HOBİ YAP ŞAKAYIK GONCASI SİLİKON MUM KALIBI

90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HOBİ YAP ŞAKAYIK GONCASI SİLİKON MUM KALIBI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Byhobiyap Satıcı Ünvanı: NİLÜFER BÖLÜKBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1860260274
    Bu ürün Byhobiyap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalıptan elde edilecek ürün boyutları: 4 cm çap ve 3 cm yükseklik. Silikon kalıplarımız birinci sınıf italyan rtv-2 silikonu ile üretilmektedir. Diğer silikon kalıpların aksine zamanla yağlanma yapmaz. Kalıplar mum delikleri açılmamış olarak gönderilecektir. Tasarımınıza göre kalıbı gereken yerinden sivri uçlu bir nesne ile deliniz. Silikon kalıplarımız gıda ile uyumlu olup kansorojen madde içermemektedir. Ürün alımını kolaylaştırmak adına bazı kalıplar uygun yerlerinden kesilerek gönderilir bu kalıpları kullanmadan önce birleşim yerinden tam yerleştirip ip ile sıkmadan sarınız. Müşteri talebi doğrultusunda silikon kalıp sertliği ayarlanmaktadır. Polimer kil, seramik veya şeker hamuru gibi sert malzemelerle çalışacak müşterilerimize talepleri doğrultusunda daha sert kalıplar gönderilmekrtedir. Büyülü tasarımlar dileriz. Our sılıcone molds are produced wıth fırst class ıtalıan rtv-2 sılıcone. Unlıke other sılıcone molds, ıt does not get oıl over tıme. Molds wıll be sent wıth the candle holes not opened. Accordıng to your desıgn, drıll the mold ın the requıred place wıth a poınted object. Our sılıcone molds are food compatıble and do not contaın carcınogenıc materıals. To make product purchase easıer, some molds are sent by cuttıng them ın suıtable places. Before usıng these molds, place them fully at the joınt and wrap them wıth a rope wıthout tıghtenıng. Sılıcone mold hardness ıs adjusted accordıng to customer request. Harder molds are sent to our customers who wıll work wıth hard materıals such as polymer clay, ceramıcs or sugar dough, upon theır request. We wısh you magıcal desıgns.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Koku Aroması Kokusuz
  • Özellik Kokusuz
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver