Fruko Gazoz 1,5 lt Pet

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fruko Gazoz 1,5 lt Pet

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Gazoz markaları arasında önemli bir yere sahip olan ve yıllar önce "On yüz bin milyon baloncuk yuttum" sloganıyla tanınan Fruko, kendine özgü tadı ve serinletici özelliğiyle tüketicisini mutlu etmeye devam ediyor. Aile yemeklerinde, ramazan sofralarında, piknikte, okulda, işte, davet ve organizasyonlarda yemeklerinize eşlik ederken hafifliği ve lezzetiyle sofralara keyif katıyor.
  • Herhangi bir katkı maddesi, tatlandırıcı, koruyucu madde içermeyen renksiz ve gazlı içecek türü olan Fruko, yılın her mevsiminde tüketicisinden büyük ilgi görüyor.
  • Karışık meyve aroması ile farklı bir gazoz lezzeti sunan ürün, içimiyle de tüketiciyi cezbediyor.
Geri Bildirim Ver

Fruko Gazoz 1,5 lt Pet

Gazoz, değişik yaşlarda müşterilerin beğenisini kazanır ve her mevsim, çay bahçelerinde, parklarda, kafe ve restoranlarda sevilerek tüketilir. Fruko, gazlı içecek denildiğinde akla ilk gelen markalardan biridir. Bu ürün müşterilere beklenilen gerçek gazlı içecek tadını sunar. Eğlenceli sloganlarıyla bilinen Fruko gazoz uzun yıllardır varlığını lezzetiyle koruyarak akıllarda yer eden bir üründür. Yediden yetmişe herkesin severek içtiği bu ürün sıcak yaz günlerine eşlik ederek içinizi serinletir. Bu ürün herhangi bir katkı maddesi, renklendirici ve koruyucu gibi zararlı maddeler içermez. Hafif ve hoş kokulu aromasıyla içerken keyif verir. Uzman gıda mühendisleri tarafından hazırlanan ürünün formülünde sağlığa zararlı hammaddeler kullanılmaz. Bu sayede kalabalık aile sofralarınızda, pikniklerde, okullarda, işyerleri ve özel davetlerinizde rahatlıkla ikram edebilirsiniz.

  • Doğal kaynaklı
  • Özgün aroma
  • Sosyal gazoz

Fruko 1,5 lt Pet Gazoz Üretimi ve Kullanım Alanları

Fruko 1,5 Lt Pet Gazoz Üretimi ve Kullanım Alanları

Gazoz temel maddesi su olan, şekerli bir içecektir. Gazlı içecek kategorisinde yer alan, serinletici özelliği olan bu ürünün ilk aşamasında aromasına göre şurup hazırlanır. Devamında şuruptan bir miktar alınarak, içerisine karbondioksit gazı basılır. Sonrasında ise ağzı hemen kapatılarak üretimi gerçekleşir. Fruko gazoz 1,5 lt pet piyasaya çıktığı zamandan beri aynı olan kendine has formülü ile özgün bir şekilde üretilir. Birbiriyle uyumlu olan meyve aromaları ile üretilen bu gazlı içecek, tadı ve serinliği ile müşterilerin unutulmaz lezzeti haline gelir. Sıcak ve soğuk yemekler ile kullanılması uygun olan bu içecek 1,5 litre seçeneğiyle kalabalık aile sofralarında rahatlıkla tercih edilir. Tadının hafifliği, serinletici özelliği, katkısız olması gibi avantajlarıyla tüm davetlerde, piknik, organizasyon ve hizmet işletmelerinde kullanılır. Ürünün uygun saklama koşulu 3-8 derecedir.

Fruko Gazoz 1,5 lt Fiyatı ve Kampanyaları

Fruko Gazoz 1,5 Lt Fiyatı ve Kampanyaları

Gazlı içecek kategorisindeki ürünler, imalat yöntemleri itibariyle hemen hemen aynıdır. Ancak meyve aromalı ve kendine özgü olan sade tadı ile muhafaza edildiği şişelerin boylarına göre fiyatları bakımından değişiklik gösterir. Doğal kaynak kullanılarak üretilen gazlı içecek, fiyatı itibariyle de her bütçeye hitap eder. Bu içeceği tekli ya da çoklu satın alma seçenekleri vardır. Kullanım alanına göre kalabalık sofralarda, çeşitli organizasyonlarda çoklu alımlar yapılabilir. Çoklu ya da tekli alım için Fruko gazoz 1,5 lt fiyatı ve değerlendirme puanlarına ulaşmanız mümkündür. Değerlendirme puanları satın almanızda size avantaj sağlar. İçerisinde katkı maddesi, koruyucu ve tatlandırıcı bulundurmayan içecek, her mevsimde özgün tadı ve aroması ile müşterilerden ilgi görür. Siz de bütün davetlerinizde doğal, kendine has meyve aromalı ve sade seçeneği olan ürünü misafirlerinize sunabilirsiniz.

Fruko Gazoz 1,5 lt Pet Yorumları ve Özellikleri

Fruko Gazoz 1,5 Lt Pet Yorumları ve Özellikleri

Hammaddesi su olan gazoz temelinde gazlı bir şerbettir. Hazırlanan şurup ve suya basılan karbondioksit birleşiminden oluşan bu karışım pet şişelere doldurularak muhafaza edilir. Özellikle sıcak yaz günlerinde soğuk içilmesi tavsiye edilir. 1,5 litrelik pet şişede olan bu ürün, hafifliği ve aromalı tadıyla herkesin severek tükettiği bir içecek haline gelir. Kendine özgü tadı ve hafifliğini çıktığı zamandan beri korur. Yerinde duramayanların sosyal içeceği olarak bilinen Fruko gazoz 1,5 lt pet yorumları da bu ürünün bütün özelliklerini destekler. Trendyol’da yer alan bu müşteri yorumları ve değerlendirmeleri ürün kullanımları hakkında detaylı bilgilere ulaşmanızı sağlar. Doğal kaynaklardan elde edilen, on yüz bin milyon baloncuk yuttum sloganıyla başlayıp, yerinde duramayanlara sosyal gazoz diye serinletmeye devam eden bu ürüne avantajlı fiyatlarla ve kolayca ulaşabilirsiniz.