Fitbit Versa Lite Akıllı Saat - Mullberry

Ürün Bilgileri

Fitbit Versa Lite Akıllı Saat - Mullberry

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • TEKNİK ÖZELLİKLER FITBIT VERSA LITE KUTU İÇERİĞİ:Fitbit Versa Lite1 gezinti düğmesi
  • Klasik bileklik (S ve L Beden)Şarj kablosuFITBIT VERSA LITE SENSÖRLERİ VE BİLEŞENLERİ3 eksenli ivme ölçerOptik kalp atış hızı monitörüOrtam ışığı sensörü
  • Bağıl SpO2 sensörü
  • Titreşim motor
  • uPİL VE GÜÇ Fitbit Versa Lite Edition, 4+ günlük bir pil kullanım süresine sahiptir. Pil ömrü ve şarj döngüleri kullanıma, ayarlara ve diğer faktörlere göre değişkenlik gösterebilir. Kesintisiz bir izleme için cihazınızı birkaç günde bir şarj etmenizi öneririz.Pil tipi: Lityum-polimer Şarj süresi (% 0-100): İki saatRadyo alıcı-verici: Bluetooth 4.0 BELLEK 7 günlük ayrıntılı hareket verilerini kaydeder - dakika dakika Son 30 gün boyunca günlük toplam tutarı saklar. Kalp atış hızı verilerini egzersiz izleme sırasında 1 saniye aralıklarla ve diğer tüm zamanlarda ise 5 saniye aralıklarla saklar SUYA DAYANIKLILIK Fitbit Versa Lite, 50 metreye kadar suya dayanıklıdır. Yüzdükten veya bandı ıslattıktan sonra, kurutmanızı öneririz çünkü giyilebilir herhangi bir cihazda olduğu gibi, bant temiz ve kuru ise cildiniz için en iyisidir. Jakuzide veya saunada Inspire HR kullanmanızı önermiyoruz.BAKIMBant ıslanırsa veya terlerseniz, tekrar takmadan önce bandı çıkarın ve tamamen kurulayın.Zaman zaman saatinizi çıkararak bileğinizi dinlendirin.MALZEMELERFitbit Versa Lite Edition klasik bant, birçok spor saatinde kullanılana benzer esnek, dayanıklı bir malzemeden yapılmıştır ve alüminyum bir saat kasası ve tokası içerir.KALP ORANITüm kalp atış hızı izleme teknolojileri gibi, doğruluk da fizyoloji, cihazın yeri ve farklı hareketlerden etkilenir. ÇEVRESEL GEREKLİLİKLERÇalışma sıcaklığı: -4 ° - 140 ° FMaksimum çalışma yüksekliği: 28.000 feetSENKRANİZASYONFitbit Versa, Bluetooth LE kablosuz teknolojisini kullanarak bilgisayarlara ve 200'den fazla lider iOS, Android ve Windows aygıtına otomatik ve kablosuz olarak eşitlenir.
  • Senkronizasyon aralığı: 30 feet'e kadar Akıllı telefon bildirimleri gibi bazı özellikler Android 5.0 ve üstü sürüm gerektirebilir. Cihazınızın uyumluluğunu kontrol edin.Senkronizasyon, Bluetooth LE ve İnternet bağlantısı gerektirir. Bluetooth LE'ye sahip olmayan Windows 10 bilgisayarları, senkronize etmek için kablosuz senkronizasyon dongle'ına ihtiyaç duyacaktır.
  • Mac OS X 10.6 ve üstü, iPhone 4S ve üstü, iPad 3 geniyle senkronize edilir. ve daha sonra, Android 5.0 ve üstü ve Windows 10 cihazları.Android ve Windows cihazlarda Bluetooth Classic ile müzik kontrolü.İOS cihazlarda Bluetooth LE üzerinden müzik kontrolü.

Ürün Özellikleri

  • İşletim Tipi iOS
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver