Fiskobirlik Sütlü Fındık Kreması 400 gr

102,02 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
114,90 TL
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
144,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fiskobirlik Sütlü Fındık Kreması 400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erpaz Gıda Satıcı Ünvanı: ERPAZ GIDA İHTİYAÇ MADDELERİ İMALAT VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0368004430400013 Vergi Kimlik Numarası: 3680044304
    Bu ürün Erpaz Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sütlü Fındık Kreması 400 gr
Geri Bildirim Ver

Fiskobirlik Sütlü Fındık Kreması 400 gr

Günün ilk ve en önemli öğünü olan kahvaltı, kişinin gün boyunca ihtiyacı olan enerjinin alınmasını sağlar. En çok tercih edilen süt ve kahvaltılık ürünlerinden birisi olarak bilinen Fiskobirlik sütlü fındık kreması 400 gr tüketicilerinden tam not alır. Lezzetli süt tadını fındık ile bir araya getiren kahvaltılık, büyükten küçüğe herkese hitap eder.

 
  • Süt ve fındık içeriği
  • 400 gram ürün
  • Sağlam kutu yapısı

Fiskobirlik Sütlü Fındık Kreması 400 Gr Özellikleri

Fiskobirlik Sütlü Fındık Kreması 400 Gr Özellikleri

Altın öğün olarak nitelendirilen kahvaltının gün içerisinde bulunan diğer öğünlerle kıyaslandığında önem sırası yüksektir. Bireylerin altın öğünü atlamamaları ve olabildiğince besin değeri yüksek gıdalar tüketmeleri önerilir. Düzenli ve doğru besinlerle donatılmış kahvaltı öğünü sayesinde hem kan şekeri yükselir hem de enerjik şekilde güne başlanır. En iyi özel ezme çeşitleri arasında yerini alan fındık kreması, günlük ihtiyacınız olan enerjiyi almanıza yardımcı olur. Tadına doyum olmayan fındıkların süt lezzetiyle buluştuğu kahvaltılık kahvaltı severlerin bir numaralı tercihidir. Fiskobirlik sütlü fındık kreması 400 gr yapısı incelendiğinde kaliteli ve dayanıklı kutu içerisinde kullanıcılara sunulduğu görülür. Ürünün kaliteli ve sağlam kutu içerisinde yer alması nedeniyle gönderim esnasında herhangi bir sorun yaşanmaz. Kutunun kapatılmasına yardımcı olan kapak kısmı ise sızdırmayan ve hava aldırmayan yapıda tasarlanır. Fındık kremasını ilk günkü tazeliğinde tüketebilmeniz için kapağın kapalı tutulması yeterlidir. Kullanıcıların ürünü satın almaları durumunda 400 gram fındık kreması gönderimi sağlanır.

 

Fiskobirlik Sütlü Fındık Kreması 400 Gr Kullanımı

Fiskobirlik Sütlü Fındık Kreması 400 Gr Kullanımı

Enfes fındık tadını sofralarınıza getiren fındık kreması, her yaştan kitlenin tüketimine uygundur. Taze ve sağlıklı malzemelerden üretilen kahvaltılık, günün diğer öğünlerinde de tüketime uygundur. Dayanıklı kutu içerisinde bulunan ürün, dışarıdan hava girişini engelleyen kapak kısmına sahiptir. Hava aldırmaz kapak yapısı sayesinde kullanıcılara uzun ömürlü kullanım vadeder. Göz alıcı kahverengi tonlarına altın sarısı detayların eşlik ettiği kutu, ergonomik tasarımıyla öne çıkar. 400 gram boyuta sahip olan fındık kreması muhafaza edildiği alanda fazla yer kaplamaz. Taze fındık tadını hissedebileceğiniz ürün içeriğinde hem süt hem de şeker bulunduğu görülür. Günün ilk öğününde yeterli miktarda tüketilmesi halinde içerdiği protein ve liflerden dolayı gün boyunca tok kalmanıza yardımcı olur. Gün içerisinde ihtiyacınız olan enerjiyi almanızı sağlayan kahvaltılık direkt ya da ekmek üzerine sürülerek tüketilmesi mümkündür. Fiskobirlik sütlü fındık kreması içeriği itibariyle düzenli ve doğru tüketildiğinde sindirim sisteminde meydana gelen sorunları ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

 

Fiskobirlik Sütlü Fındık Kreması 400 Gr Fiyatı ve Yorumları

Fiskobirlik Sütlü Fındık Kreması 400 Gr Fiyatı ve Yorumları

Protein açısından zengin olan fındık kreması, vücutta mevcut olan kas kütlesinin sabit kalmasına yardımcı olur. Kahvaltıların olmazsa olmazlarından birisi olan ürün, günlük tüketime uygundur. İçerisinde lif ve protein bulunan fındık kreması, bireyleri gün boyunca tok tutar. Süt, fındık ve şeker birleşiminden meydana gelen kahvaltılık ezme hem zengin hem de besleyici yapıya sahiptir. Yüksek kalori değerine sahip olan ürün sayesinde kilo almak kolay olur. Kas kütlesini koruduğu bilinen fındık kreması özellikle sporcular tarafından sıklıkla tüketilir. 400 gram olarak gönderilen kahvaltılık fiyat performans açısından da avantaj sağlar. Zengin ve besleyici içeriği ile öne çıkan sütlü fındık kreması Trendyol kalitesiyle kullanıcılara sunulur. Kan şekerini düzenleyici yapıya sahip olan kahvaltılık, fındık severlerin damak tadına hitap eder. Trendyol üzerinden Fiskobirlik sütlü fındık kreması 400 gr fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından oluşturulan Fiskobirlik sütlü fındık kreması yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.