Herbalife Niteworks Kalp Ve Damar Sağlığı 150 Gr.

1.099,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Herbalife Niteworks Kalp Ve Damar Sağlığı 150 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOME GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: HOME KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463140535400001 Vergi Kimlik Numarası: 4631405354
    Bu ürün HOME GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğinde Nitric Oxide üretimine yardımcı olan L-Arginine ve L-Citrulline’in bileşimi vardır. Yaşımız ilerledikçe Nitric Oxide üretimi yavaşlar. Halbuki Nitric Oxide kan dolaşımı ve damarların elastikiyetine çok önemli bir etkendir! Dolayısıyla vücuttaki eksikliği kardiovasküler sağlık riskine sebep olur. Arterlerde kolesterol nedenli oluşan plakalar, damar yollarını daraltır, kan akışı azalır pıhtı geçişini engelleyebilir ve hatta kalp krizi veya felce neden olabilir.
  • Bilim adamları, Nitric Oxide’in hücre fonksiyonunu regüle ettiğini, arterleri genişlettiğini keşfetmişlerdir. Artan Nitric Oxide üretimi: Kalp ve Beyin gibi vücudun yaşamsal organlarına dolaşımı kolaylaştırır. Prof. Dr. Louis J. Ignarro, vücuttaki nitrik oksidin bozulmasının, kalp ve damar hastalıkları ve özellikle de hipertansiyon riskini artırdığını keşfetti. Bu keşfi ile 1998 Nobel Tip Ödülünün sahibi olan Prof. Dr. Louis J. Ignarro, kalp krizi ve beyin kanaması riskini büyük ölçüde azaltan ürünü "Niteworks™" Şubat ayından itibaren Türkiye’de satışa sunuldu. Dr. Louis Ignarro ile birlikteki Herbalife Tıp Kurulu, limon tadındaki toz karışımını NITEWORKS adı altında geliştirdi. Niteworks Nitric Oxide in özellikle en düşük seviyeye indiği gece saatlerinde size daha fazla yaşamsal destek yaratmak amacıyla formüle edildi. HERBALIFE’a özgü NITEWORKS patentli bu ürün, hücresel beslenmenin ötesinde asıl hedeflenen beslenme ile damarlardaki sirkülasyonu kolaylaştırmak, kardiyovasküler sağlığı korumak, vücut yaşlanmasını yavaşlatmak amacını taşımaktadır. sadece Amerika’da değil diğer ülkelerde de bir numaralı ölüm nedeni. Dünyanın neredeyse yarısında veya kalp sorunu var. Artık her yaştan insanda görülüyor. Son istatistiklere göre sadece erkeklerde değil kadın ve çocuklarda da görülüyor. Bu çok ciddi bir sorun ve bu önlenebilir.
  • 5-10 kilo fazlası olan insanlar ve çocuklar ile git gide daha çok karşılaşıyoruz.. Şişmanlık, şeker hastalığına da yol açıyor. da kalp hastalığına.
  • Eğer şeker hastası iseniz bilin ki kalp hastası olma riskiniz de çok yüksek. önlenebilir bir hastalıktır.
  • Düzensiz stresli yaşam ve beslenme tarzı, kalp krizinin erken yaşlarda ortaya çıkmasını tetikliyor.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Bitkisel
  • Form Toz
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver