İndirimKap Kedi Köpek Tırnak Makası 10 Cm X 7 Cm

69,65 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
69,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İndirimKap Kedi Köpek Tırnak Makası 10 Cm X 7 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eymen Ticaret Satıcı Ünvanı: NURGÜL DEMİRAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6316915151800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790332112
    Bu ürün Eymen Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kedi Köpek Tırnak Makası 10 Cm X 7 Cm
Geri Bildirim Ver

İndirimkap Kedi ve Köpek Tırnak Makas ile Ufak Kazaları Önle

Evcil hayvanların bakımı, onların daha rahat bir hayat sürdürebilmeleri için oldukça önemlidir. Bakım rutinlerinde en önemli ve düzenli olması gereken şeylerden biri ise tırnak bakımlarıdır. Kedi ve köpeklerin patilerinin uçlarında bulunan tırnaklar uzadıkça tıpkı insanlarınki gibi kesilmesi gerekir. Bu noktada kedi köpek tırnak makası kolay ve pratik kullanımı ile etkili bir tırnak bakımı sağlar. Özellikle kedilerin uzayan tırnakları bazen istemsizce size ya da kendilerine zarar vermelerine neden olabilir. Ayrıca kaşınan tırnaklarını rahatlatmak için evinizin mobilyalarına ya da halılara zarar verebilirler. Bu tip durumların yaşanmaması için hem kedilerin hem de köpeklerin tırnakları düzenli aralıklarla kesilmelidir. Kediler ve köpekler için özel olarak hazırlanan bu makaslar evcil hayvanınıza hiçbir şekilde zarar vermez. Ergonomik tutuşu ile oldukça kolay bir kullanım sağlar.

<ulstyle="list-style: circle; list-style-type: disc; margin-left: 30px">
  • Güvenli kullanım
  • Düzenli bakım
  • Ergonomik tasarım
  • İndirim Kap Kedi Köpek Tırnak Makası

    İndirim Kap Kedi Köpek Tırnak Makası

    Evcil hayvanlarınız için farklı bakım ürünlerini satışa sunan Indirimkap kedi köpek tırnak makası 10 cm x 7 cm ürünü ile de bakım yapmayı kolaylaştırır. Kedi ve köpeğinize özel olarak üretilen bu tırnak makası normal tırnak makaslarından farklı bir yapıya sahiptir. Bu tırnak makasları sadece kesme değil aynı zamanda inceltme yapmanıza da yardımcı olur. Çok uzun olmayan tırnaklar için derinlemesine bir kesim yapmak yanlış olabilir. Bundan dolayı inceltme yöntemiyle tırnak bakımını yapmış olursunuz. Çelikten üretilen bu ürün herhangi bir paslanma sorunu yaşamaz. Doğru bir kullanımla uzun süre yararlanılabilir bir yapıdadır. Tırnakları uzun olan bir köpek zamanla yürümekte zorlanır. Uzun tırnaklar, dışarıda kalınan süre zarfında dışarının pisliğini tutacak ve eve taşıyacaktır. Bu da evinizin kirlenmesine, zamanla da köpeğinizin hastalanmasına neden olabilir.

    Köpek Tırnak Makası Kullanımı

    Köpek Tırnak Makası Kullanımı

    Köpeklerinizin tırnağını keserken patisini sabitlemeniz gerekir. Kesim esnasında köpeğin patisini hareket ettirmesi düzgün bir kesme yapmanıza engel olur. Köpekler ilk kesimlerinde genellikle huysuzluk yapsalar da bu işleme alıştıkça daha rahat kalırlar. Köpek tırnak makası ele geçirilerek köpeğin tırnakları yukarıdan aşağıya olmak suretiyle yavaşça kesilebilir. Bir anda makası daldırmak hayvanın canlı tırnağına zarar verebilir. Dışı beyaz içi siyah doku görününce kestiğiniz tırnağı bırakıp diğer tırnağa geçebilirsiniz. Köpeğinizin siyah tırnakları varsa çok daha hassas hareket etmeli, bir ışık kaynağını doğrudan tırnağa tutarak kesme işlemini gerçekleştirmelisiniz. Canlı tırnağın kesilmesi durumunda bir veterinere başvurmak en mantıklı sonuçtur. Kesim işleminden sonra sivri kalan tırnak kaldıysa bir törpü yardımı ile bu sivriliği yok edebilirsiniz. Renkli tırnak makasları köpeğin dikkatini daha çok çekebilir.

    Kedi Tırnak Makası Kullanımı

    Kedi Tırnak Makası Kullanımı

    Kedilerin tırnak kesme işlemleri köpeklere göre daha hassas şekilde yapılmalıdır. Kedilerin tırnak yapıları daha sivri ve incedir. Köpeklere oranla bir süre sabit kalma konusunda söz dinlemeyebilirler. Kedi için tırnak makası kullanırken patisini sabitlemeniz gereklidir. Kedilerin pati içlerine bastırıldığında tırnakları belirgin şekilde ortaya çıkar. Tırnağa bir ışık kaynağı tutarak tırnak damarlarını kesmemeye dikkat etmeniz gerekmektedir. Kesim esnasında tırnaktaki pembe kısım kesilmemelidir. Fazla derinden kesmek kedinizin canını acıtabileceği gibi kanama olmasına da neden olur. Bu tip bir durumda hemen veterinere başvurulmalıdır. Kedi tırnak makası kullanarak kesim işlemini gerçekleştirmek daha olumlu sonuçlar almanıza yardımcı olur. Aksi halde tırnaklarını törpüleyemeyen kedi evde bulduğu her yumuşa dokuya tırnaklarını geçirebilir. Kedi köpek tırnak makası 10 cm x 7 cm kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar bunlardır. Trendyol'da yer alan kedi köpek tırnak makası 10 cm x 7 cm yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir, ürünü satın almak isterseniz 64451213ik ürün kodu ile ürüne erişebilirsiniz.