General Mills Corn Chex Gluten Free Breakfast Cereal Kahvaltılık Gevrek 12 OZ

729,90 TL
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

General Mills Corn Chex Gluten Free Breakfast Cereal Kahvaltılık Gevrek 12 OZ

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOJO SHOP Satıcı Ünvanı: MURAT DEMİRCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2820007446
    Bu ürün DOJO SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Create more day-to-day joy and festive family fun with Corn Chex gluten free breakfast cereal. These crunchy lattice squares are made with oven toasted whole grain corn that tastes great with milk for part of an easy breakfast or make an easy snack in one of our many family friendly Chex mix recipes. Corn Chex cereal is combined with Rice Chex, Wheat Chex, pretzels, bagel chips, mixed nuts and a blend of buttery seasoned goodness in the iconic Original Chex Mix recipe. You can find the full homemade Chex Mix microwave and oven recipes on the box. Chex cereal is also featured in many simple holiday dessert recipes that even kids can help make. Muddy Buddies is the classic chocolate & peanut butter coated Chex squares that are then covered in powdered sugar—just add red and green chocolates for a festive treat. Corn Chex is gluten free and contains no high fructose corn syrup and no artificial colors or flavors, making it a great base for gluten free snacks and holiday appetizers. Add a gluten free dessert to your next Christmas Cookie Exchange with the Gluten Free Candy Cane Crunch Chex recipe or try a holiday trail mix for a fun classroom party snack. From quick breakfasts to kids snacks to holiday party mixes, you’ll find a world full of possibilities in these little Chex squares —and make lots of memories along the way. Corn Chex glutensiz kahvaltı gevreğiyle daha fazla günlük neşe ve şenlikli aile eğlencesi yaratın. Bu çıtır kafesli kareler, kolay bir kahvaltının bir parçası olarak sütle harika bir tada sahip olan veya aile dostu Chex karışımı tariflerimizden birinde kolay bir atıştırmalık haline gelen, fırında kızartılmış tam tahıllı mısırdan yapılır. Mısır Chex gevreği, ikonik Orijinal Chex Karışımı tarifinde Pirinç Chex, Buğday Chex, simit, simit cipsi, karışık kuruyemiş ve tereyağlı baharatlı lezzet karışımıyla birleştirilir. Ev yapımı Chex Mix mikrodalga ve fırın tariflerinin tamamını kutunun üzerinde bulabilirsiniz. Chex mısır gevreği, çocukların bile yapmasına yardımcı olabileceği birçok basit tatil tatlısı tarifinde de yer alıyor. Muddy Buddies, daha sonra pudra şekeriyle kaplanan klasik çikolata ve fıstık ezmesi kaplı Chex kareleridir
  • şenlikli bir ikram için sadece kırmızı ve yeşil çikolataları ekleyin. Corn Chex glutensizdir ve yüksek fruktozlu mısır şurubu içermez ve yapay renk veya tat içermez, bu da onu glutensiz atıştırmalıklar ve tatil mezeleri için mükemmel bir temel yapar. Glutensiz Şeker Kamışı Crunch Chex tarifi ile bir sonraki Noel Kurabiye Değişiminize glutensiz bir tatlı ekleyin veya eğlenceli bir sınıf partisi atıştırması için bir tatil yolu karışımı deneyin. Hızlı kahvaltılardan çocuk atıştırmalıklarına ve tatil partisi karışımlarına kadar bu küçük Chex meydanlarında olasılıklarla dolu bir dünya bulacaksınız ve yol boyunca pek çok anı biriktireceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Sade
  • Çeşit Kahvaltılık Gevrek
Geri Bildirim Ver