IKEA Dekoratif Yastık-kırlent Kılıfı Papatya Desenli Gri 50x50 Cm Çift Taraflı

366,86 TL
Tükeniyor!
Boyut/Ebat: 50 x 50
50 x 50
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
528,82 TL

Ürün Bilgileri

IKEA Dekoratif Yastık-kırlent Kılıfı Papatya Desenli Gri 50x50 Cm Çift Taraflı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kentsoylu Satıcı Ünvanı: BANDARTY TASARIM SANATLARI VE REKLAM SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0140075354600001 Vergi Kimlik Numarası: 1400753546
    Bu ürün Kentsoylu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 305.080.40 Ebatlar Uzunluk: 50 cm Genişlik: 50 cm Yararlı Bilgiler Yatak, kanepe üzerinde veya rahat bir köşede kullanacağınız ekstra dekoratif minderlerle çocuğunuzu odasında sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz. Sürdürülebilir şekilde yetiştirilen %100 pamuktan üretilmiştir, her yıkamada daha yumuşayan doğal ve dayanıklı bir materyaldir. Yıkanabilir minder kılıfının fermuarı olduğu için çıkarılması kolaydır. Çocuk ürünlerimizdeki fermuarların çekme çubuğu yoktur. Bu özellik, ürünlerimizi küçük çocuklar için güvenli hale getirir. Daha büyük çocuklar için fermuarın açılması kolaydır. Çocuk cildinin aşırı hassas olduğunu biliyoruz, fakat endişelenmeyin. Bu ürün test edilmiştir ve çocuğunuzun cildine veya sağlığına zarar verebilecek ftalat veya herhangi bir kimyasal madde içermemektedir. Bilmekte Fayda Var 3 yaş üzeri için tavsiye edilmiştir. 50x50 cm minder pedlerine uyar. Bakım Talimatları Maksimum çekme payı %4. Makinede yıkanır, maks 40°C, normal program. Kılıfı ters çevirin ve yıkamadan önce kapatın. Çamaşır suyu kullanılmaz. Makinede kurutulur, düşük ısı (maks 60°C). Ütülenebilir, maks 150°C. Kuru temizleme yapılmaz. Malzeme Kumaş:%100 pamuk Nakış ipliği:%100 polyester Çevreye Duyarlılık IKEA, çevreye olumsuz etkisi nedeniyle tekstil ve kağıt ürünlerinin üretiminde klorlu ağartma maddelerinin kullanılmasını yasaklamıştır. Bu üründeki pamuk, daha az su, daha az kimyasal gübre ve daha az kimyasal böcek ilacı ile yetiştirilirken, çiftçiler için karlılığı arttırır. Bu şekilde çevresel etkimizi azaltırız. Gezegenimiz üzerinde olumlu bir etki yaratmak istiyoruz. Bu yüzden 2030'a kadar, ürünlerimizdeki tüm malzemelerin geri dönüştürülebilir veya yenilenebilir olmasını ve sorumlu yollardan tedarik edilmesini istiyoruz. 1996'dan bu yana IKEA, tekstil ve deri üretiminde ör. azo boyalar gibi zararlı boyar maddelerin kullanımını yasaklamıştır. IKEA, tüm ürünlerinde ftalat kullanılmaması için ciddi gerekliliklere sahiptir ve bunları çocuk ve gıda ile teması olan ürünlerde tamamen yasaklamıştır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Gri
  • Çeşit Kırlent Kılıfı
Geri Bildirim Ver