IKEA Torkis Katlanabilir 90 Lt Çamaşır Sepeti

1.048,77 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049,27 TL
1.000 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL1.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

IKEA Torkis Katlanabilir 90 Lt Çamaşır Sepeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alony Home Satıcı Ünvanı: MAG YAZILIM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610137001600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101370016
    Bu ürün Alony Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ikea torkis katlanabi?li?r 90 lt çamaşır sepeti?ebatlarhacim: 90 ltyararlı bilgilerçamaşır torbası polyesterden yapıldığı için kirli çamaşırların kokusunu ve nemini çekmez.Katlanabildiği için kullanılmadığında yer kaplamaz.Bakım talimatlarıelde yıkama, soğuk (30°c).Çamaşır suyu kullanılmaz.Ütülenmez.Kuru temizleme yapılmaz.Asarak kurutunuz.Malzemeana malzeme:Çelik, paslanma önleyici fosfat kaplama, renkli polietilen bazlı toz boyaçanta:%100 polyesteriç dip/ panel:Güçlendirilmiş polipropilen plastik
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

IKEA Torkis Katlanabilir 90 lt Çamaşır Sepeti

Kirli çamaşırların düzenli bir biçimde saklanması önemli bir sorundur. Çamaşır sepetleri bu sorunu çözmek konusunda yardımcı olsalar da çoğu zaman fazla yer kapladıkları ya da estetik olarak iyi bir görüntü oluşturmadıkları için yetersiz görülürler. IKEA Torkis katlanabilir 90 lt çamaşır sepeti evlerde kirli çamaşırların düzenli bir şekilde biriktirilmesi konusunda yardımcı olduğu gibi bu estetik dışı görüntüyü ortadan kaldırmak konusunda da oldukça başarılıdır. Üstelik katlanabilir yapısı sayesinde kullanılmadığı zamanlarda katlanarak neredeyse hiç yer kaplamayacak bir biçimde saklanabilir. IKEA Torkis katlanabilir 90 lt çamaşır sepeti kirli çamaşırların kokusunu ve nemini çekmez. Geniş ve iki bölmeden oluşan yapısıyla kirlileri ayırmak için de idealdir. IKEA Torkis katlanabilir 90 lt çamaşır sepeti kirli çamaşırların yarattığı yer sorununu ortadan kaldırır.

  • Geniş ve bölmeli iç hacim
  • Yer kaplamayan katlanabilir yapı
  • Estetik görünüm

IKEA Torkis Çamaşır Sepeti Özellikleri

IKEA Torkis Çamaşır Sepeti Özellikleri

IKEA Torkis çamaşır sepeti geniş iç hacmi sayesinde kirli kıyafetleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. Torkis kirli sepetinin 90 litrelik iç hacmini ortadan ikiye ayıran yapısı kirlilerin beyazlar ve renkliler olarak ayrılabilmesine imkan sağlar. Bu sayede 45 lt kapasiteli iki gözü ayrı ayrı kullanılabilir. Torkis çamaşır sepeti 35,5 cm en, 68 cm boy ve 47 cm genişliği ile tüm kirli çamaşırların tek bir yerde muhafaza edilmesine olanak sağlar. IKEA Torkis katlanabilir çamaşır sepetinin kumaş kısımları polyester malzemeden imal edilir. Polyester malzemeden imal edilmesi sebebiyle çamaşırların kötü kokularının ve ıslaklıklarının kumaş kısımlara nüfuz etmesi engellenir. Tamamıyla katlanabilir bir yapıda olması, yer sorunu yaşayanlar için çok kullanışlı bir özelliktir. İşiniz bittiğinde katlayarak kaldırabilir ve tekrar ihtiyaç duyulana kadar yer kaplamasının önüne geçebilirsiniz.

IKEA Torkis Çamaşır Sepeti ile Düzenli Banyolar

IKEA Torkis Çamaşır Sepeti ile Düzenli Banyolar

IKEA katlanır çamaşır sepeti ile banyoların dağınıklığı ortadan kalkar. Estetik yapısı sayesinde kötü görüntüleri ortadan kaldırmakla kalmaz aynı zamanda balkon ve banyolara şık bir görünüm de kazandırır. Kullanılmadığı zamanlarda hızlı ve pratik bir biçimde kaldırılabilir. Kirli sepetinin kumaş kısmı gri ve beyaz kareli desene ve oldukça şık tasarıma sahiptir. IKEA Torkis katlanabilir 90 lt kirli sepeti gerektiğinde ise elde yıkama için uygun bir yapıdadır. Çamaşır sepetinin kirlendiği takdirde 30 dereceden daha sıcak sularda yıkanması ve yıkama sonrasında ütülenmesi veya kuru temizleme yapılması ürünün yapısını bozabileceği için önerilmez. Bunun yerine çamaşır sepetinin asılarak kurutulması yapısını koruması açısından tavsiye edilir. IKEA Torkis katlanabilir 90 lt çamaşır sepeti yorum sayfası incelenerek ürünü kullanan müşterilerin kullanım tecrübelerine ve ürünün avantajlarına dair daha ayrıntılı bilgiye ulaşılabilir.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Dekoratif Torkis Çamaşır Sepeti

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Dekoratif Torkis Çamaşır Sepeti

IKEA Torkis katlanabilir 90 lt çamaşır sepeti fiyat belirleme noktasında dikkate alınan noktalar üretiminde kullanılan malzemeler ve bu malzemelerin genel maliyetleridir. IKEA Torkis katlanabilir kirli sepetinin ana malzemesi çelik olduğu için oldukça sağlamdır. IKEA Torkis katlanabilir 90 lt çamaşır sepetinin çelik malzemesinin üzerinde paslanmayı önleyici fosfat kaplama bulunur. Bu fosfat kaplama sayesinde katlanabilir metal aksamların paslanması engellenir ve ürünün kullanım ömrü uzar. Çelik malzemenin sağlam yapısı sayesinde katlanabilir ürünün formunu koruması kolaylaşır. IKEA Torkis katlanabilir kirli sepetinin dip paneli güçlendirilmiş polipropilen plastiktir. Kullanım ve temizleme önerileri dikkate alınarak kullanıldığı takdirde gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanılabilir. IKEA Torkis katlanabilir 90 lt çamaşır sepeti kampanya dönemleri takip edilerek indirimli ve avantajlı fiyatlarla güvenli ve hızlı alışveriş deneyimi sunan Trendyol’dan kolaylıkla satın alınabilir.