2
Kompleks Protein kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

HIQ NUTRITION Hıq Pro Complex Protein 900g Vanilla Ice Cream Flavored

1.283,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HIQ NUTRITION Hıq Pro Complex Protein 900g Vanilla Ice Cream Flavored

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIQ NUTRITION Satıcı Ünvanı: AKTİF BESİN ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042082306000001 Vergi Kimlik Numarası: 0420823060
    Bu ürün HIQ NUTRITION tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HIQ PRO COMPLEX+, her bir servisinde 24g kompleks protein sunarak, sporcuların ve aktif yaşamı benimseyenlerin ihtiyaçlarına yanıt veren özel bir protein kompleksidir. PRO+ Complex
  • Casein(Süt Proteini), MPI90(İzole Süt Proteini), WPC80 (Konsantre Whey Protein) ve Albumin (Yumurta Beyazı) olmak üzere dört farklı protein kaynağını içermektedir. Bu özel formül, kas gelişimi ve onarımı, dayanıklılık ve hızlı iyileşme konularında size destek sağlar. Casein sayesinde uzun vadeli kas protein desteği sağlanırken, MPI90 proteinin uzun salınımı ile yatmadan önce veya uzun yol öncesinde, beslenemeyeceğiniz vakitlerde kullanabilirsiniz. WPC80, konsantre whey protein olarak hızlı emilim sağlar ve Egg White tam bir protein kaynağı olarak vücut fonksiyonlarına destek olur. Yüksek kaliteli hammaddeler sayesinde üst biyolojik değer, vücudun bu proteinleri en etkili şekilde kullanmasını sağlar, böylece sporcular ve hedeflerine daha hızlı ulaşmak isteyenler için idealdir. HIQ PRO COMPLEX+, sadece sporcular için değil, aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyen herkes için ideal bir protein kaynağıdır. Sağlığına ve performansına değer verenler için tasarlanmıştır. Şimdi HIQ PRO COMPLEX+'ı deneyin ve performansınızı en üst seviyeye çıkarın!

Ürün Özellikleri

  • Aroma Vanilya
  • Servis 30
  • Gramaj 501-999 gr
Geri Bildirim Ver