Gamepower Skadı 360 Argb 360mm Işlemci Fanı Cpu Sıvı Soğutma Sistemi

3.599 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.599 TL
2.500 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Gamepower Skadı 360 Argb 360mm Işlemci Fanı Cpu Sıvı Soğutma Sistemi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arttablo Satıcı Ünvanı: MAKROBİL BİLİŞİM VE EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611053429158454 Vergi Kimlik Numarası: 6110534291
    Bu ürün Arttablo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SKADI 360 SIVI SOĞUTUCU YÜKSEK ISI DAĞITIMI SKADI 360 fanları, sessiz çalışma, dayanıklılık ve güçlü soğutma performansı sağlayan pahlı bir giriş ve akışkan dinamik yatağa sahiptir. ARGB AYDINLATMA ÇÖZÜMÜ Tamamen özelleştirilebilir aydınlatma efektleri isteyen tüm kullanıcılar için birinci sınıf ARGB pompa tasarımıyla imza soğutma performansı. YÜKSEK VERİMLİ RADYATÖR Geniş yüzeyli radyatör soğutmayı artırır ve olağanüstü ısı dağılımı sağlar CPU SOKET DESTEĞİ Soket (INTEL): LGA 775 / 115X / 1366/2011/2066 (Core i3 / i5 / i7 / i9) Soket (AMD): FM2 / FM1 / AM3 + / AM3 / AM4 RC KONTROL CİHAZI, TERMAL MACUN RF Kablosuz Uzaktan Kumanda: Rahatlık ve daha kolay kullanım için bir kablosuz kumanda dahildir. Tek bir tuşla, kasayı açmadan fan aydınlatma efektlerini / parlaklığı / LED hızını kolayca ayarlayabilirsiniz. Süper karbon nano dereceli süper termal iletken termal gres, termal iletkenlik 13,5 W / mk
  • Güçlü yalıtım performansı.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri İşlemci (CPU)
Geri Bildirim Ver

Gamepower Skadi 360 Argb 360mm Cpu Sıvı Soğutma

Bilgisayar, çağın en önemli teknolojilerinden bir tanesidir. Çalışma, oyun oynama ve film izleme gibi farklı alanlarda kullanılır. Kullanım sırasında performans önemli bir etkendir. Yazılım gibi yoğun program kullanımı gerektiren işlerde ve oyun oynarken fazla grafik işlemcinin çalışması ile bilgisayar ısınır ve bu da performansının düşmesine neden olur. Gamepower Skadi 360 ARGB CPU sıvı soğutma 360 mm ısınan bilgisayar için yeni nesil bir çözüm sunar. Oyun oynarken ısınma sonucunda yaşanabilecek duraklama, takılma ve donma gibi sorunlara çözüm olur. Özellikle oyun oynama esnasında işlemci ve grafik işlemciye yüklenme olur. Bu yüklenme sonunda parçalarda ısınma meydana gelir ve bu durum zamanla sorun yaratır. Cihazınızı koruma işini Gamepower Skadi 360 ile kolayca yapabilirsiniz.

  • Ayarlanabilen fan hızı
  • Özel tasarlanmış su bloğu
  • Sessiz çalışma ve güçlü soğutma

Gamepower 360 mm Kullanım Avantajları

Gamepower 360 mm Kullanım Avantajları

Uzun saatler çalışma veya oyun oynama gibi kişisel kullanım sonucunda bilgisayarlarda ısınma olabildiği için bu ısınmanın sonucunda bazen sorunlar oluşabilir. Gamepower 360 mm, sıvı soğutma ile çalıştığı için ısınmayı engellemeye yardımcı olur. Cihazın fan hızının kademeli olarak artırılıp azaltılabileceğini de görebilirsiniz. Geniş yüzeyli radyatörü ile soğumayı sağlar. 360 çeşit RGB efekti bulunur. Kullanılan cihazda yeterli ısı dağılımını yapar. Rahatlık ve kolay kullanım için uzaktan kumanda ile açıp kapatabilirsiniz. Gamepower Skadi 360 ARGB hızlı ve etkili soğutur. Isınan parçalardaki sıcak havayı yaymaya ve bilgisayarı soğuk tutmaya yardımcı olan bu üründen fayda sağlayabilirsiniz. Gamepower Skadi’nin güçlü yalıtım performansına sahip olması ile yüzey sıcaklıklarının giderilmesinde etkili bir ürün olduğunu görebilirsiniz. Gamepower Skadi 360 ARGB 360 mm CPU sıvı soğutma yorumları kısmında da kullanan müşterilerin beğenilerini bulabilirsiniz.

Özel Tasarımlı Gamepower Skadi Özellikleri

Özel Tasarımlı Gamepower Skadi Özellikleri

Gamepower Skadi 360 RGB CPU sıvı soğutma 360 mm hasır işlemeli, file kaplı boruları ile özel tasarlanmış su bloğu sayesinde iyi bir aydınlatma sunar ve aydınlatma parlaklığı yüksektir. Renk mod geçişlerini LED ışık aydınlatma gücünü artırıp azaltarak uygulayabilirsiniz. Soğutucu kafada RGB LED olması hoş bir görüntü sunar. Sıvı soğutma sistemlerinde ısıyı taşıma görevi ise sudadır. Bilgisayar işlemcilerinde kullanılan soğutma sistemleri su bloğu, pompa ve fan olmak üzere üç parçadan oluşur. Suyun ısı iletkenliği çok yüksek olduğu için hızlı bir şekilde ısıyı fanın olduğu yere taşır. Gamepower Skadi 360 ARGB 360 mm CPU sıvı soğutma özellikleri arasında suyun ısı kapasitesinin fazla olması gelir. Bu da işlemci çalışırken ısınabilmesi için önce suyu ısıtması gerektiği anlamına gelir. Ürünün taşıdığı bu özelliklerle siz de bilgisayarınızı koruyabilirsiniz.

Gamepower Skadi 360 ARGB 360 mm CPU Sıvı Soğutma Fiyatı

Gamepower Skadi 360 ARGB 360 mm CPU Sıvı Soğutma Fiyatı

Gamepower Skadi 360 ARGB 360 mm CPU sıvı soğutma fiyatı ürünün son teknoloji özellikleri taşıması göz önüne alınarak belirlenir. Cihaz bilgisayarda soğutma işlemini yaparken fanın yüksek ses çıkarması konsantrasyonu bozar. Sessiz çalışma, yüksek performans ve güçlü soğutma özellikleri göz önüne alındığında Gamepower Skadi, ekstra fayda sağlar. Zamanla artan ısı, fanların yetersiz olmasına yol açar. Cihaz bu anlamda güçlü bir soğutma sağlayarak konfor sunar. Kolayca kurulum yapabilir ve birlikte gönderilen uzaktan kumandası sayesinde tek bir tuş ile aydınlatma efektlerini, parlaklığı ve LED hızını kolayca ayarlayabilirsiniz. Aydınlatma efektlerini kişiye göre özelleştirebilirsiniz. Gamepower Skadi 360 ARGB 360 mm CPU sıvı soğutma kullananlar gerekli bakımlarını yaparak uzun yıllar yüksek verimle kullandıklarını belirtir. Son derece gelişmiş teknoloji ile üretilen bu ürüne Trendyol kampanyalarından faydalanarak sahip olabilirsiniz.