8
ErkekTıraş Bıçağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Gillette Mach3 Start Tıraş Makinesi + 3'lü Yedek Tıraş Bıçağı

Ürünün Diğer Satıcıları (13)
50 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
242,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gillette Mach3 Start Tıraş Makinesi + 3'lü Yedek Tıraş Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EliteSepet Satıcı Ünvanı: 4 K ITRİYAT KOZMETİK MEDİKAL PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001206928100001 Vergi Kimlik Numarası: 0012069281
    Bu ürün EliteSepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mach3 Start Tıraş Makinesi + 3'lü Yedek Tıraş Bıçağı

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
Geri Bildirim Ver

Mach 3 Tıraş Makinesi + 3'lü Yedek Tıraş Bıçağı ile Tıraş

Özellikle erkek kullanıcıların neredeyse her gün tıraş olması gibi durumlar olabilmektedir. Bu gibi durumlarda ise jilet ciltte tahribata yol açabilmektedir. Aynı zamanda jilet gibi keskin bıçaklara sahip olan eşyaların yüzü kesme gibi durumlara da yol açması çok muhtemeldir. Bu nedenle çoğu jilet kullanıcısının en büyük tercihi daha az tahriş daha kolay kesimden yana olmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi pek çok markanın jiletini ve pek çok modelini denemiştir. Bunun sonucunda ise hemen herkesin ortak bir favorisi olmaktadır. Ancak bu noktada sadece jilet ile değil aynı zamanda tıraş köpüğü ve tıraş sonrası bakım kolonyası gibi ürünlerin de en doğru biçimde kullanılması gerektiği unutulmamalıdır. Bu bakımdan jilet kadar yan ürünlerde oldukça önemlidir. Ancak deneyen hemen her kullanıcının onayını alan jiletlerin başında Gillette mach3 start tıraş makinesi gelmektedir. 7702018464005 kodu ile Mach 3 tıraş makinesi ürünün görüntüleyebilirsiniz.

  • Kolay kullanım imkanı
  • Özel tasarım
  • Cilt tahrişini engelleyen yapı

Mach 3 Start Tıraş Makinesi + 3’lü Yedek Tıraş Başlığı Tasarımı

Mach 3 Start Tıraş Makinesi + 3’lü Yedek Tıraş Başlığı Tasarımı

Hemen her gün tıraş olması gereken ya da sadece belirli zamanlarda tıraş olan hemen her kullanıcının ortak şikayeti elbette cildin tahrişi ve kesim yeteneğidir. Gillette Mach3 start tıraş makinesi yedekli özelliği ile kullanım avantajı sağlar. Çoğu markanın tıraş bıçakları ya güzel kesmezken çoğu marka da ciltte oldukça fazla tahribat yaratmaktadır. Aynı zamanda çoğu jilet, tek kullanımdan sonra kesme yeteneğini kaybetmektedir. Bu gibi durumlara karşı kullanıcılar hem ciltte tahriş yaratmayacak hem de kullanım sonrasında çöpe gitmeyecek bir jilet arayışına girmektedir. Bu jilet ise Mach 3 Start Tıraş Makinesi + 3’lü Yedek Tıraş bıçağı olabilir. Mach 3 tüm bu özellikleri karşılarken Mach 3 start tıraş makinesi + 3'lü yedek tıraş bıçağı kullanımı oldukça kolay tıraş olmanıza yardımcı olacaktır. Yanında gelen yedek başlıklar ile de ertesi gün tekrar tıraş malzemesi almanıza gerek kalmayacaktır.

Mach 3 Start Tıraş Makinesi + 3’lü Yedek Tıraş Başlığı Özellikleri

Mach 3 Start Tıraş Makinesi + 3’lü Yedek Tıraş Başlığı Özellikleri

Çoğu kullanıcı için alıştığı tıraş ekipmanlarından başka ekipmana geçmek oldukça zor olmaktadır. Ancak Mach 3 start tıraş makinesi + 3'lü yedek tıraş bıçağı özellikleriyle tıraş olmak hem daha kolay hem de yeni ayrıntıları sayesinde tıraş olmak daha keyiflidir. Çoğu kullanıcının en büyük şikayeti olan keskin olmayan bıçaklar Mach 3 ile yenilendi ve daha keskin bıçaklar konuldu hemen üstüne ise ciltte oluşacak tahrişi engellemek için kayganlaştırıcı bantlar eklendi. Bu bantlar sayesinde ciltte oluşan kızarıklıkların önüne geçildi. Mach 3 start tıraş makinesi + 3'lü yedek tıraş bıçağı kullananlar ürünün tıraş konforundan oldukça memnun kalır. Mikro kanatları sayesinde de cildinizi gererek cildinizi tıraşa hazırlar ve daha kolay bir tıraş deneyimi elde etmenize yardımcı olur. Tüm bu özellikleri ile cildinizi korurken aynı zamanda kolay kesim özellikleri sayesinde de zamanınızın size kalmasına yardımcı olacaktır. Bu nedenle pek çok kullanıcı Mach 3 Start Tıraş Makinesi + 3’lü Yedek Tıraş Başlığı seçeneğini tercih etmektedir. .

Mach 3 Start Tıraş Makinesi + 3’lü Yedek Tıraş Başlığı Yorumları

Mach 3 Start Tıraş Makinesi + 3’lü Yedek Tıraş Başlığı Yorumları

Mach 3 start tıraş makinesi + 3'lü yedek tıraş bıçağı yorumları pek çok kullanıcı için oldukça merak edilen konulardandır. Yorumlar bu nedenle gayet olumludur. Bu nedenle pek çok kullanıcı aynı ürünü tekrar tekrar tercih etmektedir. Pek çok kullanıcı aynı zamanda Mach 3 Start Tıraş Makinesi + 3’lü Yedek Tıraş Başlığı ürünün özellikleri dolayısı ile de sıklıkla ürünü tercih etmektedir. Özellikle pek çok kullanıcı Mach 3 Start Tıraş Makinesinin hızlı kesim özelliği ile zamandan tasarruf ederken aynı zamanda yanında olan adet yedek tıraş başlığı ile hem maddi anlamda rahat olurken hem de devamlı olarak yenileme ihtiyacı duymaktadır. Trendyol'da yer alan bu kullanışlı ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.