Gigabyte B450m S2h Amd B450 3600 Mhz (OC) Ddr4 Soket Am4 Matx Anakart

550 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gigabyte B450m S2h Amd B450 3600 Mhz (OC) Ddr4 Soket Am4 Matx Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAFAK BİLGİSAYAR TALHA Satıcı Ünvanı: TALHA AKA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110908057
    Bu ürün SAFAK BİLGİSAYAR TALHA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Yüksek Çalışma Hızı 3600 MHz hız ile çalışan Gigabyte B450M S2H Anakart oldukça hızlı bir şekilde kullanım yapmanızı sağlar. Bu sayede bilgisayardaki işlerinizi daha kısa süre içinde halledebilir veya film ve oyun keyfinizden ödün vermeden üstün bir deneyime sahip olabilirsiniz. Depolama Alanı 32 GB kapasitesi sayesinde Gigabyte B450M S2H Anakart bilgisayarınız için ekstra bir depolama alanı sağlar. Bu sayede daha fazla fotoğrafınızı ve videonuzu bir arada tutabilirsiniz. Aynı zamanda daha hızlı veri transferi yapabilirsiniz. Güvenli Kullanım Gigabyte B450M S2H Anakart voltaj, sıcaklık, fan hız, aşırı ısınma, fan hatası ve fan hızı uyarıları sayesinde daha güvenilir bir kullanım yapmanızı sağlar. Bu sayede daha kontrollü ve verimli bir performans sergiler. Yüksek Kaliteli Ses En gerçekçi ses efektlerini elde edebilmeniz için Gigabyte B450M S2H Anakart üstün ses bileşenleri ve gürültülü ses koruması özelliğine sahiptir. Bu sayede daha net ve kaliteli çözünürlükte sesler ile oyun deneyiminizi yükseltebilirsiniz. Fan Kontrol Sistemi Smart Fan kontrolü sayesinde Gigabyte B450M S2H Anakart fan sessizliğini elde etmenizi sağlar. Hangi sıcaklıkta fanın çalışmasını istediğinizi tamamen ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda daha verimli bir kullanım sunar.

Ürün Özellikleri

  • Ram (Sistem Belleği) 32 GB
  • Chipset AMD B350
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • Grafik Arabirimi PCI Ex. 2.0 / 3.0
  • Kasa Tipi Midi Tower Kasa
  • Soket Tipi AM4
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Gigabyte B450m S2h V2 Am4 Ryzen Ddr4 Vga Dvi Hdmi B450m-s2h-v2

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bilgisayarların her alanda kullanımı yaygınlaşmış olup bilgisayar aksamları da gelişip hızlandırılmıştır. Anakart bilgisayarların en önemli parçalarından biridir. Güçlü bir anakart kullanımı ile bilgisayarınızın gücü en yüksek seviyeye çıkarılabilir ve tüm donanım parçaları daha güçlü bir şekilde çalışır. Gigabyte b450m s2h 32GB sistem belleğine sahiptir. AM4 soket tipi ile cihazınıza uyum sağlar. 2000 serisi işletim sistemine sahip cihazlarla tam uyumlu olup yüksek performanslı çalışma sunar. Anakartlar bilgisayar, televizyon ve cep telefonu gibi elektronik cihazların donanımları arasında bağlantı sağlayarak doğru ve sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Anakart bilgisayarın gücünü belirleyen en önemli akşamlardan biridir. Veri akışını sağlayarak diğer parçalar ile iletişim kurmayı sağlar. Kullanımı oldukça kolay olup bilgisayarınızın okuma ve işleme hızını en yüksek performansa çıkarır.

  • Son teknoloji
  • 32 gb sistem belleği
  • 2 usb başlığı

Gigabyte b450m s2h Özellikleri

Gigabyte b450m s2h Özellikleri

Son teknoloji ile üretilen cihazlar anakartlar sayesinde daha üstün bir verim alabilmek için ikinci anakartı takmaya olanak sağlar. Gigabyte b450m s2h v2 üzerinde birçok bağlantı yeri bulunan cihazlar sayesinde bilgisayarınızda bulunan birçok özelliği bir arada tutmaya yardımcı olur. Bilgisayarınızda yaptığınız işlemleri hafızasına alarak erişmek istediğiniz tüm dosyalara erişim hızınızı en yüksek seviyeye çıkarır. Böylece yaptığınız işlemleri daha hızlı bir şekle getirerek zamandan tasarruf edebilirsiniz. Oyun bilgisayarlarında hız en önemli faktörlerden biridir. Gigabyte b450m s2h anakart ile oyun bilgisayarlarınızın hızını en yüksek seviyede kullanabilirsiniz. Ayrıca internet bağlantısını da en yüksek hızda ve sorunsuz bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Bilgisayarınızın gücünü en yüksek seviyeye çıkarabilmek için en gelişmiş ve en yüksek kapasiteye sahip anakartı kullanmanız gerekir. Dahili başlık üzerinde iki USB bağlantı noktası mevcuttur.

Gigabyte b450m s2h v2 Anakart Kullanımı

Gigabyte b450m s2h v2 Anakart Kullanımı

Bilgisayarınızın veri işlemlerini uygun ve sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmeniz için uygun bir anakart kullanmanız gerekir. Anakartların desteklediği RAM ve işlemciler birbirinden farklı olabilir. Gigabyte b450m s2h 3600mhz(oc) ddr4 soket am4 maksimum soğutma fanları sayesinde bilgisayarınızın uzun süre ısınmadan verimli bir şekilde çalışmasını sağlar. Kurulumu ve kullanımı oldukça basit olup kurulum esnasında takip edilmesi gereken işlem basamaklarına uyarak kolaylıkla kurabilir ve kullanabilirsiniz. Birçok farklı renge sahip aydınlatma profiline sahip olup renk ayarlamasını hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ses ve aydınlatmada en yüksek performansı sunarken oyun bilgisayarları için gerçek ses efektlerini maksimum seviyede sunar. Anakart seçimi yaparken bilgisayarınızı hangi amaçla kullandığınız ve almak istediğiniz verim oldukça büyük önem taşır. Gigabyte b450m s2h inceleme ile ürün hakkında geniş bilgi edinebilir böylelikle ihtiyacınıza uygun modeli kullanabilirsiniz.

Gigabyte b450m s2h Fiyat

Gigabyte b450m s2h Fiyat

Elektriği iletmeyen fiberglas adı verilen malzemelerden üretilen anakartlar üzerinde yer alan iletken bakır teller bulunan cihazların çalışma prensipleri oldukça basittir. Veriler arasındaki akışı en doğru ve hızlı hale getiren Gigabyte b450m s2h v2 anakart bilgisayarınızdan maksimum verim almanızı sağlar. Oldukça dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş olup uzun yıllar kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Anti kükürt sistemine sahip olan ürün zamanla oluşabilecek yapısal bozulmalara karşı korumalı bir şekilde tasarlanır. Etraftan gelebilecek toz, kir ve neme karşı koruma sağlayan cam kumaş teknolojisi ile anakartlarınız maksimum koruma altına alınır. Yüksek seviyede çözünürlük kalitesine sahiptir. Gigabyte B450m S2h V2 Am4 Ryzen Ddr4 Vga Dvi Hdmi B450m-s2h-v2 AA880GIG729 değişken fiyat avantajları ile kategorilerimiz arasında yer alır. Trendyol'da yer alan Gigabyte b450m s2h amd b450 ürününü hemen sipariş verebilirsiniz.