Fiat Genel Fiat Linea Old Multimedya Teyp 6.2" Full Hd Android 10 2gb Ram 32 Gb Hafıza Kamera Hediye

4.975 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.000 TL

Ürün Bilgileri

Fiat Genel Fiat Linea Old Multimedya Teyp 6.2" Full Hd Android 10 2gb Ram 32 Gb Hafıza Kamera Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mat elektronik Satıcı Ünvanı: ADAMAT OTOMOTİV OTO SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007138086100001 Vergi Kimlik Numarası: 0071380861
    Bu ürün mat elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FATİH ELEKTRONİK OTO SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ARACINIZA DEĞER KATAR 0545 442 34 64 - 0264 277 08 60 FİAT LİNEA PUNTO MULTİMEDYA CİHAZI ARACINIZIN ORJİNALLİĞİ BOZULMADAN BİREBİR ORJİNAL UYUM ! DİREKSİYON KUMANDANIZ AKTİF ÇALIŞMAYA DEVAM EDER. ARAÇ LOGOSU İLE AÇILMA 7" FULL HD 1080 PİXEL HASSAS DOKUNMATİK EKRAN ANDROİD 9.0 SÜRÜM YENİ NESİL İNTEL ATOM QUAD CORE DÖRT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ 2 GB RAM 32GB DAHİLİ HAFIZA GERİ GÖRÜŞ KAMERASI HEDİYELİDİR NAVİGASYON BLUETOOTH İLE ELLER SERBEST TELEFON GÖRÜŞME MÜZİK DİNLEME WİFİ MIROR LINK OBD ARAÇ BİLGİ EKRANI AMFİ ÇIKIŞI EK MONİTÖR BAĞLAYABİLME VE ÇOK DAHA FAZLASI ANLATILMAZ SİZİ YAŞAMAYA DAVET EDİYORUZ. TOPLU ALIMLAR İÇİN BİZİ ARAYINIZ.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat Linea
Geri Bildirim Ver

Fiat Genel Fiat Linea Old 7" Full HD Android 10.0 2GB RAM Multimedya Teyp

Fiat Linea Old multimedya teyp 6.2” Android 2GB RAM 32GB hafızaya sahip olup Fiat Linea araçlarla uyumlu bir üründür. Klasik oto teyp modellerine göre zengin özellikleriyle daha iyi bir eğlence ve multimedya deneyimi sunarak yolculukların keyifli geçmesini sağlar. Geniş ve renkli bir ekrana sahip olan bu ürün, geniş hafızasıyla birçok uygulamanın sorunsuz bir şekilde çalışmasını mümkün hale getirir. Araç orijinalliği bozulmayacak ve araç direksiyondaki kumandaların aktif çalıştığı bir şekilde kolayca montaj yapılabilir.

  • Android 9.0 sürümdür.
  • 7” full HD 1080 pixel ekran
  • Intel Atom Quad Core 4 çekirdek işlemci 2GB RAM / 32GB Depolama

Fiat Linea Old 6.2” Android 2 Gb Ram Multimedya Teybin Özellikleri

Fiat Linea Old 6.2” Android 2 Gb Ram Multimedya Teybin Özellikleri

Fiat Linea Old multimedya teyp 6.2” 2GB RAM 32GB depolama alanına sahiptir. Ürün Android 9.0 sürümüyle birlikte gelir. Android ve IOS cihazlarla sorunsuz çalışır. Şık ve araç paneliyle uyumlu bir tasarıma sahiptir. Intel Atom Quad 4 çekirdek işlemciden güç alan ürün 7” full HD çözünürlükte dokunmatik ekranıyla akıcı ve keyifli bir multimedya deneyimi sunar. Üründe navigasyon, eller serbest ile telefon görüşmesi yapabilme, geri görüş kamerası, bluetooth, amfi çıkışı, araç bilgi ekranı, ek monitör bağlayabilme gibi birçok işlevsel özellik yer alır. Araç logosuyla açılma özelliğine sahip geniş ekranın 1080 pixel çözünürlükte olması internette gezinme, video, resim ve film gibi aktivitelerde maksimum işlev sağlar. Wi-Fi mirror özelliği sayesinde akıllı telefon ve tabletlerden teyp ekranına kolay bir şekilde görüntü aktarımı mümkündür.

Fiat Linea Old 32Gb Full Hd Multimedya Teybin Avantajları Nelerdir?

Fiat Linea Old 32Gb Full Hd Multimedya Teybin Avantajları Nelerdir?

Fiat Linea Old multimedya teyp 6.2” full HD 2GB RAM 32GB yolculuklara keyif katabilecek zengin özellikler içerir. Üründe yer alan geri görüş kamerası özelliği ile geri manevraların daha güvenli yapılmasına yardımcı olarak güvenli bir sürüş deneyimi sağlar. Eller serbest özelliği sayesinde telefon görüşmelerinin kolay ve trafik güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde yapılması mümkün olur. Araç bilgi ekranı sayesinde aracın genel durumu hakkında detaylı bilgi sahibi olunabilir. Multimedya özelliklere sahip olduğundan dolayı yolculuk esnasında ihtiyaç duyulan tüm verilere kolayca erişim imkanı sağlar. İnternet tarayıcısına sahip olan bu ürünün dokunmatik ekranını kullanarak web üzerinden istenilen bilgilere kısa sürede ulaşmak mümkündür. Intel tabanlı işlemci cihaz üzerinden yapılacak tüm işlemlerin hızlı bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olur. Dahili navigasyon özelliğinin bulunması yolculuklarda büyük kolaylık sağlar.

Fiat Linea Old 6.2” Multimedya Teyp Kaliteli midir?

Fiat Linea Old 6.2” Multimedya Teyp Kaliteli midir?

Fiat Linea Old multimedya teyp 6.2” geniş ekranı ve Intel işlemciye sahip Android 9.0 sürümüyle son derece kaliteli bir üründür. Üründe yer alan 2GB RAM ve 32GB depolama ihtiyaç duyulan akıcılığı sağlama konusunda başarılıdır. Şık tasarıma sahip olan bu ürün kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilir. Aracın orijinal yapısını bozmadan ve görsel açıdan herhangi bir rahatsız edici görünüme yol açmayacak kolay bir şekilde montaj yapılabilir. Belirtilen araç modeli ile birebir uyumlu olup montaj sonrasında da direksiyon kumandasının aktif bir şekilde kullanılmasını sağlar. Bu ürünü daha önceden satın alan kullanıcıların deneyimleri ve görüşleri hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz Fiat Linea Old multimedya teyp 6.2” Android 2GB RAM 32GB yorumlarına göz atabilirsiniz. Aracınızdaki fabrikasyon teyp yerine zengin multimedya özelliklere sahip bu ürünü almayı düşünürseniz Fiat Linea Old multimedya teyp 6.2” Android 2GB RAM 32GB fiyatı inceleme ve satın alma işlemini Trendyol üzerinden birkaç tıkla kolay bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür.