HP Pavilion 600 Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Siyah 1SH06AA

189,90 TL

Ürün Bilgileri

HP Pavilion 600 Kulaküstü Bluetooth Kulaklık Siyah 1SH06AA

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak üstü Bluetooth kulaklık tam kapasite bataryası ile 12 saate varan müzik oynatma deneyimi sunar.
  • Kablolu Bluetooth kulaklık hem kablolu hem de kablosuz kullanım deneyimine sahiptir. Bu sayede istenen şekilde kullanılabilir.
  • Siyah Bluetooth kulaklık 115 gramlık ağırlığı ile kolaylıkla çantada ya da elde taşınır.
  • HP Pavilion 600 kulaklık ses efektlerini ve müziklerdeki kaliteyi üst seviyede sunar.
  • Bluetooth kulaklık büyük yapısına rağmen hafif olması sayesinde uzun saatler kullanılsa da ağrı ve ağırlık hissiyatı oluşturmaz.
  • Silikonlu Bluetooth kulaklık AUX kablosu, taşıma çantası, şarj kablosu ve garanti belgesiyle birlikte gelir.
  • Bluetooth telefon kulaklık doğal duyma fonksiyonlarına uyum sağlayarak ideal ses seviyesini sunar.
  • Wireless kulak üstü kulaklık katlanabilir fonksiyonu sayesinde hem yer kaplamaz hem de çantaya kolaylıkla sığar.
  • HP Pavilion 600 kulaklık kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir ve uzun ömürlüdür. Kulaklığın dayanıklı yapısı uzun yıllar aktif kullanım için uygundur.
  • HP Pavilion 600 Bluetooth kulaklık toplantı ya da sunum gibi interaktif ortamlarda kaliteli mikrofonuyla dikkat çeker. Arka plandaki gürültüyü ve dip sesi filtreleyerek yalın bir ses deneyimi sunar.
  • HP Pavilion 600 kulak üstü Bluetooth kulaklık siyah rengi ve şık yapısı ile premium bir kullanım hissine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

HP 1SH06AA Pavilion 600 Kulaküstü Siyah Bluetooth Kulaklık

HP Pavilion 600 1SH06AA kulaküstü bluetooth kulaklık siyah, kaliteli ses deneyimi yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği bir üründür. Bilgisayar oyunlarındaki ses efektlerinin canlı ve gerçekçi duyulması için tasarlanan bu kulaklığı dilediğiniz amaçla kullanmanız mümkündür. Dizi/film izlerken veya müzik dinlerken de bu kulaklığı tercih edebilirsiniz. Ürünün kablosuz özelliği yemek veya temizlik yaparken bile kulaklıkla müzik dinleme zevkini yaşamanızı sağlar. Kulaklık kaliteli mikrofon özelliğiyle toplantı veya sunumlar gibi tüm sesli görüşmelerinizde kullanıma uygundur. Bu yumuşak, pratik ve taşınabilir kulaklığı uzun yıllar sorunsuzca kullanmanız mümkündür.

  • Binoral kulaklık
  • Hem kablolu hem kablosuz kullanım imkanı
  • 12 saat pil ömrü

HP Pavilion 600 Kulaküstü Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

HP Pavilion 600 Kulaküstü Bluetooth Kulaklığın Özellikleri

HP 1SH06AA Pavilion 600 siyah kulaküstü bluetooth kulaklık başınızda ve kulaklarınızda ağırlık yapmayan, hafif bir üründür. Ürünün 115 gram değerindeki ağırlığı, kullanım esnasında varlığını unutmanızı sağlar. Derinliği 150, yüksekliği ise 40 mm olduğu için bu ürün, kulaklarınızı tamamen kaplarken kenarlardan taşma yapmaz. Böylece hem rahat bir kullanım sağlar hem de ses kalitesinin düşmesini önler. Dilerseniz kulaklığın bandından boyutunu ayarlayabilirsiniz. Ürünün siyah rengi kullanıcıya klasik, sade ve şık bir görünüm kazandırır. Bu kulaklık, birçok fonksiyonel aksesuarla birlikte sunulur. Cihazın kutu içeriğinde HP Pavilion 600 kulaklık, şarj kablosu, 3,5 mm AUX bağlantısı, taşıma çantası, hızlı başlangıç broşürü, ürün bildirimi ve garanti belgesi mevcuttur. Bu aksesuarlar sayesinde kulaklığınızı dilediğiniz bağlantı şekliyle kullanabilir, hızlıca şarj edebilir ve seyahatlerde yanınızda taşıyabilirsiniz.

HP Pavilion Kulaküstü Siyah Bluetooth Kulaklık Kaliteli midir?

HP Pavilion Kulaküstü Siyah Bluetooth Kulaklık Kaliteli midir?

HP Pavilion 600 kulaküstü bluetooth kulaklık, yüksek ses kalitesine sahiptir. Bu ürün, bir binoral kulaklıktır. Binaural olarak da bilinen bu terim, kulaklığın her iki tarafına farklı frekansta sesler iletir. İnsanın doğal duyma fonksiyonuna uyum sağlayan bu özellik sayesinde kendinizi müziğin içinde hissedebilirsiniz. Bu kulaklık ile dinlediğiniz müziğin sesini, yüksek seviyelere kadar açmanız mümkündür. Ürünün net ses özelliği, kullanıcıya pürüzsüz bir dinleme deneyimi sunar. 12 saatlik pil ömrü ise kulaklığı uzun süre kesintisiz kullanmanıza yardımcı olur. Oyunun, görüşmenin veya müzik şöleninin ortasında kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız. Ürünün uzun saatler kullanıma uygun olmasının diğer bir sebebi, kulakları yormayan malzemesidir. Kulaklığın dolgulu ve yumuşak yastıkları, uzun süreli kullanım için özel olarak tasarlanır. Bu yastıklar, ortamdaki gürültüyü duymanızı da önler.

HP Pavilion 600 Siyah Bluetooth Kulaklığın Kullanımı Nasıldır?

HP Pavilion 600 Siyah Bluetooth Kulaklığın Kullanımı Nasıldır?

HP Pavilion 600 siyah kulaküstü bluetooth kulaklık, bilgisayar oyunlarında kullanılmak üzere tasarlanır. Ürünün başlıca kullanım alanı bilgisayar oyunları olsa da ses iletimine ihtiyaç duyduğunuz her işlem için bu kulaklığı tercih etmeniz mümkündür. Bu ürün, bluetooth bağlantısıyla çalışır. Cihaz kablosuz kullanıma uygun olarak üretilir. Ancak dileyenlerin ürünü, kablo bağlantısıyla kullanma şansı da vardır. Ürünün içinden çıkan AUX kablosu, cihazı bluetooth özelliği olmayan aygıtlara da bağlayabilmenizi sağlar. Bu özelliğin diğer bir avantajı, kulaklığınızın pili bittiğinde bile kullanıma devam etme imkânı sunmasıdır. Pavilion 600 kulaklık, katlanabilir tasarımıyla yer kaplamayan bir üründür. Kulaklığı kullanmadığınız anlarda katlayarak çantanıza yerleştirebilirsiniz. Böylece hem alandan tasarruf eder hem de kulaklığı korumuş olursunuz. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz HP Pavilion 600 1SH06AA kulaküstü bluetooth kulaklık siyah yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu kulaklığı Trendyol’dan satın alarak yüksek ses kalitesiyle sevdiğiniz oyunların tadını çıkarabilirsiniz.