Galatasaray E90197 Fatih Terim Ve Kupalar T-shirt

29,99 TL
Beden:
XS
M
L
XL
2XL
3XL

Ürün Bilgileri

Galatasaray E90197 Fatih Terim Ve Kupalar T-shirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GSStore Satıcı Ünvanı: GALATASARAY MAĞAZACILIK VE PERAKENDECİLİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388011256900014 Vergi Kimlik Numarası: 3880112569
    Bu ürün GSStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • GSStore

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Koleksiyon Sportswear
  • Kol Tipi Kısa Kol
  • Kumaş Tipi Kumaş
  • Stil Trend
  • Renk Beyaz
  • Ürün Tipi Düz
  • Kol Boyu Kısa
  • Boy Orta
Geri Bildirim Ver

Galatasaray E90197 Fatih Terim ve Kupalar T-shirt

Galatasaray E90197 Fatih Terim ve kupalar t-shirt müşteriler tarafından oldukça fazla tercih edilir. %100 pamuktan üretilir ve aynı zamanda lisanslı bir üründür. 30 derece çamaşır makinesinde bakımı kolay bir şekilde yapılır. Leke tutmayan özelliği mevcuttur. Rengi beyaz olmakla birlikte üzerinde bulunan kupalar oldukça dikkat çeker. Tişörtün üzerinde bulunan simgeler Galatasaray tarafından şu ana kadar alınan kupaları gösterir. Tişörtün üzerinde kupanın yanı sıra Fatih Terim'in fotoğrafı mevcuttur. Orijinal ve kaliteli bir ürün olan tişört uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. Kumaşının kalitesi üst düzeydedir ve yaz mevsiminde terletmez. Bu sebeple konforlu olmanızı ve aynı zamanda şık görünmenizi sağlar. Üzerinde bulunan detaylar birçok müşterinin, özellikle Galatasaray taraftarının beğenisini toplar. Kaliteli pamuk kumaştan tasarlanan tişörtü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

  • Lisanslı ürün
  • Pamuk kumaş
  • Kısa kol detayı

Galatasaray E90197 Fatih Terim ve Kupalar Tişört Özellikleri

Galatasaray E90197 Fatih Terim ve Kupalar Tişört Özellikleri

Bu t-shirt sayesinde şık ve rahat olabilirsiniz. Beyaz rengin üzerine çizilen kupalar ortaya muhteşem bir görüntü çıkarır. Aynı zamanda Galatasaray’a şu ana kadar çok faydası olan, pek çok kupa kazanmasını sağlayan Fatih Terim'in fotoğrafı da tişörte muhteşem bir hava katar. Lisanslı bir üründür ve aynı zamanda kalitesi de üst düzeydedir. Galatasaray E90197 Fatih Terim ve kupalar t-shirt fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünün kalitesi, kumaşı ve baskısı fiyatı belirleyen unsurlardır. Kol bölgesi kısa olduğu için yaz mevsiminde oldukça fazla tercih edilir. Pamuklu kumaşı cildinizi rahatsız etmez. Unisex tasarıma sahiptir. Genel olarak yaz mevsiminde tercih edilir ve kullanım kolaylığı sağlar. Maçlarda veya günlük hayatta kullanmak için Galatasaray E90197 Fatih Terim ve kupalar t-shirt satın alabilirsiniz.

Galatasaray E90197 Fatih Terim ve Kupalar T-Shirt Yorumları

Galatasaray E90197 Fatih Terim ve Kupalar T-Shirt Yorumları

Galatasaray E90197 Fatih Terim ve kupalar t-shirt yorumları oldukça olumludur. Yorumlara bakılarak tişörtün kalitesinin görülmesi mümkündür. Müşteriler beyaz rengin üzerine basılan kupa ve Fatih Terim fotoğrafını modern bir görüntü ortaya çıkarılmasından bahseder. Fatih Terim tarafından Galatasaray’a kazandırılan bütün kupalar, bu tişörtte mevcuttur. Galatasaraylı bireyler tarafından kullanılan ve tercih edilen bir tişörttür. Yüksek çözünürlüklü baskısı ile öne çıkar. Ürünü hassas dereceli çamaşır makinesinde veya elinizde yıkayarak kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. İçerisinde bulunan malzemeler son derece kalitelidir. %100 pamuktan üretilir. Pamuktan yapılan ürünün pek çok avantajı mevcuttur. Bu sayede yaz mevsiminde terletmez iken aynı zamanda serin tutar. Siz de lisansı olan, doğal kumaştan üretimi gerçekleştirilen bu tişörtü yaz mevsiminde giymek ve şık bir görüntü kazanmak için tercih edebilirsiniz.

Galatasaray E90197 Fatih Terim ve Kupalar T-Shirt Fiyatı

Galatasaray E90197 Fatih Terim ve Kupalar T-Shirt Fiyatı

Yaz mevsiminde Galatasaray taraftarlarının gözdesi olan Fatih Terim t-shirt şık ve modern görünmenizi sağlar. Beyaz renge sahip olan bu tişörtün üzerinde Galatasaray’ın bütün kupaları yer alır. Bu da taraftarlar için büyük önem taşır. İçerisindeki kumaşın tamamı pamuktur. Bu sebepten dolayı da hiçbir şekilde terletme yapmaz. Yaz aylarında ise rahat bir şekilde bu ürünü kullanmanız mümkündür. Galatasaray E90197 Fatih Terim ve kupalar t-shirt kullananlar bu tişörtün konforlu olduğunu dile getirir. Çabuk karışabilen bir kumaşı yoktur ve yumuşak dokuya sahiptir. Üzerinde bulunan kupalar dikkat çeker. Bu nedenle de birçok müşteri tarafından tercih edilir. Orijinal bir üründür ve birçok özelliğine rağmen fiyatı ise son derece caziptir. Eğer siz de üzerinde Fatih Terim fotoğrafı bulunan ve Galatasaray’ın bütün kupalarını taşıyan tişörtü almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.