Hisar Çekmece Dolap Kilidi

59,99 TL

Ürün Bilgileri

Hisar Çekmece Dolap Kilidi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEÇECİ HIRDAVAT-TESİSAT Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR KEÇECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Vergi Kimlik Numarası: 5420570066
    Bu ürün KEÇECİ HIRDAVAT-TESİSAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • mandallı kilit Kullanım :Çelik Eşya, Elektrik Panoları,Makina Kapakları Gövde :Zamak Dil:Çelik Somun:Zamak Yüzey:Krom KaplamaAnahtar Dönme Açısı:180°
Geri Bildirim Ver

Hisar 101 Çekmece Dolap Kilidi

Hisar 101 çekmece dolap kilidi, güvenliğinizi üst düzeye çıkaracak kaliteli bir üründür. Bu kilidi kullanarak çekmecelerinizin ve dolaplarınızın istenmeyen misafirlerden korunmasını sağlayabilirsiniz. Son derece sağlam ve şık bir görüntüye sahip olan bu kilit, her detayı ile Hisar markasının kalitesini yansıtır. Ürün, çelik ve krom kaplama gibi materyaller kullanılarak imal edilir. Hisar 101 çekmece dolap kilidi, paslanma ve kırılma gibi durumlara karşı son derece dayanıklıdır. Uzun süreli kullanım sağlayan bu kilit, kolay monte edilebilme özelliğine sahiptir. Ürün sadece dolap ve çekmecelerde değil; kutuların, panellerin ve makine kapaklarının kilitlenmesinde de kullanıma uygundur. Hisar 101 çekmece dolap kilidi işlevselliği ile günlük yaşamda işlerinizi kolaylaştırır. Kilit sayesinde minik çocukların dolap ve çekmeceleri açmasının da önüne geçilir.

  • Materyal: Metal
  • Dönme Açısı:180°
  • Özellik: Anahtarlı

Hisar Çekmece Dolap Kilidinin Özellikleri Nelerdir?

Hisar Çekmece Dolap Kilidinin Özellikleri Nelerdir?

Hisar 101 krom kaplama çekmece dolap kilidi, kapalı kalmasını istediğiniz alanların kilitlenmesine katkı sağlar. Sağlam ekipmanlarla imal edilen bu kilit, son derece hafiftir. Kilit anahtarı 180 derece döndürülebilir. Kapalı vaziyete getirilen kilit dili, dolap ve çekmecelerin açılmasına engel olur. Hisar 101 çelik çekmece dolap kilidi, anahtarlı tasarlanmıştır. Ürün paketinden iki adet anahtar çıkar. Bu sayede kullanıcılar, anahtarlardan biri kaybolsa bile dolap ve çekmecelerini rahatlıkla açabilir. Ürün çelik materyal kullanılarak üretildiğinden hem sağlamdır hem de paslanmaya karşı dirençlidir. Hisar 101 çekmece dolap kilidi, şık tasarımı ve minimal yapısı ile pek çok mobilyaya uyum sağlar. Ayrıca söz konusu kilit mobilyalar dışında, çelik eşyalarda ve elektrik panolarında rahatlıkla kullanılabilir. Yani ürün, ahşap ve metal zeminlerle uyumludur.

Hisar 101 Çekmece Dolap Kilidinin Montajı Kolay mıdır?

Hisar 101 çekmece dolap kilidi kolayca monte edilen bir üründür. Kilidi takmadan önce, ürünün çapı kadar bir alan delinmelidir. Bazı metal dolaplarda kilit deliği hazır olur. Delik bulunmayan ve sonradan kilit takmaya karar verdiğiniz alanlarda ise ürünün çapı kadar delik açmak gerekir. Bu delik işaretini, kilidi takmayı düşündüğünüz alana küçük çizikler atarak koyabilirsiniz. Ardından metal veya mobilya delme araçlarıyla kilidin ilgili noktaya yerleştirilmesi sağlanır. Böylece kapak veya çekmece kapandığında parçalar birbirini tamamlar. Hisar 101 krom kaplama çekmece dolap kilidini takarken dikkat etmeniz gereken temel nokta, kilit göbeği ile kapak kısımlarının denk gelmesidir. Bu ürün 19 mm göbek çapına sahiptir. Hisar 101 krom kaplama çekmece dolap kilidi yaklaşık 2 cm kalınlığındaki kapak ve çekmecelerde kullanıma uygundur.

Hisar Krom Kaplama Kilit Kaliteli midir?

Hisar 101 çelik çekmece dolap kilidi, birinci sınıf materyaller kullanılarak imal edilir. Kilidin dili çeliktir. Ürünün gövdesi ve somunu zamak malzemeden üretilir. Bu da ürünün kırılmaya karşı son derece dayanıklı olduğunu gösterir. Bu şık kilit iklim değişikliklerinden etkilenmez ve paslanma gibi problemlerle karşılaşmanıza engel olur. Yıllarca güvenle kullanabileceğiniz bu kilit, monte edildiği alanda sağlam ve şık durur. Ürün aktif işleyen mekanizması ile hızlı işlem yapmanızı sağlar. Sadece birkaç hamlede kapakları açıp, yeniden kilitleyebilirsiniz. Ofislerde, evlerde ve diğer yaşam alanlarında güvenliği sağlayacak bu ürün, mobilyaların şıklığına şıklık katar. Hisar 101 çekmece dolap kilidi fiyatı ve performansı ile kullanıcıları memnun eder. Siz de yaşam alanlarınızda eşya güvenliğini artırmak istiyorsanız, bu şık kilidi Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Hatta satın almadan önce Hisar 101 çekmece dolap kilidi yorumlarına da göz atabilirsiniz.