Franke - Basis Bfg 621 Granit Nero Eviye

13.897 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.350 TL

Ürün Bilgileri

Franke - Basis Bfg 621 Granit Nero Eviye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ankastresepetim Satıcı Ünvanı: ELİTE ANKASTRE MUTFAK VE BANYO SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332086399100001 Vergi Kimlik Numarası: 3320863991
    Bu ürün ankastresepetim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Franke granit eviye bfg 621 - Nero renk Franke merkez depolarını da kullanıyoruz. Bu yüzden sipariş vermeden önce lütfen stok adedini sorunuz. Ürün franke türkiye garantilidir. Granit sadece dünyanın en sert dokulu malzemelerinden birisi olmakla kalmayıp aynı zamanda en çekici malzemeleriden biridir. Muhteşem sağlamlık Granit evyeler özel bir zarafete sahiptir ve mutfağınıza doğal bir görünüm kazandırır. Işlenmiş granit malzememiz, hem göze çarpan bir parlaklığa hem de sıcak bir dokunma hissine sahiptir. Yüzey, ince dokulu ve gözeneksizdir, yüksek bir hijyen standardı sağlar. % 80 kuvars tozları ve %20 akrilik reçineden meydana gelen franke'nin sağlam graniti, size ömür boyu sürecek bir güzellik sunar. Sanitized hijyen özelliği Mutfakların bakteri içermemesi gerekir. Sanitized işlemi, franke granit evyelerin yüzeyinde bakteri üremesini %99 azaltmaktadır. Işlenmiş malzeme, bakteri yayma ve aktarma riskini azaltır. Franke granit evyeler, aynı zamanda lekelere ve 536 f dereceye kadar yüksek sıcaklıklara da dayanıklıdır. Ilk günkü gibi yeni Yapmanız gereken tek şey yüzeyi sabunlu bez veya fırça gibi malzemelerle dairesel hareketler yaparak basitçe temizlemek daha sonra iyice durulamaktır. Aşındırıcı maddeler, tozlar, ağartıcılar veya lavabo açıcı maddeler kullanmayınız. Ürün özellikleri: Montaj tipi: Tezgah üstü Renk: nero Ebat: 1160x500mm Montaj ölçüsü: 1140x480mm Hazne derinliği: 200/200mm Alt dolap ölçüsü: Minimum 80cm Opsiyonel aksesuar: bu ürünle birlikte istenirse eğer kesme tahtasını (112.0281.305) opsiyonel olarak satın alabilirsiniz. Fayda ve özellik: Tezgah üstü eviye: Ince kenarlara sahip franke tezgahüstü eviyeler geniş bir model alternatifine sahiptir. Çöp öğütücüsü kullanımına uygun giderler: Franke eviyelerde bulunan 1/2 inç gider alternatifi sayesinde çöp öğütücüsüne uygun kullanım sağlanmaktadır. Sanitized hijyen fonksiyonu: granit eviyelerde bulunan özel sanitized hijyen fonksiyonu sayesinde, eviye 24 saat korunur ve çok daha hijyenik olur. Bakteri ve mikrop üremesi %99 oranında engellenir. Çift yönlü eviye: sağ ya da sol damlalık olarak çift yönlü kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver