İkbal Sucukları Afyon Ikbal 500 Gr Dana Sucuk

625 TL
(1.250 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İkbal Sucukları Afyon Ikbal 500 Gr Dana Sucuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KIRKER ONLİNE Satıcı Ünvanı: KIRKER GIDA EV VE MUTFAK EŞ.PAZ.HAY.İNŞ.TAAHİŞ.OTO.EM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558059258800016 Vergi Kimlik Numarası: 5580592588
    Bu ürün KIRKER ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün NATUREL LEZZETLER DİYARI tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • İkbal Kangal Sucuk (1 Kg) Sofraların klasik lezzeti İkbal Kangal Sucuk %100 dana etinden üretiliyor. Afyon sucuklarının en lezzetlisi olan kangal sucuk baharat aromasıyla, daha pişerken yaydığı kokusuyla iştahınızı kabartacak. Doğal fermantasyon yöntemi ile kurutulan sucuklar ısıl işlem görmeden olgunlaştırılıyor. İkbal kalitesiyle üraletilen bu lezzeti en doğal haliyle beğeninize sunuyoruz. Tüm Türkiye'ye ürünlerimizi Kargo ile soğuk zincir bozulmadan gönderiyoruz. Söz konusu gıda olunca lezzetin bozulmaması ve soğuk zincirin muhafaza edilmesine oldukça önem vermekteyiz. Sizin için ısıya duyarlı özel paketlerin içerisine -80 derecede dondurulan KURU BUZ sistemiyle ürünlerimizi paketliyoruz. Uygulanan bu metot sayesinde yöresel lezzetler en taze haliyle kargo ile adresinize teslim edilir. Yolculuk boyunca soğukluğunu muhafaza eder ve size buzdolabından çıkmış gibi soğuk bir şekilde ulaşır. Kırılabilecek veya hasar görebilecek ürünleri ise içi hava dolu poşetlere sarıyoruz. Ürünün kolinin içerisinde hareketini engellemek için ek olarak da kolinin içini strafor köpükle dolduruyoruz. Bu sayede ürün nazik bir şekilde hiç bir hasar görmeden size ulaşır. Et ve Süt ürünleri gibi bozulabilecek ürünleri teslim aldıktan sonra ambalajlarını açmadan buzdolabında 4 saat dinlendirdikten sonra tüketmenizi tavsiye ediyoruz. Paketini açtığınız Et ve Süt ürünleri gibi bozulabilen gıdalarınızı muhafaza ederken buzdolabında hava ile temasını önleyecek saklama kabında veya vakumlayarak uzun süre muhafaza
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
Geri Bildirim Ver

İkbal Sucukları Afyon İkbal 500 gr Dana Sucuk

Sucuk çeşitleri, her öğün tüketilebilecek et ürünleri arasında yer alır. Bu ürün birbirinden farklı şekilde hazırlanabilir. Sulu yemeklerden yumurta ürünlerine kadar her yiyeceğin içerisine eklenebilir. Aynı zamanda muhteşem uyumuyla yemeklere ekstra lezzet kazandırır. Sıklıkla duyulan markalardan biri olan İkbal sucuk Afyon yöresinde üretilir. %100 dana etinden imal edilen bu ürün oldukça lezzetli ve sağlıklıdır. Müşterilerin severek tükettiği bu sucuk sayesinde sabahları yumurtalarınıza lezzet katabilir ya da sandviçlere ekleyerek muhteşem sunumlar hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda besin değeri yüksek bir tüketim elde edebilirsiniz. Ürünün üretiminde birbirinden farklı baharatlar bulunur. Buna ek olarak sarımsak ve yenibahar kullanılır. Siz de besin değeri yüksek olan bir sucuk satın almayı düşünüyorsanız bu ürün kaliteli malzemeleri sayesinde ihtiyacınızı karşılar.

  • %100 dana eti
  • Baharat aromalı lezzet
  • Doğal fermantasyon yöntemi

%100 Dana Etinden Üretilen İkbal Afyon Sucuğu

%100 Dana Etinden Üretilen İkbal Afyon Sucuğu

Sucukların lezzetli olabilmesi için dana etinden üretilmesi oldukça önemli bir kriterdir. Sağlık açısından önemli olan bu faktör satın alımı etkileyen bir özelliktir. İkbal sucukları Afyon İkbal 500 gr dana sucuk %100 dana etinden üretilir. Bu sayede eşsiz bir lezzete sahiptir. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi olan bu sucuk, sahanda yumurtalara ilave edilerek muhteşem bir uyum sağlar. Aynı zamanda sandviçlerin içerisinde de tüketilebilir. Bununla birlikte kuru fasulye gibi sulu yemeklerin içerisinde de sıklıkla tercih edilir. Yumuşak bir yapıya sahip olan bu çeşit, kolaylıkla dilimlenir. Aynı zamanda oldukça sağlam bir yapısı vardır. Koruyucu paket ile satışa sunulan bu ürünün hazırlanışı da oldukça pratiktir. Siz de sabah kahvaltılarının kurtarıcısı olan sucuğu satın alabilir ve pratik bir şekilde istediğiniz yiyeceği hazırlayabilirsiniz.

İkbal Sucukları Afyon İkbal 500 gr Dana Sucuk Yorumları

İkbal Sucukları Afyon İkbal 500 Gr Dana Sucuk Yorumları

Sucuk çeşitleri, lezzetini baharat aromalarından alır. Kaliteli ve lezzetli baharatlardan üretilen İkbal sucukları enfes bir lezzete sahiptir. İçerisinde sarımsak, dana eti, dana yağı, tuz, kimyon, karabiber ve yenibahar gibi baharatlar bulunur. Bu sayede aromatik bir lezzet imkanı sunar. Siz de baharatlara düşkünseniz gönül rahatlığıyla bu sucuğu satın alabilirsiniz. Ürünün protein değeri oldukça yüksektir. Ayrıca bileşenleri sayesinde enerji veren bir etkisi de olduğundan sağlıklı tüketime birebirdir. Ürünü satın alan müşteriler tadından ve yapısından oldukça memnun olduklarını belirtir. Aynı zamanda baharat aromaları sayesinde sucuğu keyifli bir şekilde tüketirler. Siz de baharat aromalı lezzetleri seviyorsanız bu sucuğu satın alabilirsiniz. İkbal sucukları Afyon ikbal 500 gr dana sucuk yorumlarını okuyarak daha önce satın alıp deneyimleyen müşterilerin görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda aklınıza takılan sorulara da kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz.

İkbal Sucukları Afyon İkbal 500 gr Dana Sucuk Fiyatı

İkbal Sucukları Afyon İkbal 500 Gr Dana Sucuk Fiyatı

Sucuk dendiğinde akla ilk gelen şehirlerden biri Afyondur. Lezzetli baharat aromalarına sahip olan İkbal sucukları Afyonda üretilir. %100 dana etinden imal edilen bu sucuk, doğal fermantasyon işlemlerinden geçirilir. Böylelikle sağlıklı bir şekilde tüketebilmenize imkan tanır. Aynı zamanda dışında bulunan koruyucu da oldukça dayanıklıdır. Bu sucuğu buzdolabında muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Paketi açtıktan sonra 3 gün içerisinde tüketebilirsiniz. Bununla birlikte daha fazla protein ve enerji elde edebilirsiniz. Ürünün fiyatı oldukça uygun ve avantajlıdır. Trendyol sayesinde İkbal sucukları Afyon İkbal 500 gr dana sucuk fiyatını inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda ürünün içeriğine ve özelliklerine de ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyatından faydalanarak bütçenizi aşmadan ekonomik bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle eşsiz lezzete sahip olan bir sucuk satın alabilir, kahvaltılarınıza ve yemeklerinize lezzet katabilirsiniz.