HK GİFT SHOP Alevsiz Şarjlı Çakmaklı Deri Kordon Kol Saati

799 TL

Ürün Bilgileri

HK GİFT SHOP Alevsiz Şarjlı Çakmaklı Deri Kordon Kol Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HK GİFT SHOP Satıcı Ünvanı: METHİYE KARATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5220905047
    Bu ürün HK GİFT SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STOK DURUMUNA GÖRE RENK FARKLILIK GÖSTEREBİLİR!!!!!!!! Alevsiz Şarjlı Çakmaklı Kol Saati Hem saat hemde çakmak olarak kullanabileceğiniz aynı zamanda sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz ilginç bir ürün. İsterseniz sevdiklerinizi şaşırtın isterseniz kendiniz kullanın Çakmaklı Kol Saati zor zamanlarınızda hep yanınızda olacaktır. Çakmaklı Saat sayesinde çakmağım nerde derdine son vereceksiniz. Çakmaklı Kol Saatinin çakmak olduğunu kimse anlamayacak ve sizden ateş istediklerinde karşınızdakini çok şaşırtacaksınızdır. Bu benzersiz ilginç tasarımlı çakmak ile kişisel tarzınızı göstermek için harika bir fırsat. Bu çakmak, narin bir görünüme ve pratik bir fonksiyona sahiptir. Hafif, küçük ve takması kolay. Yüksek kaliteli malzemenin kullanılması kauçuk deri alaşım cam ve metal kasası güvenlidir ve kullanımı kolaydır. Yüksek performanslı polimer alüminyum pil kullanarak, tam şarj ile yaklaşık 400 kez kullanılabilir. USB Alevsiz Gazsız Çakmaklı Kol Saati hem çok şık, hem çok kullanışlı! Çakmak kaybetme derdine son. Çakmağınız gittiğiniz her yerde kolunuzda! USB'den şarj edilen çakmak alevsiz ve dumansızdır. Bu yüzden çevre dostudur. Yağmurda yada rüzgarda yanmama derdi yoktur. USB şarj ile 2 saat şarj edilen ürün ortalama 400 kez kullanım sunuyor ve %100 güvenlidir. USB ile şarj edilebilir. Hafiftir, rahatlıkla taşınabilir. Alevsiz, yoğun ısı kullanır. USB Şarj - Masanızda, arabanızda veya herhangi bir elektrikli USB bağlantı noktasından kolayca şarj edilebilir. Tamamen şarj edildikten sonra güç kaynağına bağlı bırakmayın.Saati yana doğru kaydırdığınızda kendiliğinden yanmaya başlar yanda mavi led yanar 10 saniye sonra otomatik olarak söner. Ürün kendi özel kutusunda gönderilir ve şarj kablosu paket içerisine dahildir.
Geri Bildirim Ver