8
Makarna Salata Sosu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Harras Chipotle Sos 260 ml Özel Pulpa Paketinde Güvenli Kargo

119 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
119,99 TL114,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
135,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Harras Chipotle Sos 260 ml Özel Pulpa Paketinde Güvenli Kargo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lanoland Satıcı Ünvanı: MUHAMMED DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2770614147
    Bu ürün Lanoland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HARRAS MARKALI CHİPOTLE SOS 260 GRAM GÜVENLİ KARGO özel paketleme

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Harras Chipotle Sos 260 Ml

Harras Chipotle sos 260 ml, yemeklere acı bir tat katmak isteyenlerin sevdiği aromatik özel bir sostur. Acı tadıyla damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakan bu sosla birbirinden lezzetli ve hoş yemekler yapabilirsiniz. Meksika mutfağına özgü baharatlarla hazırlanan, biber ve çeşitli baharatlardan oluşan özel bir gıda ürünüdür.

 
  • Meksika mutfağı
  • Lezzetli
  • Aromatik

Harras Chipotle Sos 260 ml Özellikleri

Harras Chipotle Sos 260 ml Özellikleri

Harras Chipotle sos, “char-grill” usulüyle hazırlanan mısırdan elde edilen; salsa, soğan, lime suyu, chipotle biberi, acı biber, zeytinyağı ve baharatlardan oluşan özel bir karışımdır. Bu sos sayesinde evde lezzetli ve acı yemekler hazırlayabilir, sevdiklerinizle mutfakta hoş vakitler geçirebilirsiniz. Meksika mutfağından esinlenerek üretilen bu ürün, 260 mililitrelik şişelerde satılır. Yemeklere lezzetli bir tat katan ve özellikle acı sevenlerin favorisi olan özel bir malzemedir. İçerisindeki domates salçası, jalapeno biberi, nar ekşisi, sarımsak, soğan ve diğer baharatlar, acı ancak dengeli bir tat sunar. Yemeklerinize tat katmanın yanı sıra ürün, dip soslarında da rahatlıkla kullanılabilir. %100 doğal malzemelerden üretilmiş olup içerisinde herhangi bir koruyucu madde bulunmaz. İçerisindeki baharatlar, yüksek antioksidan içeriğine sahiptir. Sağlıklı bir mutfak için sıklıkla tercih edilen, sindirim sistemine olumlu etkileri olan özel bir karışımdır. Metabolizmayı hızlandırmaya yardım eden acı biber içeriği, vücuttaki yağ yakımını artırır. Ayrıca ürün, kilo vermeyi de kolaylaştırır.

 

Harras Chipotle Sos 260 ml Kullanımı

Harras Chipotle Sos 260 ml Kullanımı

Harras Chipotle sos, ana yemeklerinizin yanı sıra hamburger, sandviç, patates kızartması ve fast food ürünlerine muhteşem tat katan özel bir sostur. Harras Chipotle sos 260 ml yorumları, sosun sıcaklığı, acısı ve lezzeti hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur. Bu özel sosla yemeklerinizi lezzetli, sağlıklı ve zengin hale getirebilirsiniz. Ürün, Jalapeno biberleri, baharatlar ve diğer doğal bileşenlerden oluşan özel bir karışımdan yapılmıştır. Sosun içindeki biberler, yemeklere eşsiz bir lezzet katar. İçeriğindeki ana malzemeler, sosun tadını ve aromasını lezzetli hale getirir. Ürünün organik olması da sosun yemeklere lezzet katmasının yanı sıra onu sağlıklı bir seçenek haline getirir. Sos, doğal ve taze malzemelerle üretilmiş olup su, sirke, acı biber, mısır nişastası gibi ürünlerden oluşur. Lezzetini artırmak için seçilen özel baharatlar ve diğer malzeme içeriği doğal, katkısız ve sağlıklı bir lezzet sunar. Vegan ve glutensiz içeriği, renklendirici veya yapay tatlandırıcı içermez. Doğal lezzet arayanlar için ideal olan sos, yemeklerle mükemmel uyum sağlayan bir üründür.

 

Harras Chipotle Sos 260 ml Fiyatı

Harras Chipotle Sos 260 ml Fiyatı

Harras Chipotle sos 260 ml fiyat bilgisi de kullanıcıların bu sos hakkında en merak ettiği konulardan biridir. Ürünün fiyatı incelendiğinde sosun sağladığı lezzete göre oldukça bütçe dostu bir rakamla kullanıcıların beğenisine sunulduğu söylenebilir. Sağlıklı bir alternatif arayanlar için ideal olan sos, acı seviyesi yüksek bir üründür. Yemeğe baharatlı ve lezzetli bir aroma verir. Geleneksel Meksika tariflerini takip ederek lezzetli tarifler deneyebilirsiniz. Yemeklere özgün bir Meksika lezzeti katan bu sos, 260 mililitrelik bir şişede sunulur. Yemeklere ölçülü miktarda eklemeniz önerilir. İdeal boyutları uzun bir süre kullanım için uygun olup rahat kullanım imkanı sunar. Yemeklere baharat ve lezzet eklemek isteyenler için mükemmel çözüm sunan bu sosun kullanımı oldukça kolay ve zahmetsizdir. Katkı maddesi içermeyen doğal bileşenlerden oluşan besleyici bir seçenektir. Doğal malzemelerle yapıldığı için sağlıklı bir alternatif olarak sıklıkla tercih edilir. Özellikle acı sevenlerin vazgeçilmez ürünü haline gelen, mükemmel bir lezzet ve yoğun bir aromaya sahip bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.