İdeal Çöp Torbası Küçük Boy 30'lu

39,99 TL
(1,33 TL / adet)
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
88,88 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İdeal Çöp Torbası Küçük Boy 30'lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BORN PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: AHMET TORAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8560000397
    Bu ürün BORN PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İdeal Çöp Torbası, ister evinizde ister iş yerinizde hijyeni ve düzeni sağlamak için size yardımcı olur. Çöp kovasının temiz kalmasını sağlarken sizi kova temizlemek ile uğraştırmaz, çöpünüz atarken de sızdırmaz yapısı ile büyük kolaylık sağlar. Çöpleri dökmek ve toparlamak çok daha kolaylaşır.

Ürün Özellikleri

  • Ebat Küçük
Geri Bildirim Ver

Ekonomik Boyları ile İdeal Çöp Torbası Küçük Boy

İnsanlar için uygun atık bertarafı ve hijyen sağlamak için ideal çöp torbası küçük boy pratik çöp bir şekilde toplamak için üretmektedir. Bu tip torbalar öncelikli olarak ev kullanımı ve atık miktarı az olan alanlar için üretildiğinden tercih edilmektedir. İdeal çöp torbası küçük boy 30'lu, evde ve işte hijyen ve düzeni sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca özel yapısı ile kovanın temizlenmesini gerektirmez. Bu açıdan sızdırmaz bir yapıya sahip olduğu için çöpü atarken herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Böylelikle çöp yükleme ve boşaltma çok kolay bir işlem haline gelir. İdeal çöp torbası küçük boy 30'lu 31200169 birçok alanda atıkları bertaraf ederken hijyen gereksinimlerini karşılamak için sıklıkla kullanılır. Her gün evde ve işyerinde oluşan çöpler göz önüne alındığında, bu çöp torbası oldukça uygun bir seçimdir.

  • İdeal Kullanım
  • Evlere Uygun
  • Hijyenik Atıklar

İdeal Çöp Torbası Küçük Boy 30'lu 31200169

Birçok avantajı ile beraber İdeal çöp torbası küçük boy 30'lu çeşitleri ile günlük kullanımlarınızda avantaj elde edebilirsiniz. Eczaneler, hastaneler, sağlık merkezleri ve tıp merkezleri alanlarda da kullanılan bu ürün, özellikle masalarda ve mutfak tezgahlarında sıklıkla tercih edilir. Bu ürünler, sağlık kullanımları göz önüne alındığında oldukça uygun bir seçenek olarak ortaya çıkmıştır. Ayrıca İdeal çöp torbası küçük boy 30'lu özellikleri sayesinde size hijyenik çöp taşıma da sunar. Çünkü bu çöp torbaları dayanıklıdır ve herhangi bir şekilde yırtılmaz. Böylelikle çöpler sızmaz ve siz de hiçbir sorun yaşamadan rahat bir şekilde çöpünüzü atabilirsiniz. Üstelik bu ürüne uygun fiyatla sahip olmak için İdeal çöp torbası küçük boy 30'lu indirim ve kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

İdeal Çöp Torbası Küçük Boy 30'lu 31200169 ile Pratik Çözüm

Küçük çöp torbası tipi genellikle ev ve ofis ortamlarında ve dar alanlarda kullanıma uygundur. Tuvalet artıkları, masa artıkları ve mutfak artıkları gibi küçük miktarlardaki artıkları toplamak ve çıkarmak için bu ürün yaygın olarak kullanılır. Bu ürünü kullanmak için ise çöp torbası rulosundan ayırın ve açılan ve nefes alan çöp torbasını kuru, temiz bir çöp kutusu veya plastik kutuya yerleştirin. Sonrasında torbanın dış kısmını kovanın dibine itin ve daha sonra, kovanın kenarlarından torbanın ucunu çıkarın. Ürünün kullanımı ile ilgili detaylı bilgi için ise İdeal çöp torbası küçük boy 30'lu yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Çünkü bu ürünlerin kullanımı oldukça önemlidir. İdeal küçük boy çöp torbası, küçük ve kuru çöplerin çoğunun atıldığı bir üründür. Ofiste yaygın olarak kullanılır.

İdeal Çöp Torbası Küçük Boy Özellikleri ve Fiyatları

İdeal çöp torbası küçük boy 30'lu fiyatları herkesin ulaşabilmesi adına oldukça uygun bir özelliğe sahiptir. Bu sayede herkes dayanıklı olan bu çöp poşetlerine kolayca oluşabilir. Çünkü ince malzemelerden üretilen çöp torbası modelleri, içine ağır eşyalar koyarsanız yırtılabilir veya sızdırabilir. Bu olumsuzluğun önüne geçmek için dayanıklı yapıda üretilen İdeal küçük boy çöp torbasını tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu ürün hem ofiste hem de evde güvenle kullanabilirsiniz. Çöp poşetinin bir diğer önemli yönü de çöplerin sızmasını engellemektir. Bu sayede tüm sıvı ve katı atıkları güvenli bir şekilde biriktirip ardından çöpe atabilirsiniz. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz. Ardından bu adres üzerinden İdeal çöp torbası küçük boy 30'lu satın al seçeneğini kullanabilirsiniz. Böylece çöp atma sorunu ortadan kaldırmış olursunuz.