6
Tüy Toplama Ürünleri kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

FİTHOME Ahşap Saplı Halı Koltuk Tüy Toplama Elbise Tiftik Kedi Köpek Tüyü Toplama

74 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  74 TL
%5 indirim
2 x  70,30 TL
140,60 TL
%6 indirim
3 x  69,56 TL
208,68 TL
%7 indirim
4 x  68,82 TL
275,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
79,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FİTHOME Ahşap Saplı Halı Koltuk Tüy Toplama Elbise Tiftik Kedi Köpek Tüyü Toplama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MorzaPazari Satıcı Ünvanı: HİBANA MEDİKAL SAĞLIK VE TEKSTİL LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462085942800001 Vergi Kimlik Numarası: 4620859428
    Bu ürün MorzaPazari tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap saplı tüy toplayıcı, kuş,kedi,köpek tüylerini veya diğer ince parçacıkları toplamak veya temizlemek için kullanılan bir araçtır. Bu tür bir tüy toplayıcı, genellikle aşağıdaki şekilde tasarlanmıştır: Sap: Ahşap sap, tüy toplayıcının kolayca tutulmasını sağlar. Genellikle ergonomik olarak tasarlanır ve kullanıcının eline rahatça oturur. Başlık: Başlık bölümü, tüyleri veya diğer ince parçacıkları toplamak için kullanılan bölümdür. Bu bölüm, ince tüyleri veya tozları yakalamak için genellikle yumuşak malzemelerden yapılır. Başlık, ahşap sapın üzerine monte edilir. Ahşap saplı tüy toplayıcılar genellikle temizlik işlerinde veya belirli el işlerinde kullanılır. Kuş yuvaları, yastık doldurma işlemleri veya bazı zanaat projeleri gibi durumlarda kullanışlı olabilirler. Başlık kısmı, tüyleri nazikçe toplamak için tasarlanmıştır, böylece tüyler veya ince malzemeler zarar görmez. Ahşap saplı tüy toplayıcıları farklı boyutlarda ve başlık türlerinde bulabilirsiniz, bu nedenle kullanım amacınıza uygun bir model seçmek önemlidir.
Geri Bildirim Ver