IKEA Harte Led Masa Lambası Çalışma Lambası Ayarlanabilir Başlık Usb Ve Priz Beyaz

294 TL

Ürün Bilgileri

IKEA Harte Led Masa Lambası Çalışma Lambası Ayarlanabilir Başlık Usb Ve Priz Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Es-Ta Ticaret Satıcı Ünvanı: TALHA ALAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0481196637
    Bu ürün Es-Ta Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme Abajur/ Soğutucu:Alüminyum Esnek bağlantı/ Bağlantı:Çelik Kapak:ABS plastik Taban:Çelik, Toz kaplama Difüzör:Akrilik plastik Ebatlar Işık akışı: 100 lm Yükseklik: 32 cm abajur çapı: 12 mm Kordon uzunluğu: 1.9 m Enerji: 3.0 W Yararlı Bilgiler Bilgisayarınızın USB girişi veya sıradan bir priz ile lambayı çalıştırabilirsiniz bu sayede lambayı farklı yerlerde kolayca kullanabilirsiniz. Lambanın ayarlanabilir başlığı sayesinde ışığı aşağı ya da yukarı kolayca yönlendirebilirsiniz. Pratik kullanıma sahip bu süper ince lamba ile evinizde küçük alanları bile aydınlatabilirsiniz. LED ampul akkor ampullere göre %85 daha az enerji harcar ve 20 kat daha uzun ömürlüdür. Bakım Talimatları Kuru bez ile siliniz. Bilmekte Fayda Var Sabit LED aydınlatma. LED ömrü yaklaşık 25,000 saattir. Işık rengi
  • sıcak gün ışığı (2700 Kelvin). 8 yaş ve üzeri için tavsiye edilir. IKEA. Model B1308 Hårte. Bu aydınlatma sabit LED lambalara sahiptir. Aydınlatmanın lambaları değiştirilemez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver