Huion KAMVAS 13 Grafik Çizim Tableti, Ayarlanabilir Stand - Yeşil

Ürün Bilgileri

Huion KAMVAS 13 Grafik Çizim Tableti, Ayarlanabilir Stand - Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TECNOTOYS Satıcı Ünvanı: TECNOTOYS ELEKTRONİK VE OYUNCAK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051923800013 Vergi Kimlik Numarası: 8330519238
    Bu ürün TECNOTOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HUION Kamvas 13 Android Support Graphics Drawing Tablet with Screen Full Laminated Battery-Free Stylus Tilt 8 Hot Keys Adjustable Stand, 13.3 inch Pen Display for Android, Mac, Linux, Windows, Green Tam Laminasyon: Huion Kamvas 13, hassas imleç konumlandırma ve en düşük paralaks sağlamak için camı ve ekranı kusursuz bir şekilde birleştiren, tam lamine ekrana sahip, daha bir çizim monitörüdür. Çizilmeye dayanıklı ve parlak ışık altında oldukça net görüntü sunabilen, değiştirilebilir parlama önleyici filmle birlikte geliyor. 16,7 milyon renk, %120 sRGB renk gamı hacmi ve 178° görüntüleme açısına sahip 1920 x 1080 FHD ekrana sahip olan bu ürün, eserinizin her ayrıntısını ekranda gösterebilir.
  • Desteklenen Android Cihazlar: Kamvas 13 kalem ekranı Mac ve PC ile çalışabilir, ayrıca tam özellikli Type-C kablo (dahil değildir) aracılığıyla Android cep telefonları veya tabletlerle bağlantıyı destekler. Bilgisayar mevcut olmadığında, ilhamınızı kaydetmek için onu herhangi bir yere götürebilirsiniz. Not: Android cihazlar, PC modu veya DEX modu için masaüstü işletim sistemini desteklemelidir.
  • PenTech3.0 Pilsiz PW517: PW517, Huion PenTech3.0 Kapasitif Basınç Sensörü ve sabit kalem uçları ile optimize edilmiştir ve size normal bir kalem kullanıyormuş gibi en doğal ve son derece hassas çizim deneyimini sağlar. 8192 seviyeli kalem basıncı, 60 derece eğim fonksiyonu ve 266 pps raporlama hızıyla PW517, eğime ve elinizin her hareketine inanılmaz bir hassasiyet ve kontrolle anında tepki verir.
  • Geliştirilmiş Kablo Bağlantısı: Artık AC güç adaptörüne bağlanmanıza gerek yok! Kamvas 13, birlikte verilen HDMI ve 2 adet USB 3'ü 1 arada kablo aracılığıyla 5 volt veya üzeri voltajla çalışan bir dizüstü bilgisayarla kolayca açılabilir. Ayrıca Kamvas 13 aynı anda veri, güç ve DP sinyali iletebilen yalnızca 1 adet tam özellikli Type-C kablo (dahil değildir) aracılığıyla Type-C'den Type-C'ye bağlantıyı da destekler. Bilgisayarınızla bağlantıyı 1,2 metre uzatmaya yardımcı olmak için bir USB uzatma kablosu dahildir.
  • İş Akışınızı Optimize Edin: Sol tarafta, iş akışınızı basitleştirmeye ve fikirlerinizi daha hızlı oluşturmaya yönelik 8 özelleştirme kısayol tuşu tasarlanmıştır. En iyi açıda yaratmanıza olanak tanıyan ayarlanabilir bir standla birlikte gelir.
  • Windows 7 veya üzeri, macOS 10.12 veya üzeri, Linux(Ubuntu) ve Android cihazlarla uyumludur
  • Illustrator, PS, Painter, SAI, Krita, Medibang vb. gibi herhangi bir yaratıcı yazılımla çizim yapabilirsiniz! Kamvas 13 ayrıca evde çevrimiçi eğitim ve web konferansına da olanak sağlıyor.
  • ?Kolay Kablo Bağlantısı?Artık AC güç adaptörüne bağlanmanıza gerek yok! Bilgisayar grafik tableti, ürünle birlikte verilen 3'ü 1 arada HDMI kabloları veya tam özellikli C Tipi kablo (ayrı olarak satılır) aracılığıyla 5 volt veya üzeri voltajla çalışan bir dizüstü bilgisayarla kolayca çalıştırılabilir. Bilgisayarınızla bağlantıyı 1,2 metre uzatmaya yardımcı olmak için bir USB uzatma kablosu dahildir.
  • HUION Kamvas 13 çizim kalemi ekranı bağımsız bir ürün değildir
  • Windows, Mac, Linux ve Android işletim sistemi çalıştıran bir bilgisayar veya android cihazla kullanılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Yükseklik Ayarı Var
Geri Bildirim Ver