Huion 420 Grafik Tablet Çizim Tableti 4x2.23-İnc -Beyaz

Ürün Bilgileri

Huion 420 Grafik Tablet Çizim Tableti 4x2.23-İnc -Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİ ÜRÜN BİLGİSİ : Huion 420 Grafik Tablet Çizim Tableti 4 x 2.23 inç ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : Marka Adı: Huion 2 Farklı Renk Seçimi Renk: Siyah - Beyaz HUION 420 Grafik Tablet 4×2.23 İNÇ Dijital çizim, Eskiz, Boyama ve Excel, Word ve PDF'de imza atma için idealdir 4000LPI çözünürlüktedir ve kalem baskı hassasiyeti 2048 leveldir, bu sizin kalınlığı, şeffaflığı ve çizgilerin rengini daha doğal ve daha tepkisel bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olur. Özelleştirilebilir 2 düğmeli P68 kalemiyle birlikte gelir. Çalışma alanı 4 x 2,23 inç, yüksekliği 7,5 mm, ağırlığı ise 127 gr’dır Kullanılabilecek programlar: Windows 7/8 / 8.1 / 10 / ve Mac OS 10.8.0 veya sonraki sürümlerle uyumludur. Corel Painter, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Comic Studio, SAI ve daha fazlası gibi ana çizim programlarıyla çalışabilir . KUTU İÇERİĞİ: 1* Huion 420 Tablet 1* USB kablo 1*Pilli dijital kalem 1*Yükleme cd’si 4*Yedek kalem ucu 1*Kullanım kılavuzu(ingilizce) İADE KOŞULLARI ÜRÜN SİZE ULAŞTIĞINDA ÜRÜNÜ AÇMADAN DIŞINDAN KONTROL EDİN EĞER ÜRÜNÜ BEĞENMEDİYSENİZ, KUTUSU BOZULMAMIŞ VE AÇILMAMIŞ ŞEKİLDE GERİ GÖNDERİLECEK ÜRÜNLERDE İADE ONAYLANACAKTIR. YALNIZ AMBALAJI AÇILMIŞ,
  • KUTUSU VEYA HOLOGRAMI ZARAR GÖRMÜŞ ÜRÜNLER KULLANILMIŞ OLARAK DÜŞÜNÜLÜP GERİ ALINMAYACAKTIR. TABLETLE ALAKALI BİR SIKINTI OLDUĞUNDA YİNE KUTUSUNA ZARAR VERMEDEN GÜZEL BİR ŞEKİLDE KORUYUCU BİR AMBALAJA KOYUP N11 ÜZERİNDEN İADE TALEBİ AÇIP ANLAŞMALI KARGO ÜZERİNDEN İADE EDEBİLİRSİNİZ.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver