Freesound Fs33 Gaming Mikrofonlu Kulaklık

274 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,19 TL

Ürün Bilgileri

Freesound Fs33 Gaming Mikrofonlu Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKO-EKOL Satıcı Ünvanı: MESUT ALPARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3941869774800001 Vergi Kimlik Numarası: 0560137033
    Bu ürün EKO-EKOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ FS33 Gaming Kulaklık 1 Adet harici mikrofon 4 Adet yedek silikon Kullanma kılavuzu TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLER Kulaklık özellikleri - Kablo uzunluğu: 1.3m - Kulaklık girişi: 3.5mm - Ses yüksekliği: 92dB+-3dB - Hoparlör çapı: 9mm - Hoparlör gücü: 5nW (x2) - Empedans: 16? - Hoparlör frekansı: 20Hz – 20.000 Hz - Çok fonksiyonlu kumanda - XBOX uyumluluğu - PLAYSTATION 4 uyumluluğu - Mobil cihaz uyumluluğu - PC uyumluluğu Dahili Mikrofon Özellikleri - Kondansatörün yönü: Çok yönlü - Frekans aralığı: 90 Hz – 8.000 Hz - Hassasiyeti: -42dB +-3dB - Harici Mikrofon Özellikleri, - Kondansatörün yönü: Çok yönlü - Hassasiyeti: -42dB +-3dB Harici Mikrofon Özellikleri - Kondansatörün yönü: Çok yönlü - Hassasiyeti: -42dB +-3dB KABLO BAĞLANTISI Kulaklığınızı bir çok cihaz ile bağlayıp kullanabilirsiniz. Üzerindeki dahili mikrofon ile mobil cihazınıza, Playstation 4 veya XBOX’ınıza bağlayabilirsiniz. Not: Daha iyi bir mikrofon kalitesi almak isterseniz kutu içerisinden çıkan harici mikrofonu kulaklığınıza bağlayıp, sesinizin karşı tarafa temiz girmesini sağlayabilirsiniz. ÜRÜN İŞLEVİ VE TANITIMI Kulaklık: Kulak ile verici arasında ses bağlantısı kurmaya yarayan araç. Mikrofon: Elektrik akımı etkisiyle sesi alıcıya ulaştıran araç. ÜRÜN MONTAJI Ürün herhangi bir montaj gerektirmez. PERİYODİK BAKIM HAKKINDA BİLGİLER Ürüne herhangi bir periyodik bakım yapılması gerekmez. ENERJİ TÜKETİMİ HAKKINDA BİLGİLER Lütfen cihaz ile işlem yapmadığınız süre zarfında cihazı kapalı tutunuz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak içi
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver