıklı bir biçimde güçlendirmenizi, kaslarınızı kuvvetlendirmenizi, vücut hatlarınızı toparlayarak biçimlendirmenizi sağlayacak. Isterseniz kol, omuz, sırt ve göğüs bölgesi için de kullanabileceğiniz müthiş bir alet... Plates bantı egzersiz lastiği yoga egzersiz bandı bandın direnç seviyesi, bant ile pilates egzersizi yaparken vücudunuzun sıkılaşması için vücudunuza uygulanan direnç miktarını belirtmektedir. Pilates bandı
  • Ayak parmağından başımıza kadar vücudun tüm kas gruplarının hareket etmesini sağlayan, vücudu geliştiren, dengede tutan ve sağlamlaştıran, minimum hareket ile vücudumuzun maksimum performansını sağlayan kişisel kullanım ve hafif jimnastik ürünüdür. Son zamanların en gözde sporu pilatesi evinizde yapmak için gerekli ürünlerden biridir. Pilates egzersizlerine ek olarak kullanılabildiği gibi, aerobik ve diğer spor çalışmaları öncesi kasları ısıtmak için mükemmel bir yardımcıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver