Genel Markalar ESPK30 Pokemon GO Oyun Kartları 5 Paket 1 Arada (125 Adet)

499,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar ESPK30 Pokemon GO Oyun Kartları 5 Paket 1 Arada (125 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elifeshop Satıcı Ünvanı: ELİFE SHOP TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332073195700001 Vergi Kimlik Numarası: 3320731957
    Bu ürün elifeshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün bilgisi: Espk30 pokemon go oyun kartları 5 paket 1 arada (125 adet) Ürün özellikleri: Birinci sınıf malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Özel metal ambalajında gönderilecektir. Ürün kart sayısı:125 Ürün kodu: EsPk30 Ürün kutu boyutu:12 cm x 6 cm (her bir paket)

Ürün Özellikleri

  • Renk Karışık
  • Yaş 10+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Fo Espk30 Pokemon Go Oyun Kartları 5 Paket 1 Arada (125 Adet)

Yaz tatilinde çocuğunuzun boş zamanlarını dolu dolu geçirmesini istiyorsanız Fo Espk30 Pokemon Go oyun kartları 5 paket 1 arada (125 adet) şeklinde satılan ürüne göz atabilirsiniz. İçeriğinde yer alan kartlar, çocuklarınızın arkadaşlarıyla beraber hoş vakit geçirmelerine yardımcı olur. Birden fazla kişiyle rahatlıkla oynanabilen bu set ile çocuklarınız eğlencenin dozuna doyasıya varabilir. Aynı zamanda onların kişisel gelişimlerine de katkıda bulunabilirsiniz. Özellikle de çocuklarınızın sosyalleşmesini sağlayabilir, kendini ifade edebilme ve özgür düşünebilme becerilerinin artmasına yardımcı olabilirsiniz. Paketlerin her birinin içerisinde Pokemon adlı çizgi filmin kartları bulunur. Bu kartların her biri farklı bir karakteri temsil eder. Böylelikle diledikleri çizgi filmdeki karakterlerlerine bürünebilirler. Sevdiğiniz karakteri seçerek serüvene başlayabilirsiniz.

  • Hayal gücünü harekete geçirici
  • Toplamda 125 adet
  • Zengin karakter çeşidi

Pokemon Kartları ile Eğlenceli Vakit Geçirme İmkanı

Pokemon Kartları ile Eğlenceli Vakit Geçirme İmkanı

Çizgi film karakteri olan Pokemon, oyun kartları ile yepyeni bir görünüme bürünür. 1. sınıf malzeme ve işçilik ile üretilen bu kartlar, uzun yıllar dayanıklılık gösterir. Paket içerisinde yer alan kartların üzerindeki karakterler, koleksiyonunuzu tamamlamanıza imkan tanır. Kartlar üzerinde Pikachu, Gardevoir gibi karakterlerin resimlerini görebilirsiniz. Sevdiğiniz karakteri seçerek rekabete başlayabilirsiniz. Her bir kartın üzerinde farklı puanlamalar yer alır. Karakter özelliklerine göre kendi oyununuzu da kurabilirsiniz. Böylelikle maçı en yüksek puanla tamamlayıp günün kazananı olabilirsiniz. Daha çok 10 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanan set sayesinde onların sosyal becerilerinin gelişmesini sağlayabilirsiniz. Pokemon Go oyun kartları sayesinde çocuklarınızla beraber günü eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Birden fazla kişi ile sosyalleşerek eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Nostaljik bir ürün olarak da seti satın alabilir, çocukluğunuzun eğlenceli karakterlerini saklayabilirsiniz.

Çizgi Film Karakterinin Yer Aldığı Pokemon Oyun Kartları

Çizgi Film Karakterinin Yer Aldığı Pokemon Oyun Kartları

Çocuklarınızla birlikte günü keyifli bir şekilde geçirmek istiyorsanız, Pokemon Go kartları ile bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Birbirinden farklı kartlar sayesinde eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Maça başlamak için ilk önce oyun karakterinizi belirlemeniz gerekir. Karakterinizi seçtikten sonra oyun oynamanın keyfini yaşayabilirsiniz. Paket halinde sunulan oyun kartlarının her birinin içerisinde 25 adet kart bulunur. Toplamda ise içeriğinde 125 adet kart yer alır. Dilerseniz hediye olarak sevdiklerinize satın alabilirsiniz. Daha çok 10 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanan bu oyun, boş zamanların dolu dolu geçmesine yardımcı olur. Çocuğunuzun sosyal becerilerini geliştirmesini istiyorsanız bu tarz ürünlere yönelebilirsiniz. Onlar arkadaşları ile beraber eğlenirken siz de işlerinizi halledebilirsiniz. Pokemon kartları küçük ebatlı olması nedeniyle çantaya da kolaylıkla sığar. Böylece seyahatlerinizde yanınızda götürüp çocuklarınızın bu zevkten mahrum kalmazsını önleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyat Yapısı ile Oyun Kartı Pokemon Go

Avantajlı Fiyat Yapısı ile Oyun Kartı Pokemon Go

Evde, piknikte, kampta veya tatilde bu keyfi çocuklarınıza yaşatmak istiyorsanız Go kartlarını tercih edebilirsiniz. Çizgi film karakterlerinden esinlenerek hazırlanan bu oyun, hoş zamanlar geçirmenize yardımcı olur. Çocuklarınızın yaratıcı düşünme ve sosyal gelişimlerine yardımcı olan ürün, birden fazla kişiyle rahatlıkla oynanabilir. Daha fazla bilgi için Fo Espk30 Pokemon Go oyun kartları 5 paket 1 arada (125 adet) yorumları bölümünü okuyabilirsiniz. Daha önce oyunu satın alan müşteriler bu bölüme yorum yaparak sizleri bilgilendirir. Böylelikle aklınızdaki soru işaretlerinin giderilmesine yardımcı olur. Avantajlı fiyata sahip olan kartlar, 5 paket bir arada satılır. Fo Espk30 Pokemon Go oyun kartları 5 paket 1 arada (125 adet) fiyatı sayesinde bütçenizi zorlamadan uygun bir seçim yapabilirsiniz. Ürünü uygun fiyat seçenekleriyle Trendyol’dan satın alarak çocuklarınız için hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.