House Pratik Hp13 Şarjlı Sinek Öldürücü Raket Beyaz

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL'ye 109 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

House Pratik Hp13 Şarjlı Sinek Öldürücü Raket Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zehra ticaret Satıcı Ünvanı: REMZİ KORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5770879484
    Bu ürün Zehra ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİ1 Adet Elektrikli Sineklik1 Adet Sabitleme Standı1 Adet Şarj Kablosu1 Adet Kullanım Kılavuzu TEKNİK ÖZELLİKLERGüç girişi: Micro USBBatarya kapasitesi: 600mAh 3.7VŞarj dolum süresi: 2 saatŞarj Voltajı: 5V/1AKullanım süresi: 1 saatEnerjiye bağlı kullanabilmeFonksiyon butonuMod switchSürekli çarpma moduManuel çarpma moduKarasinek ve sivrisinekleri öldürürMasaüstü sabitleme desteğiÜrün boyutları:310x160mmÜrün ağırlığı: 165gram ÜRÜN İŞLEV VE TANIMIÜrünü sabitleme standıyle istersenizmasastünde sinek öldürücü kullanabilirken.Hareketli karasinek ve sivrisinekleri öldürmekiçin sabitleme standından çıkartıp kullanabilirsiniz. Tutuş kolaylığı ve çarpma yüzeyi sayesinde hiç bir hedef sizden kaçamayacak. SARJ İŞLEMİCihazı şarj etmek için kutu içerisinden çıkanşarj kablosunu kullanabilirsiniz. 5V/1A adaptörleri ya da bilgisayarınızın USB girişlerini kullanabilirsiniz. Şarj dolum süresi ortalama 2 saattir.Şarj olurken bildirim ışığı yanmaktadır. Şarjı dolduğunda ışık söner. ÇALIŞTIRMACihazın tutamaç kısmında bir adet mod anahtarı bir adet yüksek voltaj butonubulunmaktadır. Cihaz “OFF” konumunda kapalıdır. Anahtar “ON1” konumuna getirildiğinde manuel çarpma modu çalışır.Bu modda yüksek voltaj butonuna basılı tuttuğunuzda cihaz çalışır ve çarpar.Anahtar “ON2” konumuna getirildiğinde cihaz voltajı sürekli vermektedir. Sabitleme standına yerleştirdiğinizde ışıklar sayesinde sinekleri üzerine çeker. Sinekler metalkısımlarına çarptığında öldürür. CİHAZINIZIN GARANTİ SÜRESİAşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir.* Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır.* AEEE’ye uygundur.
Geri Bildirim Ver