GENÇ Sentetik Parlak Ahşap Metal Boya 0.75 L

353,14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

GENÇ Sentetik Parlak Ahşap Metal Boya 0.75 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYALAR BOYA Satıcı Ünvanı: KAYALAR KİMYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0536003259300017 Vergi Kimlik Numarası: 5360032593
    Bu ürün KAYALAR BOYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SENTETİK AHŞAP METAL BOYA Parlak görünümlü, alkid esaslı dekoratif son kat boyasıdır. Ahşap, metal, kapı, pencere, parmaklık gibi demir elemanlarda ve dekoratif amaçlı duvara uygulanabilir. İç ve dış cephe için uygundur. Yayılma özelliği güçlü, uygulaması kolaydır. Fırça izi bırakmaz. Fırça, rulo veya sprey ile kolayca uygulanabilir. Kurşun içermez. UYGULAMA 1 – Ahşap Yüzeyler: İlk defa boyanacak ahşap yüzeyler üzerine 1 kat “Woodtex Renkli Şeffaf Ahşap Astarı ” uygulanarak koruma altına alınmalıdır. Altyapı hazırlıkları tamamlanan yüzeyler “Sentetik Astar” ile astarlanmalıdır. Astar uygulamasını takiben 24 saat sonra %10-15 oranında “Sentetik Tiner” ile inceltilmiş “Platin Enamel Gloss” 2 kat halinde fırça, rulo veya sprey ile uygulanır. 2 – Metal Yüzeyler: Metal yüzeyler zımparalanmalı, toz ve yağlardan arındırılmalıdır. Astar olarak pastan korumak amacıyla “Platin Enamel Anti Rust” kullanılması tavsiye edilir. 3 – Duvar: Uygulama yapılacak alan kuru, temiz ve tozdan arındırılmalıdır. Pürüzlü yüzeyler bir astar macun ile düzgünleştirilmelidir. Eski boyalı yüzeylerde zımpara ile yüzey düzeltilmeli, gerekirse macunlanmalıdır. Katlar arasında bekleme süresi 1 gündür. Uygulama sıcaklığı 5?-35? arasındadır. KURUMA (20?, %45-65 Bağıl Nem) Toz tutmama: 3-4 saat Dokunma kuruması: 4-6 saat Tam kuruma: 48 saat SARFİYAT Yüzeyin emiciliğine bağlı olarak tek katta 14-16 m2 /lt dir. DEPOLAMA Güneş ışığı almayan ağzı kapalı ambalajında 5?-35? de 2 yıl saklanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • RGB #A96B2B
Geri Bildirim Ver