House Fitness Hf800 Katlanabilir Ve Ayarlanabilir Bench Press Sehpası

5.849 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

House Fitness Hf800 Katlanabilir Ve Ayarlanabilir Bench Press Sehpası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hemenall Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN BATUHAN GÜNAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1923261950800001 Vergi Kimlik Numarası: 4260646336
    Bu ürün hemenall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • House fitness hf700 ayarlanabilir bench press sehpası, Decline bench press, ıncline bench press, bench press, 4 kademe ayarlanabilir mekik. 90° dik açı pozisyonu 4 kademe ayarlanabilir eğim açısı ile farklı kas gruplarını çalıştırabilirsiniz. ( yukarı - Düz ) 4 kademe ayarlanabilir bench press ( 90° - 180° ) 3 kademe ayarlanabilir oturak. Ara mesafesi 80 cm bar taşıma istasyonları Ağırlık takarak bacak çalışabilme özelliği mevcuttur. Kalın minderli bölümler yüksek yoğunluktaki malzemeden üretilerek, Dayanıklılık ve kullanım konforuna önem verilmiştir Elektrostatik toz boya ile fırınlanarak üretildiğinden aşınmaya karşı dayanıklıdır. 220 kg ağırlık/ 150 kg kullanıcı ağırlığı. 2 yıl üretici garantilidir. ürünler montaja hazır bir şekilde demonte olarak gönderilecektir. ürünlerin içerisinde kurulum için anahtar takımı mevcuttur. House fitness hf700 ayarlanabilir bench press sehpası, Decline bench press, ıncline bench press, bench press, 4 kademe ayarlanabilir mekik. 90° dik açı pozisyonu 4 kademe ayarlanabilir eğim açısı ile farklı kas gruplarını çalıştırabilirsiniz. ( yukarı - Düz ) 4 kademe ayarlanabilir bench press ( 90° - 180° ) 3 kademe ayarlanabilir oturak. Ara mesafesi 80 cm bar taşıma istasyonları Ağırlık takarak bacak çalışabilme özelliği mevcuttur. Kalın minderli bölümler yüksek yoğunluktaki malzemeden üretilerek, Dayanıklılık ve kullanım konforuna önem verilmiştir Elektrostatik toz boya ile fırınlanarak üretildiğinden aşınmaya karşı dayanıklıdır. 220 kg ağırlık/ 150 kg kullanıcı ağırlığı. 2 yıl üretici garantilidir. ürünler montaja hazır bir şekilde demonte olarak gönderilecektir. ürünlerin içerisinde kurulum için anahtar takımı mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver