GKGD 16x32cm Led Tabela - Kayan Yazı

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL

Ürün Bilgileri

GKGD 16x32cm Led Tabela - Kayan Yazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ICE Satıcı Ünvanı: VAHID AMMOUNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0691151015
    Bu ürün ICE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TAK ÇALIŞTIR-SATIŞ SONRASI TEKNİK DESTEK YAZILACAK YAZILARI MESAJ OLARAK GÖNDERİRSENİZ TABELANIZ HAZIR ŞEKLİNDE SİZE ULAŞIR.(GÜNCELLEME YAPMAK İÇİN PROGRAM MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLECEKTİR) ?DIŞ ORTAM -YAĞMURA VE GÜNEŞE DAYANIKLI ?YÜKSEK LED PARLAKLIK *NET GÖRÜNTÜ ? Dış mekan IP65 Koruma Su ve yağmurdan etkilenmez. ? 145 Farklı Hareketli Animasyon seçeneği ile Logo, Resim, Gif yazı yükleyebilirsiniz. ? Ekranı bölümlere ayırabilir ve çerçeveli yazı yazabilme ? Full DiL özelliği ile Dünyanın Tüm Dillerinde Arapça dahil yazabilir, gösterebilir, ? Sınırsız yazı Fontu desteği ile Tüm yazı tiplerini destekler. ? Led Parlaklığı maksimum seçilebildiği gibi ekonomik mod ile de ayar yapılabilir. ? Cihazı uyku moduna alıp istediğiniz saatte otomatik kapatıp istediğiniz saatlaerde açabilirsiniz. ? Saat - Tarih özelliği ve Geri sayım aracı tüm modellerde standart özelliktir. ? USB (Flash Bellek)ile çok kolay yazıları ve animasyonları değiştirebilirsiniz. ? Wifi,Ethernet Haberleşme (Opsiyonel) ? Program kurulumu ve kullanımı konusunda ücretsiz destek imkanı ? Fişe takıp kullanacağınız şekilde hazır gönderilir. ? İstek halinde ön çalışması veya yazılacaklar tasarlanıp Tabelanıza yüklenir. ? Kasa Tipi: Alüminyum Profil Kasa ? Panel tipi: P10 IR Dış mekan IP67 ? Görüş Açısı: D60° / Y140° Yassı Led sayesinde Her açıdan Net Görüntü ? Işık Şiddeti: 2500 mcd ? Çalışma Sıcaklığı: -20°~ 80°C 4 Mevsim Çalışma özelliği ? Güç Tüketim: Max.100 Watt ? Trafo tipi: Slim kasa Kısa devre korumalı metal ? Dış Bağlantı:Enerji Kablo ? Çalışma voltajı: 220V AC Şebeke Elektriği ? Çalışma ömrü: 30.000 Saat ? Yazılım - Destek: Ücretsiz ? Garanti Durumu: 2 YIL (Yüksek Akım, Düşme, Darbe görme gibi durumlarda garanti kapsamı dışındadır.)

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar Tek Ebat
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver