FİDAN SEPETİM Şans Bambusu Spiral 5li Paket 50cm

819 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

FİDAN SEPETİM Şans Bambusu Spiral 5li Paket 50cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FidanSepetimTYL Satıcı Ünvanı: UYANIKLAR FİDANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0897087121400001 Vergi Kimlik Numarası: 8970871214
    Bu ürün FidanSepetimTYL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitki cins/çeşit özellikleri Şans bambusu spiral 5'li paket 50cm Anavatanı çin olan ve anavatanında doğal ortamında yağmur ormanlarında yetişen bir bitkidir. Kökleri suya koyularak yetiştirilen spiral bambu, hem işyerlerinde hem de evlerde yetiştirilen dekoratif bitkilerdir. Halk arasında uğur getirdiğine inanılan bambunun diğer bir adı da şans bambusudur. Büyümek için güneş ışığına ihtiyaç duyan ithal spiral bambu, rüzgâr ve hava akımının çok olduğu yerlerde olumsuz etkilenir. Bambu köklerinin bulunduğu su, haftada bir dinlenmiş ve kireçsiz olan taze içme suyu ile değiştirilerek yenilenmelidir. Çoğaltma işlemi ise, gövdesindeki çizgi yerlerinden keserek yapılabilir. Kesilen parçanın üst kısmı hava almasın diye aşı macunu ile kapatılmalı, alt kısmı ise gene suya koyularak köklenmesi beklenmelidir. 5 adet gönderilmektedir. Bitki özellikleri Bitki durumu : Bitki 50cm boylarında, dekoratif saksılı ve formludur.
Geri Bildirim Ver