himi teraryum objeleri Teraryum Obje Minyatür Obje Teraryum Malzemeleri Teraryum Figür Aksesuar Saksı Süsü Mantar Evler

96,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

himi teraryum objeleri Teraryum Obje Minyatür Obje Teraryum Malzemeleri Teraryum Figür Aksesuar Saksı Süsü Mantar Evler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teraryum Objeleri Satıcı Ünvanı: YİĞİT EROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3660391768
    Bu ürün Teraryum Objeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Değerli müşterilerimiz, Mağazamızdan aldığınız her ürün için ayrı ayrı kargo ücreti ödemezseniz. Siparişlerinizin tamamı tek bir paket içerisinde aynı kargo ile gönderilir. Obje Boyutları Çap 3.5 cm Yükseklik 3 cm Objelerimizin tamamı teraryum, minyatür bahçe ve saksı dibi süsleri için uygundur. Ürünlerimizin tamamı sizlerden gelen siparişler doğrultusunda imalata alınmaktadır ve büyük bir özenle hazırlanmaktadır. Bu sebeple kargoya verilme süresi tahmini 1-2 iş günüdür. Bazı ürünlerde elimizde yeterince stok vardır. Ürünlerimizde kesinlikle kırılganlığı çok yüksek olduğu için alçı kullanılmamaktadır. Tamamen doğal taş tozu ile imal edilmektedir ve en kaliteli boyalar ile boyama işlemi yapılmaktadır. Resimler kendi ürünlerimize aittir. Türkiye'nin her yerine gönderim vardır. Ürün hakkında tüm soruları ''Soru Sor'' kısmından sorabilirsiniz. Farklı bir ürün gelirse koşulsuz olarak iade edebilirsiniz. Ürünlerimiz resimdekilerin bire bir aynısıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Beton
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Himi Teraryum Objeleri Teraryum Obje Minyatür Mantar Ev Saksı Süsü Fiyatı - Trendyol

Fanus içinde bahçe modelleri saksıların ve bahçelerin vazgeçilmez dekorasyon ürünleri arasında yer alarak hoş bir görünüm sunar. Himi teraryum objeleri farklı bir ortam elde etmenize yardım ederek evinize ve bahçenize renklilik getirir. Mantar figürlerinden oluşan minyatür teraryum malzemeleri tatlı bir görünüm sunarak saksı ve bahçenin canlanmasına yardım eder. Markanın satışa sunduğu mantar evler kırmızı tonlu çatısı sayesinde sade ve güzel bir dekorasyon elde etmenize olanak tanır. Bu modeller süslemeler için kullanıldığından küçük ebatlara sahiptir. Kaliteli materyallerle üretildiğinden uzun süre saksı içerisinde ve bahçe süslemelerinde kullanabilirsiniz. Bitkilerinizin yanına, saksı içlerine koyabilir, farklı alanlarda hoş bir görüntü oluşturabilirsiniz. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanabileceğiniz bu ürün ile dekoratif bir dokunuşa sahip olabilirsiniz.

  • Dekoratif görünüm
  • Kaliteli materyal
  • Uzun süre kullanım

Dekoratif Görünümlü Himi Teraryum Objeleri

Dekoratif Görünümlü Himi Teraryum Objeleri

Hoş bir ortam yaratmanıza yardımcı olan minyatür obje modelleri evinize ve bahçenize şıklık katar. Ev içerisinde vazo ya da saksılarla birlikte kullanarak bitkilerin güzel bir görünüm kazanmasına olanak tanıyabilirsiniz. Bahçenizdeki bitkilerin etrafını süslemek için de bu ürünü kullanabilir, eğlenceli ve hoş bir ortam oluşturabilirsiniz. Himi tarafından satışa sunulan minyatür teraryum objeleri mantar evler şeklindedir. Kırmızı çatı ve kapısı, mavi beyaz pencereleriyle oldukça sevimli ve hoş bir görünüme sahiptir. Renklerinin verdiği canlılık sayesinde bitki ve çiçeklerin etrafını süsleyebilir, dekorasyona farklı bir dokunuş yapabilirsiniz. Ayrıca kaliteli yapıları ve çizilmeyen dış yüzeyi sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı yakalayabilirsiniz. Siz de hobi bahçesi gibi alanları süslemek istiyorsanız bu ürünü güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu sayede dekorasyona şık bir dokunuş yapabilir ve eğlenceli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kaliteli Materyallerle Üretilen Minyatür Mantar Evler

Kaliteli Materyallerle Üretilen Minyatür Mantar Evler

Süs eşyalarının kaliteli materyallerle üretilmesi uzun süreli bir kullanım açısından oldukça önemlidir. Himi teraryum objeleri teraryum obje minyatür obje teraryum malzemeleri teraryum figür aksesuar saksı süsü mantar evler mantarevlerikiliteraryumobjeleri güvenle uzun yıllar kullanabilmeniz için doğal taş tozundan üretilir. Kaliteli boyalarla boyanarak satışa sunulur. Saksı dibinde, kış bahçesinde ya da bitkilerinizin çevresini donatarak kullanabilirsiniz. Himi teraryum objeleri teraryum obje minyatür obje teraryum malzemeleri teraryum figür aksesuar saksı süsü mantar evler kullananlar malzeme kalitesinden memnun müşteri kitlesinden oluşur. Sevimli mantar ev tasarımlı ürünü dilerseniz biblo olarak da kullanabilirsiniz. Enerjik ve canlı renkleriyle ortamın havasını değiştiren aksesuar ikili olarak gelir. Kalitesi, dayanıklılığı, ikili olarak bulunması gibi özellikleri göz önüne alındığında ekonomiktir. Doğal taş tozundan imal edilen ve kaliteli boyalarla süslenen bu ürünü güvenle satın alabilir, bitkilerinizi süslemeye başlayabilirsiniz.

Uygun Himi Mantar Evler Süs Objeleri Fiyatı

Uygun Himi Mantar Evler Süs Objeleri Fiyatı

Uzun süre kullanım imkanı sunan bu aksesuarın uygun fiyatlarla satışa sunulması her bütçeye uyumlu olması açısından önemlidir. Himi teraryum objeleri teraryum obje minyatür obje teraryum malzemeleri teraryum figür aksesuar saksı süsü mantar evler avantajlı bir fiyatla müşterilerin beğenisine sunulur. Canlı renklerle süslenen sevimli mantar evler sayesinde bahçelerinize ve bitkilerinize hoş bir dokunuş yapabilirsiniz. Himi teraryum objeleri teraryum obje minyatür obje teraryum malzemeleri teraryum figür aksesuar saksı süsü mantar evler fiyatları, yorumları ve diğer özelliklerini inceleyerek ürünü rahatça satın alabilirsiniz. Daha önceden ürünü satın alarak kullanan müşterilerin yaptığı değerlendirmeler size fikir verebilir. Bu geri dönüşleri okuyarak aklınıza takılan sorulara cevap bulabilir, ürünle ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Eğlenceli bir tasarım için yardımcı olan mantar evleri Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.