Honda Dio 110 Çevre Koruma Demiri

2.100 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Honda Dio 110 Çevre Koruma Demiri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aydın Chrome Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1120066766
    Bu ürün Aydın Chrome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • % 100 YERLİ ÜRETİM ELEKTROSTATİK FIRIN BOYA BORUSAN MARKA 1. KALİTE MALZEMEDEN İMAL EDİLDİ. HONDA DİO 110 MODELİ İÇİN ÖZEL OLARAK DİZAYN EDİLDİ.

Ürün Özellikleri

  • Yedek Parça Tipi Koruma Demiri & Takoz
Geri Bildirim Ver

Honda HNDDO55 Dio 110 Çevre Koruma Demiri

Araç ve sürücü güvenliğini korumak için kullanılması gereken bazı parçalar vardır. Honda Dio 110 çevre koruma demiri ise güvenlik için tercih edilen ürünlerin başında gelir. Söz konusu motor modeline özel üretilen bu demir, kalitesiyle öne çıkar. Kaliteli malzemesi ve montaj kolaylığıyla ürün, bahsi geçen aracı kullananların ilk tercihlerinden biridir. Ürün, olası bir kaza anında hem sürücüyü hem de çevreyi korumayı amaçlar. Üstelik demirin boya malzemesi oldukça kalitelidir. Bahsedilen motosiklet modeli için güvenli bir çevre demiri arıyorsanız bu ürün doğru seçenek olabilir.

  • Honda Dio 110 motosiklete özel üretilir.
  • Elektrostatik boya kullanılır.
  • %100 yerli üretimdir.

Honda Dio 110 Çevre Koruma Demirinin Özellikleri Nelerdir?

Honda Dio 110 Çevre Koruma Demirinin Özellikleri Nelerdir?

Honda Dio koruma demiri kalitesini yansıtan özelliklere sahiptir. Bu ürün güvenlik açısından kritik yedek parçalar arasında yer alır. Söz konusu demir, tamamen yerli malzemeler kullanılarak üretilir. Borusan marka demirden üretilen yedek parça, bahsi geçen motosiklet modeliyle uyumlu bir tasarıma sahiptir. Honda Dio 110 çevre koruma demirinin çapı 16×1,5 cm’dir. Bu bakımdan ürün, motor modelinin çevresini tam olarak sarar. Söz konusu koruma demirinin kaplamasına elektrostatik boya kullanılır. Ürünün yapımında tercih edilen bu boya tipi, yedek parça sektöründeki kaliteli malzemelerin başında gelir. Koruma demiri, kaplı olduğu toz boya sayesinde kolayca yanmaz. Aynı zamanda ürünün boyası yüzeyin parlamasını da önler. Bahsedilen koruma demiri, sağlık açısından herhangi bir risk barındırmayan üstün kaliteli kaplamaya sahiptir. Ürün, dayanıklı bir çevre koruma demiri arayanlara hitap eder.

Honda Dio 110 Çevre Koruma Demiri Sağlam mıdır?

Honda Dio 110 Çevre Koruma Demiri Sağlam mıdır?

Honda Dio 110 koruma demiri kaza risklerine karşı kullanılması oldukça önemli yedek parçalardan biridir. Ürünün malzemesi özel bir alaşımdan elde edilir. Bahsi geçen demir, kazalara karşı koruma amacıyla üretildiğinden oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Devrilme, çarpma gibi durumlarda ürün, darbeyi motordan uzak tutar. Honda Dio 110 çevre koruma demiri kolayca kırılmaz, eğilip bükülmez. Bu sayede ürün, motosikletin farları dâhil tüm gövde kısmını korur. Söz konusu demir, maksimum hız seviyesi baz alınarak üretilir. Böylece yüksek hızdaki sürüşlerde dahi aracın güvenliğini koruyacak dayanıklılıktadır. Bahsi geçen koruma demiri, kaza esnasında motor parçalarının hem çevreye sıçramasını hem de sürücüye gelmesini önler. Ürünün kaplamasında elektromanyetik boya seçilmesinin nedeni yüzey kalitesini artırmasındandır. Honda Dio 110 modeline özel olarak tasarlanan ürün, sağlamlığı sayesinde sürüş güvenliğine katkıda bulunur.

Honda Dio 110 Çevre Koruma Demiri Montajı Kolay mıdır?

Honda Dio 110 Çevre Koruma Demiri Montajı Kolay mıdır?

Honda Dio 110 çevre koruma demiri, dayanıklılığı kadar pratik kullanımıyla öne çıkar. Söz konusu ürünün montajı oldukça basittir. Bu koruma demirini tek başınıza kolayca motora monte edebilirsiniz. Ürünün motora yerleştirilmesi için vidaların bulunması yeterlidir. Honda Dio 110 çevre koruma demirini monte etmenin ilk adımı seleyi kaldırmaktır. Bahsi geçen ürünü yerleştirmeden önce selenin altındaki kapak kaldırılır ve kuyruk demiri sökülür. Ardından koruma demirinin arka bölümü motora yerleştirilir. Ürün, araca oturtulduktan sonra vidalarla sabitlenir. Koruma demirinin montajı yalnızca dakikalar alır. Bahsedilen ürünü monte ederken bir anahtar ya da alyan kullanabilirsiniz. Ayrıca demir, montajı iyi yapıldıktan sonra kolayca çıkmaz. Montaj aşamasında vidaların iyice sıkılması ve demirin motora sağlam yerleştirilmesi önemlidir. Siz de söz konusu motor modeline bu koruma demirini kısa sürede monte edebilirsiniz. Ürünü kullananların değerlendirmelerini Honda Dio 110 çevre koruma demiri yorum bölümünde görmek mümkündür. Üstelik bu ürünü, Trendyol’dan güvenli bir şekilde ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.