10
Bulaşık Makinesi Deterjanı kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Finish Quantum Infinity Shine 83 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 X 83)

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,73 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Finish Quantum Infinity Shine 83 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti (1 X 83)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Temizliğin Uzmanları Satıcı Ünvanı: MERİLA KOZMETİK LOJİSTİK GIDA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0617070857500001 Vergi Kimlik Numarası: 6170708575
    Bu ürün Temizliğin Uzmanları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Finish Quantum Infinity Shine 83 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti Finish Quantum Infinity Shine, her yıkamada derin temizlik ve mükemmel parlaklık sağlar. 3 bölmeli kapsül teknolojisi, bulaşıkları sudan geçirmeden her türlü yiyecek kalıntısını çözmekte etkilidir. İçeriğindeki toz deterjan ile zorlu kirleri yok eder, power toz ile yağları söker atar. Powerball son dokunuşu yaparak mükemmel parlaklık sağlar. Cam koruma özelliği sayesinde hassas bulaşıklarınızı korur.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Paket İçeriği Çoklu
  • Yıkama Sayısı 61-100
  • Ek Özellik Endüstriyel
Geri Bildirim Ver

Finish Quantum Infinity Shine 83 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti

Bulaşık makinaları evlerde ve iş yerlerinde pek çok kişinin işini kolaylaştıran önemli cihazlar arasındadır. Bulaşıkların yıkanması ve istenilen temizlik ile hijyen sağlandıktan sonra tekrar kullanılması, bu makinalar sayesinde olur. Her ne kadar makinanın büyük önemi bulunsa da bulaşıkların yıkanması noktasında kullanılan deterjanlar da son derece mühimdir. Bu çerçevede hemen her müşterinin tercihi olan Finish Quantum Infinity Shine 83 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti, önemli bir hijyen sağlar. Ürün; son derece önemli bir temizlik sağlar. Bu ürün; zor bir iş olan bulaşık tabakların yıkanması ve temizlenmesi için de önemli görev üstlenir. Her yıkamada etkili bir temizlik sunar. Ürün, uzun süreli kullanımı ve kaliteli malzemesi ile tabaklarınızın daha parlak aynı zamanda hijyenik olmasını sağlar.

  • Pratik kullanım
  • Kaliteli içerik
  • Mükemmel parlaklık

Hijyenik Finish Quantum Shine 83 Kapsül Özellikleri

Hijyenik Finish Quantum Shine 83 Kapsül Özellikleri

Bulaşık makinası deterjanı olarak bilinen ürün; içeriğinde 83 kapsül bulundurur. Bu sayede her yıkamada son derece etkili ve derinlemesine hijyen sağlar. Ayrıca tabaklarınızın eskisinden daha parlak ve canlı bir şekilde görünmesine imkan tanır. Ürün; üç bölmeli kapsül teknolojisi ile bulaşıkların sudan geçirmeye gerek kalmadan etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. Her türlü yiyecekle yağ kalıntısını, yemek artıklarını, kiri ve lekeyi çözüp yok etmekte son derece etkilidir. Ürün, bu doğrultuda en çok tercih edilen bulaşık makinası deterjanı seçeneklerindendir. Finish Quantum bulaşık makinesi deterjanı tableti içerdiği toz malzemeler sayesinde zorlu kirleri dahi yok ederek etkili bir temizlik sağlar. Siz de Finish Quantum Infinity Shine seçeneği ile bulaşıklarınızın son derece temiz ve hijyenik bir şekilde yıkanmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede keyifli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Finish Quantum Infinity 83 Kapsül Kalitesi

Finish Quantum Infinity 83 Kapsül Kalitesi

Beğeni kazanan bu seçenek, bulaşıklarda son derece etkili bir temizlik sağlar. İçerdiği power toz teknolojisi ile yağları etkili bir şekilde çözer. Ayrıca bütün kirleri temizledikten sonra powerball teknolojisi ile de son dokunuşu sağlar. Bu sayede bulaşıklarınız ilk aldığınız gibi tertemiz olur. Ürün, sağladığı etkili parlaklıkla birlikte cam koruma özelliği sayesinde tabaklarınızın çizilmesini ve üzerlerinde iz kalmasını önler. Bu noktada Finish Quantum Infinity Shine 83 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti kullananlar ürünle ilgili her türlü faydayı ve avantajı elde ederler. Ürün; bulaşıkların temizliğinin yanında bulaşık makinasının performansının da istenilen seviye çıkmasını sağlar. Finish Quantum Infinity Shine 83 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti yorumları üzerinden ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Bu sayede daha bilinçli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Finish Quantum Shine 83 Kapsül Fiyatı

Finish Quantum Shine 83 Kapsül Fiyatı

Bulaşık makinası tabletleri, temizlik noktasında önemli bir verimlilik sunar. Alım sırasında ürünlerin fiyatları da büyük oranda etkilidir. Finish Quantum Infinity Shine 83 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti fiyatı da son derece caziptir. Ürünün içeriği, adeti, kalitesi ve diğer tüm detaylar fiyat aralıkları üzerinde büyük oranda rol sahibi olur. Belirlenen satış rakamları ise farklı bütçelere hitap etmeyi başarır. Dikkat çeken bu ürünü satın almak isteyenler için son derece avantajlı ve faydalı alternatifler mevcuttur. Siz de Finish Quantum Infinity Shine 83 kapsül bulaşık makinesi deterjanı tableti satın almak isterseniz Trendyol ile size sunulan avantajlardan faydalanıp cazip bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ayrıca ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz. Bu sayede kafanıza takılan sorulara da kolayca yanıt bulabilirsiniz.