Hometech Alfa 10yc Pro 4 Gb 128 Gb 10.1" Ips Tablet Bilgisayar

4.999 TL

Ürün Bilgileri

Hometech Alfa 10yc Pro 4 Gb 128 Gb 10.1" Ips Tablet Bilgisayar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çelik Teknoloji Satıcı Ünvanı: YUSUF ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400280061
    Bu ürün Çelik Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Ürünlerimiz "24 Ay" "2 Yıl "Garantilidir- Teknik Özellikler İşletim Sistemi Android İşlemci MediaTek Ekran Boyutu 10" Çözünürlük 800 x 1280 px RAM 4 GB Dahili Hafıza 128 GB Pil Kapasitesi 3.7V 5000mAh Arka Kamera 13.0 MP Arttırılabilir Hafıza Maks. 128 GB (MicroSD Kart) Bağlantı Türleri Bluetooth, Wi-Fi Ekran Teknolojisi IPS İşlemci Hızı 2.0 Ghz İşlemci Modeli MT8168 İşlemci Yapısı Quad Core Kutu İçeriği Koruyucu Kılıf, Güç Adaptörü, Kullanım Kılavuzu, Data Kablosu Ön Kamera 5.0 MP Garanti 24 Ay Resmi Distbirütör Garantili Hometech Servis 0850 622 77 20 Tüm Ürünlerimiz "24 Ay" "2 Yıl "Garantilidir-

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Hometech Alfa 10yc Pro 4gb 128gb 10.1" Ips Tablet Bilgisayar

Görüntü olarak telefona benzeyen ancak yüksek donanıma sahip kompakt tasarımlarıyla dizüstü bilgisayar gibi işlem gören ürünler, günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal özelliklere sahiptir. Hafif yapısı ile gün içerisinde yanınızda taşımaya uygun özellik gösteren parçalar, yüksek depolama alanlarıyla belgelerinizi güvenli bir şekilde muhafaza etmenizi sağlar. Tablet hafifliğinin dizüstü bilgisayarın işlevselliğiyle buluşmasının bir ürünü olan Hometech Alfa 10YC Pro 4 GB 128 GB 10.1” IPS tablet bilgisayar pratik kullanım özelliklerine sahiptir. Basit ve anlaşılır arayüzüyle geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ürün, teknolojik ihtiyaçlarınızın karşılanması için gerekli donanıma sahiptir. Markanın kaliteli üretim anlayışıyla ortaya çıkan Hometech Alfa 10 YC ile günlük işlemlerinizi halledebilir, dijital çalışmalarınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

  • Pratik kullanım özellikleri
  • Üstün teknik nitelikler
  • Hafif yapı ve ergonomik tasarım

Tasarımıyla Dikkat Çeken Hometech Alfa 10 YC Özellikleri

Tasarımıyla Dikkat Çeken Hometech Alfa 10 YC Özellikleri

Pratik kullanımı ve üstün teknik özellikleri ile dijital ihtiyaçlara çözüm üreten ürün, tasarımıyla dikkat çeker. İnce bir yüzeye sahip olan Hometech tablet bilgisayar ergonomik bir şekilde kavranır. Kullanım esnasında rahatsızlık hissi vermeden kolay bir şekilde işlemlerinize devam etmenizi sağlar. İnce tasarımıyla hafif bir yapıya sahip olan ürün, siyah rengiyle şık bir duruş sergiler. Üretiminde kullanılan nitelikli parçalar sayesinde tablet üzerinde hoş bir dokunma hissiyatı yaratan cam alan, kullanım esnasında rahatlık sağlar. Pürüzsüz görüntüsü ve şık duruşuyla hoş bir görüntüye sahip olan ürün hafif yapısıyla da yanınızda taşımak için uygun özellik gösterir. Dizüstü bilgisayarın işlevselliğini tablet hafifliğiyle buluşturan cihazı satın alarak günlük işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Şık görüntüsüyle dikkat çeken ince ve hafif tabletinizi dilediğiniz her an her yerde kullanabilirsiniz.

Güçlü Donanımıyla Ön Plana Çıkan Hometech Alfa

Güçlü Donanımıyla Ön Plana Çıkan Hometech Alfa

Donanımıyla öne çıkan ürün güçlü özellikleriyle tatmin edici performansa sahiptir. Yüksek çözünürlüklü ekran kalitesine sahip olan parça görüntüleri net bir şekilde algılamanıza yardımcı olur. Canlı ve parlak renklere sahip olan ekran, günlük işlemlerinizi hallederken ortaya çıkacak görme problemlerini ortadan kaldırır. Yüksek pil kapasitesi, gün boyu tabletinizi kullanmaya olanak sağlar. RAM kapasitesiyle hızlı bir şekilde çalışan ürün, arkaplanda aktif olan uygulamaların cihazı yavaşlatmasını engeller. Nitelikli kamerasıyla iyi fotoğraflar çekmenize yardımcı olur. Uzaktan yapılan toplantılara katılabilmenizi sağlayan yüksek bağlantı kuvvetiyle okul ve iş için gerekli olan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hafif yapısı ve şık duruşuyla dikkat çeken ürün, tablet hafifliğinde dizüstü bilgisayar kullanımı sağlar. İşlevsel özellikleriyle müşteri dostu olan Hometech Alfa 10YC Pro 4 GB 128 GB 10.1” IPS tablet bilgisayar kullananların beğenisini toplar.

Uygun Fiyatlı Hometech Tablet Bilgisayar ve Kullanıcı Yorumları

Uygun Fiyatlı Hometech Tablet Bilgisayar ve Kullanıcı Yorumları

Dahili ve artırılabilir hafızasıyla belge, fotoğraf, video ve ses dosyası gibi verileri güvenli bir şekilde saklayabileceğiniz cihaz, kişiselleştirmeniz için uygun özelliklere sahiptir. İş ve okul gibi çeşitli alanlar için doğan ihtiyaçlarınızı karşılayabilen tableti uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz. Yüksek hafıza kapasitesi, uzun pil ömrüyle avantajlı kullanım sağlayan ürüne Trendyol üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Hometech Alfa 10YC Pro 4 GB 128 GB 10.1” IPS tablet bilgisayar fiyatına göz atabilir, bütçe dostu bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Size sunulan avantajlı alışveriş fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Bunların yanı sıra cihazla ilgili müşteri yorumları bulunur. Ürünü önceden kullanmış olan müşterilerin yazdığı Hometech Alfa 10YC Pro 4 GB 128 GB 10.1” IPS tablet bilgisayar yorumlarına göz atabilir, onların deneyimlerinden yola çıkarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.