hediye ürün al Hakiki Doğal Taş Sınav Kaygısı Dikkat Eksikliği Giderici Özgüven Erkek Öğrenci Başarı Bilekliği

500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 18 cm
18 cm

Ürün Bilgileri

hediye ürün al Hakiki Doğal Taş Sınav Kaygısı Dikkat Eksikliği Giderici Özgüven Erkek Öğrenci Başarı Bilekliği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hediye ürünal Satıcı Ünvanı: OYA ÇELİKKAYNAK YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3448373804400001 Vergi Kimlik Numarası: 2410365280
    Bu ürün hediye ürünal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hakiki doğal taştır. Asansör iplidir. Her bileğe uygun şekilde ayarlanabilir. Kullanımı ve bakımı için kılavuzuyla birlikte gönderim sağlıyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Materyal Doğal Taş
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Hediye Ürün al dtobb01 Doğaltaş Öğrenci Başarı Bilekliği

Doğaltaş öğrenci başarı bilekliği özel taşlar kullanılarak üretilen bir modeldir. Esnek yapıda bir lastiğe yerleştirilen doğal taşlarla özenli bir şekilde hazırlanır. İstenmeyen kopma probleminin gerçekleşmesi olasılığından dolayı ürün yedek lastiği ile birlikte müşterinin eline ulaşır. Bu sayede bilekliğiniz koptuğu takdirde lastiğini kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz. Bilekliği taktığınız andan itibaren doğal taşların etkisini verimli bir şekilde hissedebilirsiniz. Bu modelin tasarım aşamasında gerekli tüm detaylar büyük bir titizlik ile düşünülür. Doğaltaş öğrenci başarı bilekliği lastikli üründe siyah, beyaz, mavi ve kehribar renginde taşlar tercih edilir. Bileklikte yer alan her taşın kendine özel bir anlamı ve enerjisi mevcuttur. Bu enerjilerin varlığına siz de kendinizi bırakabilir ve hayatınızın olumlu yöndeki değişimine şahit olabilirsiniz.

  • Özel doğal taşlarla tasarım
  • Yedek lastik seçeneği
  • Uzun süreli kullanım imkanı

Doğal Taş Öğrenci Başarı Bilekliğinin Özellikleri Nelerdir?

Doğal Taş Öğrenci Başarı Bilekliğinin Özellikleri Nelerdir?

Doğaltaş öğrenci başarı bilekliği ürünün özellikle öğrencilerin ve başarı meraklılarının hayatını kolaylaştıracak birçok özelliği mevcuttur. Bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra hayat kalitenizin yükseldiğini kolay bir şekilde gözlemleyebilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli farklı doğal taşların bir araya gelmesiyle oluşan bir aksesuar seçeneğidir. Bu model birçok farklı renkte ve özellikte doğal taşlarla süslenir. Doğaltaş öğrenci başarı bilekliği lastikli modelin aynı zamanda nazara karşı da koruduğuna dair inanışlar mevcuttur. Bu aksesuarın yeteneklerinizi gün yüzüne çıkartmanızda ya da var olan yeteneğinizi geliştirmenizde büyük etkileri vardır. Taşların verdiği enerjiler sayesinde karakterinizi geliştirebilir ve siz de sosyal ortamlarda kendinizi belli edebilirsiniz. Aynı zamanda bu aksesuarı soft renkleri sayesinde her türlü kıyafetlerinizle kolay bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Bu ürünün özelliklerinden yararlanmak isterseniz başarı bilekliğini pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.

Doğal Taş Lastikli Başarı Bilekliği Ne İşe Yarar?

Doğal Taş Lastikli Başarı Bilekliği Ne İşe Yarar?

Doğaltaş öğrenci başarı bilekliği işlevsel niteliklere sahiptir. Bu ürünün kariyer ve başarı basamaklarını hızlı bir şekilde çıkmanızı sağlayacak bir etkisi mevcuttur. Ders çalışırken ihtiyacınız olan konsantrasyon ve dikkat seviyelerinizin artmasına yardımcı olan bir bileklik modelidir. Tamamen doğal taşlardan oluşan bu ürünün size motivasyon kazandırdığını zaman içerisinde gözle görülür düzeyde fark edebilirsiniz. Bu bileklik ruh halinizin sakin kalmasına etki eder ve özgüven seviyenizde gelişme göstermenizi sağlar. Doğaltaş ve kehribar öğrenci başarı bilekliği sayesinde dikkat eksikliği probleminizden de kısa zaman içerisinde kurtulabilirsiniz. Ortamlarda dikkat çeken ve fark edilen biri haline gelebilirsiniz. Etkisinde kaldığınız birtakım korkuları üzerinizden atmaya yardımcı olan bir bileklik seçeneğidir. İşlevleri ve faydaları saymakla bitmeyen bu özel tasarım bilekliğe siz de erişim sağlayabilir ve bu fonksiyonlardan kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Doğal Taş ve Kehribar Başarı Bilekliği Kimlere Hitap Eder?

Doğaltaş ve kehribar öğrenci başarı bilekliği ürün geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olmasıyla bilinir. Bu ürünü doğal taşlara ve enerjilere inanan tüm müşteriler tercih edebilir. Eğer öğrenciyseniz ya da iş hayatınızda kariyer alanında yükselişe geçmek istiyorsanız bu ürün vazgeçilmeziniz haline gelebilir. Spiritüel enerjilere inanan müşterilerin mutlaka sahip olması gereken özel bir aksesuardır. Doğaltaş öğrenci başarı bilekliği fiyatı belirlenirken birçok etmen göz önünde bulundurulur. Bu etmenler arasında malzeme kalitesi, ürün özellikleri ve üretim sürecindeki diğer faktörler yer alır. Uygun fiyatı sayesinde de tercih haline gelen bir modeldir. Doğaltaş öğrenci başarı bilekliği yorumları ve değerlendirmeleri bulunan bir üründür. İsteğe bağlı olarak ürünü daha önce satın alıp kullanan müşterilerin deneyimlerine göz atabilirsiniz. Trendyol güvencesiyle siz de hızlı bir şekilde sipariş oluşturma aşamasına geçebilirsiniz.