Hayfene Hardal Tohumu (sarı) 70 Gr

88,54 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  88,54 TL
%10 indirim
2 x  79,69 TL
159,37 TL
%20 indirim
4 x  70,83 TL
283,33 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Hardal Tohumu (sarı) 70 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün AdıHayfene Sarı Hardal TohumuDiğer İsimleriHardal, Sarı HardalMenşeiRusyaİngilizce AdıYellow Mustard SeedsBotanik AdıSinapis alba L.Sarı Hardal Tohumu Nedir?Sarı hardal tohumu, kırk hardal çeşidinden biridir ve en yumuşak tada sahip olan hardal çeşidi olarak bilinir. Genellikle Akdeniz iklimine sahip bölgelerde yetiştirilen bir baharattır. Yaklaşık olarak 5000 yıllık bir geçmişi bulunan bu baharat hem mutfakta hem de şifalı bir bitki olarak kullanılır. Sarı hardal tohumunun içeriğinde selenyum, magnezyum, Omega-3 ve yağ asitleri bulunur. Zengin içeriği ile uyku düzenini düzenlemeye yardımcı olabilir ve iştahsızlığa iyi gelebilir. Sarı Hardal Tohumu Nerelerde Kullanılır?Sarı hardal tohumu ne işe yarar merak ediyorsanız
  • tüm yemeklerde öğüterek çeşni olarak veya sos olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz sarı hardal tohumunu bitkisel çay yaparak tüketebilirsiniz.. Sarı hardal tohumunu diz ağrıları için krem haline getirerek de kullanabilirsiniz. Sarı Hardal Tohumu Nasıl Kullanılır?Sarı hardal tohumuyla yemeklerinizin lezzetini daha da üste taşıyabilirsiniz. Özellikle salatalarda, mezelerde, sandviçlerde, pilavlarda, çorbalarda, soslarda, et ve tavuk yemeklerinde isterseniz toz olarak isterseniz tohum olarak kullanabilirsiniz. Sarı hardal tohumunu saf haliyle yemeklerinizde kullanacaksanız 10 dk oda sıcaklığındaki suda beklettikten sonra kullanmanız önerilir. Sarı hardal tohumunu kaynatarak çay olarak da tüketebilirsiniz.Favori Tariflerimiz? Hardallı patates salatası,? Ballı hardallı tavuk,? Portakal ve hardal soslu marul salatası. Hardallı Çorba Malzemeler: ? 4 yemek kaşığı un,? 100 gr tereyağ,? 3 yemek kaşığı sarı hardal tohumu,? 5 su bardağı tavuk suyu,? 100 ml krema,? 2 çay kaşığı tuz,? 1 çay kaşığı karabiber,? 1 çay kaşığı nane. Yapılışı: ? Tencerede tereyağ eritilir ve un ilave edilerek kavrulur. ? Kavrulan karışıma hardal, krema ve tavuk suyu eklenerek pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpılır. ? Kaynamaya başladıktan sonra tuz ve karabiber ilave edilir ve pişirilir. Genel BilgiSarı hardal tohumu, 5000 yıllık geçmişe sahip bir baharat çeşididir. Sarı hardal tohumunun hem mutfakta hem de bitkisel tedavilerde kullanıldığı bilinir. İçerisinde birçok vitamin, mineral vb. bulunan bu baharatın birçok faydası bulunur. Sarı hardal tohumunu yemeklerde çeşni veya sos olarak kullanabilirsiniz. Siz de sarı hardal tohumunu denemek isterseniz favori tariflerimize göz atabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver