Franke Urban Ubg 651-100 Nero 1.5 Gözlü Granit Mutfak Evyesi

14.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.500 TL
7.500 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.840 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.767 TL

Ürün Bilgileri

Franke Urban Ubg 651-100 Nero 1.5 Gözlü Granit Mutfak Evyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankastre Dizayn Satıcı Ünvanı: DİZAYN DEKORATİF YAPI ÜRÜNLERİ İNŞAAT SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0301006097100018 Vergi Kimlik Numarası: 3010060971
    Bu ürün Ankastre Dizayn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Franke Granit Eviye UBG 651-100, Nero Renk Franke merkez depolarını da kullanıyoruz. Bu yüzden sipariş vermeden önce lütfen stok adedini sorunuz. Ürün Franke Türkiye Garantilidir. Granit sadece dünyanın en sert dokulu malzemelerinden birisi olmakla kalmayıp aynı zamanda en çekici malzemeleriden biridir. Muhteşem Sağlamlık Granit evyeler özel bir zarafete sahiptir ve mutfağınıza doğal bir görünüm kazandırır. İşlenmiş granit malzememiz, hem göze çarpan bir parlaklığa hem de sıcak bir dokunma hissine sahiptir. Yüzey, ince dokulu ve gözeneksizdir, yüksek bir hijyen standardı sağlar. % 80 kuvars tozları ve %20 akrilik reçineden meydana gelen Franke'nin sağlam graniti, size ömür boyu sürecek bir güzellik sunar. Sanitized Hijyen Özelliği Mutfakların bakteri içermemesi gerekir. Sanitized işlemi, Franke granit evyelerin yüzeyinde bakteri üremesini %99 azaltmaktadır. İşlenmiş malzeme, bakteri yayma ve aktarma riskini azaltır. Franke granit evyeler, aynı zamanda lekelere ve 536 F dereceye kadar yüksek sıcaklıklara da dayanıklıdır. İlk Günkü Gibi Yeni Yapmanız gereken tek şey yüzeyi sabunlu bez veya fırça gibi malzemelerle dairesel hareketler yaparak basitçe temizlemek daha sonra iyice durulamaktır. Aşındırıcı maddeler, tozlar, ağartıcılar veya lavabo açıcı maddeler kullanmayınız. Ürün Özellikleri: Montaj Tipi: Tezgah üstü ve tezgaha sıfır Renk: Nero Ebat: 100 0x500mm Montaj Ölçüsü: 964x464mm (tezgah üstü) Hazne Derinliği: 220 ve 138mm Alt Dolap Ölçüsü: Minimum 60cm Fayda ve Özellik: Slimtop Eviye: Tezgah üstü yada tezgaha sıfır olarak kullanım imkanı sağlayan slimtop kenar özelliği montaj aşamasında kolaylık sağlarken, ince kenarlar tezgaha estetik bir duruş sağlar. Çift Yönlü Eviye:Sağ yada sol damlalık olarak çift yönlü kullanılabilir. Sanitized Hijyen Fonksiyonu:Granit eviyelerde bulunan özel sanitized hijyen fonksiyonu sayesinde, eviye 24 saat korunur ve çok daha hijyenik olur. Bakteri ve mikrop üremesi yüzde 99 oranında engellenir.
Geri Bildirim Ver