1
Salça kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

GAZİANTEP YÖRESEL Ev Yapımı Domates Salçası 5 Kg (YÖRESEL ADAM)

370 TL
(0,07 TL / g)
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
369,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

GAZİANTEP YÖRESEL Ev Yapımı Domates Salçası 5 Kg (YÖRESEL ADAM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Has Aroma & Şifa Deposu Satıcı Ünvanı: MANİSA KARALAR MEDİKAL TARIMCILIK E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612169353100001 Vergi Kimlik Numarası: 6121693531
    Bu ürün Has Aroma & Şifa Deposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diyarından Güneş kurusu ev yapımı domates salçası 5 kg Mevsiminde toplanan doğal domateslerden güneşte kurutularak imal edilmiştir koruyucu ve renklendirici bulunmamaktadır sofranızda tadına doyum olmayan geleneksel lezzet. Tuz oranı : Orta Kıvam : Katı
  • 5 lik kutuda gönderim yapılmaktadır
Geri Bildirim Ver

Gaziantep Yöresel Ev Yapımı Domates Salçası 5 kg

Ev yapımı ürünler, doğal koşullarda ve katkısız olarak üretilmesi sayesinde sağlık açısından oldukça yararlıdır. Hayat yoğunluğu, pek çok kadının gıdaları evinde yapabilmesini zorlaştırır. Gaziantep’ten sofralarınıza gelen ev yapımı lezzet, size özlediğiniz ev salçası tadını ulaştırır. Gaziantep domates salçası için mevsiminde toplanan domatesler kullanılır. Güneşte kurutulan domatesler, çekilerek imal edilir. Yoğun bir kıvama sahip olan salça, orta katılıkta bir görünümdedir. Yöresel lezzetler, hızlı ve sağlıklı bir şekilde sofranız ile buluşturulur. Antep yöresine ait usul ile hazırlanan Gaziantep ev yapımı salça, damağınızda unutulmaz tatlar bırakır. Yoğun kıvamda olan salçadan özellikle kahvaltılık sos yapılabilir. Yemeklerde kullanılacağı zaman biraz fazla kavrulup salçanın yumuşak bir kıvama getirilmesi önerilir. Siz de lezzeti ve doğallığıyla öne çıkan bu seçeneği rahatlıkla deneyimleyebilirsiniz.

  • Ev yapımı lezzet
  • Organik üretim
  • Uygun fiyat avantajı

Gaziantep Yöresel Ev Yapımı Salça 5 kg Yapılışı

Gaziantep Yöresel Ev Yapımı Salça 5 kg Yapılışı

Çalışan kadınlar için evde salça yapmak bir o kadar zor gelirken ev kadınları da kendileri için yaptıkları bu salçaları satışa sunarak kendilerine iş alanı yaratır. Yöresel lezzetlerden birisi olan domates salçasının yapımı, yöreye göre değişiklik gösterebilir. Mevsiminde toplanan domateslerden kurutularak yapılan Gaziantep salçası içerisinde koruyucu ve katkı maddesi bulunmaz. Evinizde yaptığınız gibi en doğal hali ile sofralarınıza sunulur. Ürün size ulaştığında kapağını açıp alacağınız koku, ürün kalitesini ortaya koyar. Gaziantep Yöresel ev yapımı domates salçası 5 kg’ın içerisinde koruyucu olmadığı için uzun süre kullanım sağlanabilir. İhtiyacınız kadarını buzdolabınıza alıp geri kalanını ağzı hava almayacak bir bidona koyduğunuzda aylar boyunca kullanma imkanını yaratabilirsiniz. Doğal yapısı sayesinde bu ürünü her daim ilk günkü gibi leziz kokusu ve tadı ile sofralarınıza koyabilirsiniz.

Gaziantep Yöresel Ev Yapımı Salça 5 kg Kalitesi

Gaziantep Yöresel Ev Yapımı Salça 5 kg Kalitesi

Üretim ve yapılma koşulu tamamen doğal aşamalardan geçerek hazırlanan bu salça, kalitesi bozulmadan güvenli ve hızlı bir şekilde size ulaşır. Gaziantep Yöresel ev yapımı domates salçası 5 kg kullananlar tarafından tam bir ev lezzeti olarak tanımlanır. Sıklıkla tercih edilen ürünü gönül rahatlığı ile yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Orta kıvamdaki salçayı, içerisine birkaç malzeme daha ekleyip kahvaltılık sos yapabilirsiniz. Salçanın tuz oranı ortalama düzeyde olacak şekildedir. Gerektiği takdirde ekleme yapılabilir. Sade bir şekilde de sofranıza koyabileceğiniz ürün, tadı ile damak zevkinizi canlandırır. Gaziantep Yöresel ev yapımı domates salçası 5 kg yorum bilgisi incelendiğinde ürünün lezzet ve kalitesinin tam not aldığı görülür. Sipariş oluşturduğunuz gibi kısa sürede ürün Gaziantep’ten sofranıza kadar gelir. Kullananlar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilen ürün, organik olması sebebiyle oldukça popülerdir.

Gaziantep Yöresel Ev Yapımı Salça 5 kg Fiyatı

Gaziantep Yöresel Ev Yapımı Salça 5 kg Fiyatı

Doğal ve organik ürünler sağlık açısından oldukça yararlıdır. Bu sebeple fiyat performansları da buna göre belirlenir. Gaziantep Yöresel ev yapımı domates salçası 5 kg satın alan kişiler, ürün içerisinde katkı ve koruyucu maddenin bulunmaması sebebiyle özellikle tercih ettiklerini belirtir. Ayrıca fabrikasyon ürün gibi koku bulunmaz ve tadında yapaylık yoktur. Doğal ev yapımı lezzet olarak müşterilere sunulur. Hızlı ve kaliteli üretim ile hazırlanan ürün, aynı özellikler içerisinde sofralarınıza getirilir. Tam olarak organik olarak üretilen bu salça, ağzınızda ev yapımı salçanın ekşiliğini bırakır. Kıvamı ve tuzu orta düzeyde olan ürünün lezzeti damağınızda kalır. Gaziantep Yöresel ev yapımı domates salçası 5 kg fiyat aralığını, ürün kalitesi belirler. Doğal şartlarda yetiştirilmesi, ürünü popüler konuma getirir ve sıklıkla tercih edilmesine neden olur. Uygun ve kaliteli fiyat avantajıyla ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.