Govee Kapaklı LED Şerit Işıklar-Dekoratif Aydınlatma için Yüksek Yoğunluklu Işık Şeridi

10.941 TL

Ürün Bilgileri

Govee Kapaklı LED Şerit Işıklar-Dekoratif Aydınlatma için Yüksek Yoğunluklu Işık Şeridi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **Daha Soğuk Vurgular için Daha Yumuşak Aydınlatma Efektleri** Kapaklı Govee LED Şerit Işıklar, daha yumuşak, düzgün ve lekesiz aydınlatma sağlar, içerisindeki LED kanalıyla dekoratif ve vurgulu aydınlatma için idealdir. **İç ve Dış Köşelere Ayarlanabilir** LED difüzör kanalı süpürgelikler, tavanlar, dolaplar gibi iç ve dış köşelere uygulanabilir. İç ve dış köşe parçaları kullanarak odanın daha zengin renklerle parlamasını sağlar. **Her Zamankinden Daha Parlak** 60 LED/m ile Govee LED Şerit Işıklar, çoğu RGBIC LED şerit ışıktan daha yüksek yoğunluğa sahiptir, daha güçlü ve tutarlı bir atmosfer için iki kat daha fazla lümen parlaklığı sağlar. **RGBIC Teknolojisi** Bağımsız kontrol (IC) sayesinde aynı anda birden fazla rengi gösterebilir, sonsuz renk seçimi ve şenlikli sahne modlarıyla benzersiz iç mekan aydınlatması ve dekorasyonları sunar. **Daha Fazla Kendin Yap Eğlencesi** Govee Home Uygulamasının Kendin Yap Modu, 50 özelleştirilebilir segment ile LED ışıkların renkli ekranlarını ve ultra yumuşak ışık efektlerini kontrol etmenizi sağlar, ayrıca 17 farklı animasyon efekti sunar. **Kesilebilir ve Bağlanabilir** Uzunluğu özelleştirilebilir, 10 m'ye (32,8 ft) kadar kesilebilir veya bağlanabilir, kesme ve birleştirme talimatlarıyla ideal aydınlatma tasarımını oluşturmanızı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Ebatlar 30 metre
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver