gusta Gurme - (2Lİ PAKET) Efe Kahvaltı Sosu - Domates Biberli Kahvaltılık Sos Meze- Acuka 300gr X 2

239,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

gusta Gurme - (2Lİ PAKET) Efe Kahvaltı Sosu - Domates Biberli Kahvaltılık Sos Meze- Acuka 300gr X 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUSTA Satıcı Ünvanı: DENİZ TEZEL VEZNELİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8420094037
    Bu ürün GUSTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gusta Efe Kahvaltı Sosu 300cc cam kavanoz
  • Domates Biberli Kahvaltılık Sos
  • Fıstıklı, Cevizli Salça, Acuka, Çemen
  • Gurme Naturel Sağlıklı Doğal Ürünler
  • Konserve Kahvaltılık Meze Şarküteri
  • Koruyucu, katkı maddesi, renklendirici içermez!
  • İçindekiler: Biber salçası, domates salçası, yer fıstığı (alerjen), ceviz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, sarımsak, baharat karışımı.
  • INSTAGRAM @gusta.tr
Geri Bildirim Ver

Gusta - Gurme - Efe Kahvaltı Sosu - Meze - Acuka 300 cc

Gusta - Gurme - Efe kahvaltı sosu - meze - acuka 300 cc cam kavanozda kahvaltıseverlere sunulur. Ürünün fıstıklı, cevizli salça, acuka ve çemenli seçenekleri mevcuttur. Doğal ve sağlıklı olarak üretilen ezme ile mezeler müşterilerin kahvaltı sofralarını süsler. Konserve kahvaltılık olarak geçen ürün; lezzetiyle beğeni kazanır. Ürünün içinde biber salçası, domates salçası, yer fıstığı, ceviz, zeytinyağı, sarımsak, ayçiçek yağı ve baharat karışımı yer alır. Birden çok lezzetli malzemenin birleşiminden kaliteli ve sağlıklı olan bu ürün, meydana gelir. İçinde alerjen yer fıstığı malzemesi bulunduran kahvaltı sosu hassas bünyeye sahip olan müşteriler tarafından dikkatle tüketilmesi gereken bir üründür. Evlerinizde ve kahvaltı sofralarınızda klasik tatların dışında yeni bir lezzet denemek için kahvaltı sosu, meze ile acukayı tercih edebilirsiniz.

  • Lezzetli içerik
  • Farklı tat
  • Konserve kahvaltılık

Lezzetli Efe Kahvaltı Sosu Acuka 300 cc

Lezzetli Efe Kahvaltı Sosu Acuka 300 cc

Efe kahvaltı sosu - meze - acuka 300 cc; tarlada yetişen taze ve yeni mahsül malzemelerle hazırlanarak müşterilerin sofralarına taşınır. Farklı damak tadına sahip olanlara hitap eden ürün, lezzetli ve damaklarda kalıcı bir his bırakır. Yeni hasat salçalar, kaliteli yağlar, baharat karışımı ve kuruyemişlerle lezzetlendirilen ürün müşterilere farklı bir deneyim sunar. Tarladan gelen taze hasat sayesinde ürünün tadı ve lezzeti hem farklı hem de unutulmaz olur. Ürün; koruyucu, katkı maddesi ve renklendirici içermez. Tamamen doğal olarak hazırlanan ürün konserve şekline getirilerek müşterilere ulaşır. Yaz ya da kış mevsim farketmeksizin tüketilen ürünü sıcak ekmeğin üzerine sürerek yiyebilirsiniz. Aynı şekilde davetlerde kanepeler hazırlayarak yanında servis edebilirsiniz. Balık sofralarında meze olarak kullanıp öğle arasında grissini ile atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Cam kavanozda muhafaza ederek sağlıkla yiyebilirsiniz.

Enfes Efe Kahvaltı Sosu Acuka 300 cc

Enfes Efe Kahvaltı Sosu Acuka 300 cc

Efe kahvaltı sosu acuka 300cc ile farklı ve anne eliyle hazırlanmış bir lezzeti sofralarınızda misafir edebilirsiniz. Doğal ürünler ve organik yöntemlerle hazırlanan konserve sos, farklı kullanım amaçlarına hizmet eder. Günün her öğününde tercih edeceğiniz ürüne kısa yoldan sipariş vererek sahip olabilirsiniz. Evde malzemeleri toparlayıp hazırlayıp uğraşmak yerine sizin için özenle hazırlanan acuka sosunu satın alabilirsiniz. Ürünün içinde yer alan yer fıstığı sebebiyle alerjen bünyeli müşteriler tarafından dikkatli bir şekilde tüketim sağlanır. Sarımsak, baharat karışımı ve salçaların bir araya gelmesiyle oluşturulan acuka, damak çatlatan lezzet oluşturur. Klasik kahvaltılarınıza renk katmak, sağlıklı ve leziz öğünler oluştururken yanında aperitif sos tercih etmek için acuka kahvaltılık sos seçeneğinden yana seçim yapabilirsiniz. Aynı şekilde diğer öğünleriniz için de bu karışım sosu satın alabilirsiniz.

Avantajlı Efe Kahvaltı Sosu Acuka 300 cc

Avantajlı Efe Kahvaltı Sosu Acuka 300 cc

Kahvaltı sosu, acuka ya da meze olarak müşteriye sunulan bu ürün; farklı malzemelerin birleşiminden yapılıp hazırlanan bir karışımdır. Cam kavanozda satılan ve 300 cc’lik bir gramaja sahip olan ürün, konserve halinde satışa sunulur. İçinde pek çok malzeme olan bu seçenek, tamamen doğal ve katkısız olarak hazırlanır. Koruyucusuz ve renklendirici olmadan üretilen salçalı mezeyi gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Bilinen ve kolay malzemelerin lezzetli birleşiminden oluşan acuka sosu, kahvaltılarınızda taze ekmeklerinizle tüketebilirsiniz. Ürünü serin, kuru ve nemsiz ortamda muhafaza ederek kullanabilirsiniz. Gusta - Gurme - Efe kahvaltı sosu - meze - acuka 300 cc fiyat olarak farklı müşteri gruplarına hitap eder. Fiyat ve performans açısından oldukça cazip olan ürüne son derece kolay biçimde ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Gusta - Gurme - Efe kahvaltı sosu - meze - acuka 300 cc yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Katkısız, doğal ve ev lezzeti sunan sağlıklı ürüne Trendyol’un cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.