Go Crop Göğüs Sıkılaştırıcı Toparlayıcı Jinekomasti Göğüs Korsesi

479 TL
Tükeniyor!
Beden: L
XS
L
XL

Ürün Bilgileri

Go Crop Göğüs Sıkılaştırıcı Toparlayıcı Jinekomasti Göğüs Korsesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: quenplus binder Satıcı Ünvanı: DERYA DUĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3130343602
    Bu ürün quenplus binder tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaliteli ve nefes alan malzemeden üretilmiştir. Büyük göğüsleri küçültmeye ve düzleştirmeye yarar. Direkt giyilebilir özellikte olan chest modelleri nefes almanızı engellemez. Sıkı ve terletmeyen kumaştan üretilmiştir. Yerli üretim satın almak için mağazamızı inceleyebilir sorularınızı iletebilirsiniz. Aşağıdaki verilen beden tablosunda sınırda iseniz küçük bedeni tercih edebilirsiniz. Çamaşır makinesinde yıkanmaya ve tüm gün giyilmeye uygundur. Tablodaki ölçüler göğüs çevresi içindir. İki beden arasında kalırsanız küçük olan bedeni tercih edebilirsiniz. Göğsünüzün en geniş yerinden mezura ile ölçerek bedeninizi öğrenebilirsiniz. XS < 80 cm | S 80 - 90 cm | M 90 - 100 cm | L 100 - 110 cm | XL 110 - 120 cm

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Sıkılaştırıcı
  • Renk Siyah
  • Desen Düz
  • Ortam Casual/Günlük
  • Kumaş Tipi Kumaş
  • Ek Özellik Toparlayıcı
  • Sürdürülebilirlik Detayı Hayır
  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Boy Mini
Geri Bildirim Ver

Go Binder Göğüs Korsesi

Korse, vücuda estetik kazandırmak, vücudun dik durmasını sağlamak, bölgesel fazlalıkları gizlemek ve vücudu şekillendirmek için kullanılır. Ayrıca sağlık problemleriyle beraber ortaya çıkan duruş bozukluklarında da toplayıcı tercih edilir. Her yaş grubuna özel olarak üretilen toplayıcıların vücudu destekleyen yapısı vardır. Korselerin tayt ve kemer gibi farklı bölgeler için üretilen çeşitleri bulunur. Göğüs korsesi büyük göğüsleri küçültmeye ve düzleştirmeye yaradığı gibi crop kesim bir bluz gibi giyilebilir. Esnek, hava alabilen ve terletmeyen malzemelerden üretilen Go Binder göğüs korsesi nefes aldıran kumaşa sahiptir. Direkt giyilebilir özelliğe sahip olan ürün nefes almanızı engellemez ve beden olarak da vücudun incelmesine yardımcı olur. Elbise, bluz, kazak ve gömlekle rahatça giyinebilme özelliğine sahip olan bu toplayıcıya siz de sahip olabilirsiniz.

  • Esnek dokuma
  • Terletmeyen kumaş
  • Kaliteli işçilik

İndirimli Go Binder Göğüs Korse Fiyatı ve Kampanyaları

İndirimli Go Binder Göğüs Korse Fiyatı ve Kampanyaları

Göğüs kafesinde ortaya çıkan şekil bozukluklarıyla beraber nefes darlığı, çarpıntı ve kafes ağrıları gibi sağlık sorunları ortaya çıkar. Kafesin içerisinde ortaya çıkan bu sağlık sorunları yaşın ilerlemesiyle birlikte görülebilir. Bu ürün göğüs kafesinin açıldığı tüm ameliyatlarda ve göğüs travmalarından sonra da kullanılabilir. Vücuttaki fazlalıkları ürün sayesinde kontrol altına alabilir, aynada vücudunuza baktığınızda memnun olabilirsiniz. Dört mevsim kullanılabilme özelliğine sahip olan ürün vücuttaki ağrıların azalmasına yardımcı olabilir. Go Binder göğüs korsesi kullananlar yorumlarında toparlayıcı ile ilgili detaylı bilgileri ve tecrübelerini paylaşır. Ürünün sağladığı faydaları yorumlar kısmından öğrenebilirsiniz. Toparlayıcı fiyatları modelin özelliklerine ve malzemelerine göre değişiklik gösterir. Go Binder göğüs korsesi fiyatı uygun bir aralıkta sunulur. Farklı bütçelere hitap eden ürünün kampanyalarını inceleyebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuzda ürünü güvenle satın alıp kullanabilirsiniz.

Dikkat Çeken Go Binder Göğüs Korse Yorumları

Dikkat Çeken Go Binder Göğüs Korse Yorumları

Vücudun daha fit gözükmesine yardımcı olan Go Binder markalı toparlayıcı pratik bir çözüm alternatifidir. Dokuma kumaş yapısı ve içinde bulunan materyalleri sayesinde ürünün birçok faydası bulunur. Delikli olarak üretilen ürün, cildin hava almasını sağlar. Nefes alan malzemeden üretilen, göğüs kafesini toparlamaya yarayan, kaliteli, sıkı ve terletmeyen ürünün her vücuda uygun ölçüleri bulunur. Özel kumaştan üretilen modelin hijyenini sağlamak da kolaydır. Dört mevsim kullanılabilme özelliğine sahip olan ürünü çamaşır makinesinde yıkayabilir ve deforme olmadan uzun süre kullanabilirsiniz. İhtiyacınıza göre modeli tüm gün giyebilir ve konforlu tasarımı sayesinde rahat edebilirsiniz. Direkt giyilebilir özelliğe sahip olan model nefes almanızı engellemez. Rahat giyilen ve çıkarılan Go Binder göğüs korsesi yorumları kısmına göz atarak da ürün hakkında merak ettiğiniz bilgilere sahip olabilirsiniz.

Go Binder Göğüs Korse Satın Almanın Faydaları

Go Binder Göğüs Korse Satın Almanın Faydaları

Korse, ilk kullanım anında incelme yaptığı için pratik bir üründür. Bu ürün, bölgesel olarak fit görünmenizi sağlar. Model sayesinde kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İnceltici ve şekillendirici gibi özellikleri bulunan model vücudu toparlar. Aynada kendinizi daha iyi görebilmek ve fiziğinizi daha fit görünmek için bu toparlayıcı korseyi tercih edebilirsiniz. Bu model sayesinde nişan, düğün, mezuniyet ve sünnet gibi organizasyonlarda kusursuz görünebilirsiniz. Sağlık sorunları yaşayan ve ağrı çeken kişiler bu ürünü tercih edebilir. Go Binder göğüs korsesi satın alarak yaşadığınız sağlık sorunlarını hafifletebilirsiniz. Bu model sağlıklı bir materyal olan pamuklu kumaşa sahiptir. Ürünü tıbbi operasyonlar sonrasında kullanmak için doktorunuza danışmanız ve tavsiye almanız önerilir. Birbirinden farklı kullanım amaçları bulunan göğüs korse kadın modelini Trendyol’dan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.